SMS-inlägg

imag0044 (MMS)


Måndag 28 mars 2011

Idag har jag varit hemma hos Ellis hela dagen.. Vi har jobbat med vår presentation som vi ska ha på fredag. Två artiklar om kråkfåglars användning av redskap samt hur smarta de faktiskt verkar vara. Det gick sakta men säkert för oss att ta ut vad vi vill ta upp och i vilken ordning. Tur att vi pausade först med sushi till lunch och sen med kaffe ;) Å så hade jag med mig en dryck som jag trodde var bubbelvatten med apelsinsmak men som visade sig vara apelsinläsk! Gah, haha. Men det var en mycket trevlig dag ändå! Det är sjukt intressanta saker som de tar upp och vi hittade en del roliga youtubeklipp om detta. Sen så var det nice att tillbringa hela dagen på kungsholmen också :) Åh jag drack världens godaste cappuccino idag!! MUMS. Så nu måste jag helt enkelt hänga på kungsholmen extra mycket.

Nu blir det sängen. Det är en lång dag i morgon. Skansen + jobb.

Kolla vilken stor planta som växt upp efter att Ellis planterade en avokadokärna:






Mobilblogg

imag0033_1301053 (MMS)

Sitter på föreläsning om onormala beteenden hos djur. Mycket inriktat på djurparksdjur. Jag är så trött att jag va tvungen att bunkrar upp med trevlig dryck. Är inne på min andra kaffe för idag.. Så bli inte förvånade om jag antingen är hyperaktiv eller somnar ifrån er som jag träffar ikväll ;) Det märks att det va 2 månader sen jag drack. Men kul hade vi igår! Först villan o sen Boulehallen. Nu kanske jag ska försöka lyssna lite igen :) Men ingen tenta!!! <3


Alltså...

... förvirringen är total. Jag skulle behöva en paus från min hjärna. Ju mer jag funderar desto mer förvirrad blir jag. KAOS. Jag behöver ett till möte. NU. Ska boka i morgon. Så har jag förhoppningsvis rett ut allt i nästa vecka..

Innehållsrik konversation


20.22


Jag: Vad tittar du på? Ska jag komma.

Magnus: Vetenskapens värld. Ja det kan du göra.

Jag: Men jag gillar inte vetenskapens värld. När slutar den?

Magnus: Klockan nio.

Jag: Ska jag komma klockan nio då?

Magnus: Jag tänkte gå och lägga mig klockan nio.


21.34


Jag: Skulle inte du gå och lägga dig klockan nio?

Magnus: Jo, vad är klockan?

Jag: 21.34

Magnus: Ok.

Magnus: Jag går och lägger mig klockan tio. Följer du med då?


Tja, dags att gå och lägga sig nu alltså. Jag råkade nämligen lova att följa med redan vid nio (som av någon mystisk anledning aldrig blev av (nej inte mitt fel)).

:)











Förvirrad


Just nu snurrar en massa tankar runt i huvudet...
allt bara snurrar. Jag har kommit till den punkten i min utbildning då jag faktiskt måste göra ett val. Och jag är inte ens säker på att det som jag har valt hittillls faktiskt är rätt för mig. Det är bara så förvirrat. Som tur är så har jag bokat ett möte med studievägledaren på måndag morgon. Lagom så att jag hinner prata med henne innan nya kursen startar. Vi får se vad hon säger och vad vi kommer fram till. Det är hög tid att strukturera upp mitt liv inom studierna. Jag borde ha haft det här mötet tidigare. Men det är inte förs denna vecka som tankarna har börjat snurra rejält. Och denna vecka är min hjälp inte på plats. Så det får bli i sista sekunden. Aja, det blir nog bra vilket som. Hon är bra på att lösa folks problem i alla fall har jag hört av andra som varit och pratat med henne. Nu ska jag gå och lägga mig. Så lägger jag förvirringen åt sidan till på måndag. Godnatt! ♥

Här visste jag i alla fall vad jag gjorde - min inkörsport till där jag är idag = Basåret!




Sitter på SU trött och apatisk. Just nu si...

imag0030_1300199 (MMS)

Sitter på SU trött och apatisk. Just nu sitter jag mest och stirrar på Björn som flitigt stirrar ner i sin bok och svarar på frågorna. Men själv har jag gett upp liksom. Inte ens kaffe hjälper mot min trötthet. Den har gått och blivit kronisk. Så nu kan det ju ta och hända något som ger tillbaka min energi. Tack. Tänkte jobba sovande ikväll.. undrar om det funkar? ;) Nu sliter Björn i mig och tycker att jag är fett lat så nu måste jag hitta på nåt annat sätt att fördriva tiden på utan att det ser ut som att jag slackar, haha!


