Ett scenario i Mignus liv


Magnus:
Älskling, förlåt för att jag är så nördig.

Jag:
Det gör inget. Det är bara kul att du har hittat en hobby.

Magnus:
Så låter en riktig flickvän!




Idag tog jag pris i att vara borta


Vaknade i morse - trött.

Klädde på mig som vanligt. Gick till bussen som vanligt. Tog samma hederliga buss som (nästan) alltid. Kom till Slussen - i ganska så god tid i alla fall.

Tänkte: jippiiiii nu hinner jag köpa en cappuccino av den trevliga snubben, i kiosken på SU, innan föreläsnigen.

OCH OCH OCH OCH.... Jag hamnar i ropsten!!!!! Jag skojar inte. Jag har alltså åkt förbi två felaktiga stationer utan att ens märka något. När de ropade ut: Nästa ropsten så trodde jag helt ärligt ett bra tag att det var rena rama skämtet. Jag menar, jag satt ju på rätt tåg.

Klev av - shiiiiiiit jag inte bara missar min cappuccino, jag kommer försent.

Så nu sitter jag i datasalen och inväntar att de ska ha rast. Så jag kan gå in. Orkade inte störa. Var ju så himlans sen. Och alla min grejer låste jag in i mitt skåp över natten.

Men min cappuccino fick jag i alla fall. Och den har aldrig smakat godare  ;)


Smärta.

Jag har så ont. Det trycker över bröstet. Men det är bak, vid skulderbladen, som det sitter. Så länge jag sitter ner är det lugnt. Men så fort jag rör på mig så gör det ont. Pain. Riktigt ordentligt ont. Läskigt. Tack vare detta så har jag hittat en ny rolig serie att följa. Så jag sitter och kollar ikapp alla avsnitten på nätet. Vampyrer i all ära!
I morgon blir det min favorit cappuccino i forum som tröst!! He he.



Trots att jag var trött så hade jag riktigt kul igår.. och ikväll blir det ännu mera skoj :)

Igår var en riktigt trevlig kväll. Först var jag på säkerhetsutbildning på jobbet.. (ganska nice faktiskt) sen var jag och spelade biljard med bra sällskap för att fira en kollegas födelsedag! Jag hade turen och fick gå på säkerhetsutbildningen samtidigt som två av de härligaste personerna på Maxi (förutom Lena och några andra till så klart!äg in till biljardpalatset. Den flitiga flickan skulle jobba ett tag till så vi tjuvstartade lite ;) Det blev rätt sent då vi stannade till stängning, så jag var inte hemma förs tre i natt. Men ) ... när vi slutade så gick vi ner och sa hej till Lena innan vi drog i förvvi fick vara med om när första snön föll ner!!!

Å ikväll blir det ett till födelsedagsfirande! MYS. Så nu ska jag göra mig i ordning.
Och i morgon blir det ett helt äventyr... fortsättning följer....

Vi fick precis ett kort!




Ett väldigt fint kort var det! :) Tack så mycket.



Idag har jag varit hemma från skolan :( Jag har så nedrans ont i magen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag har legat i soffan nerkurad under min pläd, suttit i duschen en timme (passade på att läsa lite där.. enda stället det funkar på just nu) samt pimplat en massa te. Så hörde jag att det var nåt som damp ner i brevlådan och då blev jag så klart nyfiken och tog mig upp på en liten promenad i lägenheten.

Jag väntar på att min syster ska komma. Hon skulle sluta jobba vid två, sen skulle hon kika förbi. Vi ska skriva ut lite grejor till henne. Så nu får jag snart lite te-sällskap också *hoppas på* ... hehe. Nu ska jag kila iväg och göra mig lite mer te ;) bye ♥


Till dig



Helt ärligt, jag har nog världens bästa pojkvän. Det finns ingen som kan vara bättre än honom på att ta hand om sin flickvän! När jag behöver choklad för att jag har cravings eller är nedstämd, när jag behöver en kram för att känna värme... ja då finns han där! När jag är vilse så hjälper han mig att hitta hem, när jag är mörkrädd så kommer han hem och sover med mig trots att han skulle sovit borta hos en vän för att han ändå ska dit igen dagen efter, eller om jag drömmer en mardröm är han där och håller om mig tills jag somnar igen... plus en massa andra saker. Han är också ett suveränt shoppingsällskap och ett bra smakråd!

Eller som idag. När vi kom hem från shoppingrundan så fick jag så hiskerligt ont i magen (läs mensvärk). Så jag hoppade in i duschen och blev sittandes där nästan två timmar. Då gjorde han te till mig och kom in med det.

Och nu sitter jag här, har ont i magen och min älskling ligger och sussar så sött. Han ser ut att sova så fridfullt. Det är mysigt att titta på. Så nu hoppar jag i säng och löser korsord tills jag lyckas somna istället. Jag slår vad om att om världens bästa pojkvän vaknar nu så kommer jag få lite dåligt samvete.

