Headset

Vilken färg är snyggast???

Jag är grymt sugen på att köpa ett par såna här lurar, hur snygga är inte de liksom. Det finns i alla möjliga fina färger! Här är de fyra färgerna som jag har svårt att välja mellan. Så nu behöver jag lite smakråd. Vilken färg tycker du skulle passa bäst på mitt huvud? :) Jag känner liksom att det inte är okej att köpa alla fyra, även om jag bra gärna skulle vilja göra det i det här läget. Haha (ps. ta inte hänsyn till att det är olika storlek på bilderna, det bara blev så.. hehe).
Nu har min huvudvärk äntligen försvunnit så nu ska jag passa på att sova lite medan jag kan. Puss på er och godnatt.

Just nu får jag helt enkelt inte göra mig illa

Jag har funderat över olyckor och dödsfall. Idag på bussen hem så var det en äldre tant som ramlade omkull mitt på gatan när hon klev av bussen. Jag satt insjunken med min mobbe och reagerade när två personer + busschauffören rusade ut för att hjälpa denna kvinna upp som låg kvar på marken tills de lyckades lyfta upp henne. Så snabba och hjälpsamma de var. Min första reaktion var att också springa ut men jag hejdade mig och insåg att en extra inte skulle göra någon nytta alls.. jag skulle mest varit ivägen. Det känns skönt att veta att det finns folk som är så snabba på att reagera när något händer.
Men så började jag fundera över olyckor som sker i hemmet. Om man bor ensam och något händer så finns det ingen som kan reagera. Är det akut och man själv inte kan larma så är man helt enkelt körd. Hur gammal eller ung man än är. Tänk om jag skulle ramla ihop helt plötsligt? Tänk om någon av mina vänner som bor ensam skulle ramla ihop helt plötsligt? Jag vet att man inte ska tänka såhär men allt blir så verkligt när något händer. Plötsligt blev jag rädd över vad som skulle kunna hända. Inte så sannolikt. Men allt kan hända.
Appropå det så måste jag verkligen införskaffa mig ett första hjälpen kit. Tänk om olyckan är framme. Vad skulle jag göra då? Springa över till grannen? Just nu får jag helt enkelt inte göra mig illa.

Once upon a time

Solen skiner och jag har egentligen mitt projekt som jag måste jobba på, men det enda jag orkar göra är att sitta här i min mysdress och kolla på den mysigaste serien ever (Once upon a time). Om ni inte sett den så gör det. Iallafall om ni gillar fairytales som jag. Ibland kan jag önska att livet var mer som en saga. Jag tror helt enkelt att jag är lite utav uttråkad just nu och behöver lite mer stimulans. Typ att nåt galet händer, eller resa bort en stund och uppleva lite äventyr. Men just nu händer inte ett skit. Jag får helt enkelt styra upp lägenheten bums så jag kan ha en inflyttningsfest!! :D


OnePiece

Extra Purple

Jag har ju gått och blivit ägare av en sån här mjukisdress. Har glömt att meddela det, men känner att jag måste berätta lite om mitt köp. Jag har ju länge gått och trånat efter något så här mysigt att ligga hemma framför tv´n med osv (nu har ju jag varken fått upp tv´n eller fått hem soffan än, men det kommer det med!). Efter mycket om och men samt velande fram och tillbaka så blev det en lila! Är ni förvånade? Lila. Och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mitt köp. Trots att den egentligen är en storlek för stor och säckar rejält, haha.
Men jag måste ju bara berätta om hur det gick till när jag fick hem den också. Herregud. Jag säger bara en sak: jag kommer aldrig mer att beställa något som levereras med UPS. De är ju värdelösa enligt mitt tycke. För det första så har de inga portkoder? För det andra så levererar de endast dagtid OCH man måste vara hemma när paketet kommer för de kräver så klart en underskrift. Efter tre mail om att leveransen var ändrad (?) så får jag ett sms om att jag ska kontakta dem. Då de allra flesta människor faktiskt går i skola eller jobbar dagtid så bestämde jag att jag skulle komma och hämta mitt paket på deras lager istället. Vilket jag fick ångra djupt. Detta ligger mitt ute i ingenstans och var sjukts svårt att hitta väl på plats (stoooooort lagerområde som var sjukt dåligt skyltat!).