Måste fundera ut en plan

Jag har inte pluggat ett skit den här helgen (eller den här veckan för övrigt), men det funkar ändå.. Tentan kommer gå åt helvete, fast det är jag redan medveten om. Så what the heck ;) Jag har i alla fall varit på jobbet i helgen. Jag hade lite smått ångest innan jag skulle dit, men väl där var det bara skönt att vara tillbaka. Förutom idag... jag tror att hela världen var och handlade på Maxi idag. Vissa stunder hann jag knappt andas. Men första helgen på vääääldigt länge avklarad. Check. Och jag överlevde ju. Inget som strulade till sig heller. Nu är det bara studierna jag måste ta tag i. Men hur får man motivationen och orken att ta igen en hel kurs på 9 hp? Jag har ju bokstavligt missat i princip alla föreläsningar. Och tentan är redan på fredag. Panik. Hej omtenta! Tur att jag är mentalt föreberedd på en omtenta, jag har till och med accepterat det. Nu ska jag gräva ner mig i sudoku och sen ska jag sova... i morgon är det föreläsning i immunologi vilket är riktigt intressant! Kanske kan lära mig ett och annat om hur jag boostar mitt immunförsvar nu :) Godnatt!

Belönade mig själv med en present


Jag och Ellis blev godkända på redovisning...

imag0027_1299765 (MMS)

Jag och Ellis blev godkända på redovisningen! Det firas med en kaffe och shopping på stan...


Pannkakor och semlor ska ner i min mage idag :)


Jag var och hälsade på i Hallonbergen efter skolan idag. Shit vad länge sen det var som jag var där. Syskonhäng. Mys. Sen körde min kära syster hem mig.. och på vägen stannade vi för att inhandla semlor. Min första (och antagligen sista) semla för i år, men man måste ju faktiskt ha en sån idag :)

Min älskling står och lagar pannkakor nu också.

Magnus:
kan du köpa semlorna på vägen hem? jag glömde bort att göra det när jag var och handlade
Jag: men det var ju just semlor som du skulle köpa??
Magnus: jaaa men jag har köpt allt annat vi behöver!
Jag: okej jag köper semlor
Magnus: kan du köpa sylt och ägg också till pannkakorna?
Jag: ???? hade inte du köpt allt annat redan?...
.....................................................

Japp. Men nu har vi allt fixat i alla fall! Dags att slöa.


Jag klarade preptentan!! Det känns mycket ...

1299593214_picsa (MMS)

Jag klarade preptentan!! Det känns mycket skönt. Då kommer jag i alla fall ha klarat nåt under den här kursen ;) Hallelulja!


Redo för Hootchy! Vi är i en studio där vi...

imag0012_1299350 (MMS)

Redo för Hootchy! Vi är i en studio där vi har gjort oss i ordning för kvällens partaj. Det bjöds på champagne men jag kör på alkoholfritt ikväll. Vill inte riskera mitt tillfrisknande. Jejca håller på och plågas nu. De kommer försöka övertala mig att plåtas också. Jag är dock inte på nåt plåt-vänligt humör idag, så det blir nog svårt. Men jag kollar gärna på, det blir fint :) Nu ska jag återgå till min cola! ;)


En bra dag

imag0008_1299093 (MMS)

Är på väg hem från SU NU. Jag passade på att ta en promenad med Jejca som också va där idag. Sjukt länge sen! Jag har ju vart helt isolerad så länge nu. Vi hade massor att ta igen så jag visade henne botaniska trädgården mitt i vintern :) På vägen dit hittade vi ett helt isberg. Efter promenaden bjöd jag på kaffe. Vi fastnade helt enkelt sen. Hehe! Men nu sitter jag på tunnelbanan, lycklig för att jag träffat en till ur civilisationen. Nu vill jag träffa ALLA andra med, har saknat er massor! Krami


Idag så friskförklarade jag mig själv. Änt...

imag0005_1299015 (MMS)

Idag så friskförklarade jag mig själv. Äntligen! Jag va på jobbet ikväll, första dan efter 4,5 v. Det kändes bra att va tillbaks igen. Jag fick gå på möte ist för att stänga, vilket va riktigt skönt. Då fick jag en mjukstart på 3 h och fick sluta kl 20 ist. Å jag fick träffa Lena också! :) Nu sitter jag ensam i mörkret och tittar på Big Brother samtidigt som jag funderar över livet, allt jag missat och hur jag på bästa och lättaste sätt kan ta igen en månads studier...


RSS 2.0