It´s finally over, and now I can start living again

Nu var det ett tag sen jag skrev något spontant här i bloggen. Så nu tänkte jag passa på att blaja lite ;) Jag och M (en klasskompis) sitter här i datasalen på skolan och ugglar. Vi skrev tenta idag och snart ska vi ut och röja! Mern varken hon och jag orkade åka hem emellan, så här är vi =) Det är så underbart för vi är nu lediga till på måndag. Så ledig har jag inte varit på hur länge som helst. Inget jobb i helgen heller, så valborg ska firas med lite mys med vänner och så.

Glada, ledsna studenter som släpper tentastressen.. det kommer bli huuuur kul som helst ikväll! Har peppat inför detta hela veckan. Hoho. Jag har tydligen lovat folk att jag ska gå all in ikväll? Vi får väl se vad som händer med den saken..... kanske inte.

Nu till tentan: om jag klarar denna tenta i organisk kemi så kommer jag att bli lycklig! det kändes som att det kan ha gått vägen trots att det är en sjukt jobbig kurs. Men om den har gått åt skogen så kommer jag att hata organkemi forever.. Vi får veta svaren redan på fredag, så håll tummarna nu!

Nej nu ska jag ta med mig söta M och så ska vi leta upp nåt bra ställe att äta middag på innan vi beger oss till studentpuben. Lite mat i magen är alltid bra.

*krama*


Vi har fått objudna gäster

Idag när vi tänkte vara duktiga och rensa ut i garderoberna för att få lite mer plats så får jag syn på en pälsänger .. fy fan.. å medan vi gör oss av med den så hittar vi en till! Så vår rensa ur garderoben dag förvandlades snabbt till vi måste tvätta allt och bespruta garderoberna dag. Hata småkryp.
Vi har nu rensat ut alla garderober på kläder och dyl och gjort tre stora högar i vardagsrummet. Så har vi sprutat radar överallt så balkongen och fönsterna står öppna. Jag själv tyckte dock att det luktade ganska gott. Så imorgon ska jag spendera hela dagen med att tvätta, tvätta, tvätta och tvätta (för att på kvällen tjäna lite pengar). Sen gäller det att be till gud att vi inte hittar några fler, för då får vi ringa Anticimex. Å då lär vi väl få utrymma lägenheten.

Nu får vi en helutrensning gjord i alla fall ;) Men fy fan. Så vi tänkte unna oss en middag på Där med pasta sen!

RSS 2.0