Men till slut så fick jag min dress! Gosh. Tur att paketet inte var så stort och klumpigt så hemfärden gick rätt harmlöst till iallafall :) Dock tog det en timme att ta sig dit och en timme att ta sig hem..
Men den är bra. Just nu kan jag inte sova så jag ligger i min säng och kollar på webtv i min onepiece (från piece of norway, bilden är länkad vid intresse). Myyyys! Det var den storyn det.

Öppen blogg

Som ni märker så är bloggen öppen för alla nu igen.. Jag var tvungen att göra så då jag tänkte börja blogga om det som jag testar via buzzador (lagt till en fin logo med länk längst ner till höger typ) och då kan det ju vara bra om den är tillgänglig också. Inte för att jag har så många läsare. Men ändå.
Bejbi har även hjälpt mig med att få in min twitter på min blogg. Ja, för hon lyckades ju övertala mig att börja twittra juh.. och ska jag vara ärlig så är det oftast roligare än att blogga. Där kan man ju skriva bara en mening och det är helt okej. Så enjoy!
Jag har haft en lite mindre bra vecka. Det är mycket i skolan. Mycket saknad just nu. Och mycket att tänka på. Men det var en person som tog emot mig med öppna armar och vände min vecka genom att ge mig en helg med mycket skratt och lite ansträngning. Det är skönt med vänner som man kan komma hem till och bara vara. Det var egentligen min jobbhelg men jag fick jobba 9.30-15 i lördags (istället för 15-21.10 som annars) och så fick jag vara ledig idag. Så det blev som en minihelg iallafall. Den spenderade jag genom att kolla på film och ta en massa crazy bilder med en webcam samt mysa med snacks, vin och te.
Nu ska jag mysa vidare i min nya lila mjukisdress medan jag luktar hallon..

Sån här utsikt vill jag bo med! Jag var ny...

imag0169_1329324 (MMS)

Sån här utsikt vill jag bo med! Jag var nyss på fotografiska och då passade jag såklart på att besöka deras café längst upp med denna vackra utsikt! (bilden är tagen med min mobilkamera som är sämst, men ni förstår). Jag köpte även en present till mig själv. Och råkade spotta ut mitt tuggummi i handukskorgen. Nu är jag trööött efter tentan och min kreativa upptäcksfärd.


Naprapathögskolan

Jag kom nyss hem från ett besök på naprapathögskolan. Jag är ju som bekant väldigt stel i nacke och axlar. Det är första gången som jag är där. Men än så länge verkar det lovande iallafall. Jag fick en manlig naprapat vid namn Patrik och han var väldigt trevlig och noggrann i sin undersökning. Första besöket består ju i princip endast av undersökning. Men han hann med att trycka på lite triggerpunkter innan tiden var slut. Det var hur skönt som helst! Jag ska dit om en vecka igen, samma dag... samma tid och då ska han massera och trycka på mer triggerpunkter. Sen senare blire att jobba med leder och göra kroppen lite rörligare med.
Men gissa om jag lyckades skämmas lite vid första besöket??? Jag uppsökte naprapat för problem med axlar och nacke men det första jag fick göra var att strippa helt till underkläder å då hade jag inte ens tänkt på att raka benen och klippa tånaglarna?? Haha. Men gentleman som han var så sa han inte ett ord om det, vet inte ens om han tänkte på det heller? Antagligen inte.
I alla fall. Vi har kommit fram till att jag är väldigt stel i nacken. Och att jag lutar åt ena sidan när jag står? Haha! Sjukt kul. Har aldrig ens tänkt på det, men när han sa det så kände jag själv också av det. Spännande.
Jag ska iallafall gå på fyra behandlingar och därefter får vi se.
Nu ska jag äta lite middag och sen blir det till att räkna lite till inför tentan imorgon!