Du är så himla söt.  ♥







En mysig dag


Jag tog en liten paus i mitt labrapportsskrivande och med min andra hälft blev det en promenad till forum, via nyckelviken, och lite shopping! Jag har nu införskaffat mig en mössa! Å ett par söta vantar från indiska fick följa med hem också. Min andra hälft fick som vanligt med sig mer än mig hem. Men jag måste säga att jag är nöjd med min mössa, den är plufsig och mysig.. och så verkar den varm... precis som jag vill ha den.   ♥

Idag har det varit riktigt varmt och fint ute. Den perfekta höstdagen. Fler såna här dagar önskar jag mig. Dock blir plugget ganska så lidande vid såna här tillfällen. Hua. Men det tar jag igen nu när mörkret faller på *host host*



Invigde mina nya skor också :)





















































Det ska i alla fall bli kul att va tillbaka på jobbet...

Jag mår inge bra. Hur tänkte jag när jag bestämde mig för att jag kan jobba idag? Tur att det brukar vara ganska lugnt på lördagskvällar (brukar.. om man inte räknar med förra lördagen, herre jesus). Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Jag får knarka lite ipren. Och sen måste jag skriva klart labrapporten i morgon. DET blir spännande att se! Nu ska jag iväg och avverka den 5:e och sista lördagen i rad i mitt lördagsmaraton. Puss

Still sick and tired




Det är nästan så jag blir frisk när jag hör Miley Cyrus. Jag blir fett sugen på att gå ut och dansa i alla fall!

Nu glass för halsen ♥


Ett scenario i Mignus liv


Magnus:
Nä, om man ska ta sig en magnum mandel. Ska du ha nåt?
Mi: Nä, jag ska ta den senare. JAG har bara en kvar ju, så jag tänkte spara den till top model. Såvida du inte har köpt mer?
Magnus: Nej det har jag inte.
Mi: Det var dålig planering.
Magnus: Meeen, jag har ju lagat mat ju.





Nu är Boris glad!




Vår alldeles söta Boris har fått flytta! Han har fått ett stooort akvarium att leka i. Han blev glad när vi släppte loss honom där och började stångas med växterna och rammade pansarmalarna i all ivrighet. Så söt. Och nu precis har vi släppt lös 3 kompisar till honom som vi var och inhandlade på vägen hem. Boris ser lycklig ut över att ha massa sällskap nu :) Han är visst inte så liten längre heller. De andra 3 är så små i jämförelse med honom. Haha, lite kul att se. Boris ser verkligen enorm ut jämfört med alla. Så nu har vi 4 slöjstjärtar som alla ser olika ut, men som alla är hur gulliga som helst. Verkligen. Så nu blir det några till pansarmalar så våra två minstingar får lite sällskap (den tredje dog för några dagar sen tyvärr...). Det är fullt ös i akvariet nu!


                       
                                          



SÄG VÄLKOMMEN TILL:




Doris!



Klint!



Pricken!




Och här har vi så klart självaste Boris som har växt till sig





5 oktober 2010


 
Igår hittade vi "min" låt. Elvis Presley! Ganska festlig ändå :)


Idag hade vi en mycket intressant föreläsning. Ibland inte bara gillar jag att sitta på föreläsningar utan ibland till och med älskar jag att sitta där med en kopp cappuccino och bara njuta av allt spännande som sägs! Dessvärre fick jag inte så mycket plugg gjort idag. Inget alls för att vara ärlig. Tur att bejbi tvingade mig att läsa lite igår. Å i morgon ska jag och Andrea sitta kvar och gå igenom lite frågor mm. Så jag behöver inte ha alltför mycket ångest.

Å nu sitter jag och väntar på att söt ska komma hem med en väl efterlängtad middag - vår specialpizza!! 
Livet är kärlek just nu ♥

Tack bejbi för idag, det var mys! Och....

Jag har en ny hårfärg! ♥

Myskväll

Jag är ensam hemma. Så jag tänkte mysa med en kopp te framför thrillern Frailty (tur att man har tv4film). Älskar thrillers och denna verkar rätt bra, men vi får se. Matthew McConaughey ser ut att vara med också, så då får jag lite ögongodis med. Burrar in mig i min mysiga pläd å slår på tv´n nu!




Imorgon får jag kanske en ny hårfärg..... *trumvirvel*




What to do?

Det går verkligen sjukt trögt att plugga! Kanske tog ut mig i förra kursen?
Just nu sitter jag och sörplar te i hopp om att återfinna plugg-energin. Jag läser ungefär 3-10 sidor sen är jag helt mos i huvudet. Å jag borde läsa MINST 50 sidor idag för att kompensera lite för de andra tröga dagarna denna vecka. Men som Ellis sa: "Det här är en sån där riktig överlevningskurs" .. Det gäller bara att överleva. Jag  tror jag behöver nåt ordentligt som peppar för plugg. Något A i denna kurs kan jag ju bara glömma ;) Nu lägger jag ner i några timmar och beger mig till Forum, shoppar strumpbyxor och tar mig en mysig cappuccino och laddar om lite. Reload the battery helt enkelt. Seeees ♥

RSS 2.0