Angående förra inlägget

Alltså, det förra blogginlägget skrevs halv ett i eftermiddags och inte vid fyra. Tele 2 har spökat idag så mitt nätverk i telefonen har legat nere. Stundtals har även hela mitt sim-kort varit låst, någon annan som också har haft problem? Så min mobbe behagade visst att skicka sms-inlägget några timmar senare hehe.



Jag fick höra att på sommaren är det jätte...

imag0168_1329219 (MMS)

Jag fick höra att på sommaren är det jätte fint här där jag Bor nu. Men jag måste säga att det är väldigt vackert nu med med all snö. Inte den bästa bilden ;) Men jag står nu och väntar på bussen. Jag tänkte ta mig till SU och plugga lite. Bättre sent än aldrig. Alla hjärtans dag som det är så unnade jag mig sovmorgon (stängde igår), en längre varm dusch och senare ikväll ett besök hos naprapaten. <3


Våra bästa år

Hihi jag sitter nu återigen och kollar på den eviga serien via webtv. Yey, jag älskar min nya leksak! Den förgyller min dag. Min plan var att ta mig till IKEA idag, men det snöar ute så det känns mer rogivande att stanna inne och bara mysa just nu. Det värsta är bara att jag faktiskt måste ut för att införskaffa nån middag idag också. Hm.
Jag tvättade också för första gången här på mitt nya place! Även om jag var ruggigt trött när väckarklockan rinde halv tio imorse så var det ändå skönt att inte sova så mycket längre.
Egentligen borde jag kanske åkt in till skolan och pluggat också. Men äh. Jag får åka in till tio imorgon å så sitta fram till att E har tid att åka till IKEA med mig :p Hon skriver nämligen tenta imorgon så hon är ambitiös iallafall. Men då har jag åtminstone två timmars pluggtid bakom mig. Och så kan jag ju plugga lite ikväll när jag får mer ro till det (gillar att räkna och göra statistik sent, fantasin flödar mycket bättre då) och sen har jag ju hela måndagen och tisdagen på mig också. Så det borde ju gå?
Vad är det här med att vissa webläsare inte går med på att göra mellanrum i blogginlägget????
Jag kommer snart att bli tokig på det. Until then så lägger jag in en massa hjärtan. Så kärleksfullt det kommer att bli här framöver!

Gynekologen

Idag var jag för första gången i mitt liv till en gynekolog (bättre sent än aldrig?). Spännande. Jag var fett nervös innan, hallå obekvämt liksom? Snälla I gjorde sitt bästa att lugna ner mig innan genom att meddela att det värsta var just när man skulle klä av sig, sen var det okej. Hon fick en handduk att täcka sig i när hon var där, men gissa vad - det fick inte jag! Tur att min gynekolog var väldigt glad och trevlig.
Det var nämligen ca 2,5 veckor sen jag hade min mens senast nu och i fredags så fick jag blödningar. Jag ringde först vårdguiden i söndags som efter ett antal frågor konstaterade att det inte var akut men att jag borde undersökas (tydligen en rutin?). Gynmottagningen sa att en gång är ingen gång men de tyckte jag skulle komma in ändå bara för att. Jag hade hoppats på att slippa.
Men men, det gick helt okej. Allt var okej. Och hon jag träffade var rolig och kom med en massa bra tips :)

Jag har dator och internet så nu är jag inte så ensam!

Jag vet att du kommer hem på söndag och att vi kommer snacka ändå men
jag känner för att skriva en snutt till dig ändå. :) Sitter här och
saknar dig jättemycket, det är fint ute och löven har börjat gulna,
egentligen den bästa tiden på året. Tänker på dig, du som är extra
vacker i höstmiljö. *ler*
Har jag gjort något kul när du varit borta? Svar nej! Igår skrev jag
övningstenta och jobbade stängning. Sen sov jag dåligt och drömde
mardrömmar om hur jag missade tentan. Imorse skrev jag tentan, den var
delad i två delarna precis som förra. Har inte fått resultatet
bekräftat men till skillnad från alla tentor så VET jag att jag
klarade den. :) *stolt* Det känns väldigt bra.
Snart (15-21) ska jag jobba lite extra, tänkte att eftersom jag precis
skrivit en tenta och att du är Finland kan jag passa på att jobba lite
extra, pengarna lär ju behövas när man ska flytta. Sen jobbar jag hela
helgen ut och sen kommer du hem osv. :P
När jag flyttat ska jag skämma bort dig ännu mer hade jag tänkt, du
ska bli min alldeles speciella gäst som jag ska ta hand om i ur och
skur. Jag ska bjuda dig på god mat och du ska få din egen garderob och
en massa annat skoj. Förhoppningsvis blir det ännu mera fotmassage
(till dig). *ler stort* Så jag tror det blir bra ändå, ska köpa ett
riktigt varmt täcke till dig också så du inte fryser när du sover hos
mig...
Till tonerna av Johnny Cash ska jag snart springa iväg till jobbet.
Kommer tänka på dig dynget runt tills du kommer hem. Hoppas allt är
bra med dig och att släkten mår bra och är snäll mot dig. Haha,
konstigt vore ju annars, du är den bäste av dem alla. :D
*kyssar och massor av hångel till min älskling*
Du är snygg och het!
/Magnus
PS. Jag förutsätter att du är med och hjälper mig inreda och handla
saker till min lägenhet, du är ju min rådgivare! DS.
Jag har gått och blivit med mac! Min bästa vän just nu :) Så jag sitter här hemma och försöker lära mig att hantera den ordentligt. Hehe.
Av en slump så hittade jag ett mail när jag lade till min mail i mailfunktionen som jag tydligen har flaggat detta. Så klart. Typiskt. Men det är väldigt gulligt. Från M så klart. Ett kärleksmail om hur bra allt var och hur bra det skulle bli osv osv. Vad var det som hände egentligen?
Nej nu ska jag inte haka upp mig..
I natt sov jag för första gången i MIN lägenhet. Helt ensam också! Jag sov som en stock... men det berodde nog mest på att Björn lurade ut mig att äta sushi och sedan dricka EN öl som snabbt blev till fyra öl. Fy fasiken vad dåligt jag mådde imorse. Jag stängde helt enkelt av väckarklockan och sov vidare. Men sen när jag vaknade till liv nån timme senare så kändes det bra. Det var en skön känsla att vakna upp, ett lugn som låg i hela lägenheten. Så det måste ju betyda att det inte enbart var ölen som gjorde att jag sov gott... visst? ;)

Nu ska jag röra mig in mot stan för en fika!


Det är slut.

Det blev en liten ofrivillig bloggpaus. För mycket att tänka på. Lite för jobbigt att skriva om. Det som hände var det bästa för båda, men det är ändå tungt. Nånstans så saknar jag ändå..
Jag har ju fått en lägenhet. Underbart att det gick så fort! Men samtidigt läskigt. Jag har varit där några gånger nu och lassat in grejer. Idag var jag där med söta Tora som körde mig en vända med de iallafall sista kartongerna från Magnus vindsförråd. Och idag kändes det annorlunda att komma in i min lilla lya, idag kände jag mig hemma. En varm och kärleksfull känsla. Det ska nog gå bra det här. Jag är på väg att hitta hem?
Men just nu ligger jag fortfarande i en bäddsoffa på kungsholmen. Och kan inte sova. Det kändes alldeles för ensamt att sova själv utan varken dator eller inkopplad tv. Så imorgon är min plan att införskaffa en bärbar liten sak.
Jag tänkte nämligen bli fattig genom att köpa mig en macbook pro!
Efter mycket övervägande och många om och men. Men nu så.
Jag har avslutat ett kapitel i mitt liv och startar nu på det nya kapitlet.

RSS 2.0