Förberedelser

Vi springer runt och provar ut våra outfits inför pride paraden imorgon.. Jag ska låna ett par shorts av Micki & en spetstop  av Jejca och eventuellt knästrumpor (+ stayups..?). Jejca och Jazzmin ska va pinuppor, läckert! Men nu måste jag joina brudarna igen så att dom inte tror att jag har dött.

What to do? I-lands problem

Jag ligger här i Jejcas soffa och kan inte sova... Jag tror att jag har slukat alldeles för mycket kaffe och te ikväll, uhh! Nejmen hur hamnade jag här helt plötsligt? Jo, Micki sms:ade och frågade om vi var hemma, hon ville komma och hämta mjölk mm som hon glömde i min kyl igår då hon ändå var relativt i närheten. Så jag bjöd henne på lite te när hon ändå var där och sen slutade det med att jag packade ihop lite grejor och åkte med henne i bilen hem hit. Jag tror att den här soffan är gjort endast för mig ;)

Då jag var liiite för pigg snodde jag med mig datorn... och här ligger jag nu. Jag har läst MASSA bloggar, men det hjälper inte. Har till och med klickat runt för att hitta lite nya bloggar som jag kan underhålla mig med en natt som denna. Eller kanske snarare tråk-hålla mig med, så att jag blir trött. Men nu ska jag inte klaga alltför mycket. Det är bara tråkigt juh. Så istället ska jag fortsätta med att surfa runt lite (inte nödvändigtvis bland bloggar). Stig ligger så sött och sussar i sin favoritstol här bredvid =) Hoppas ni andra ligger och sover gott nu i alla fall! ♥

Ändrade planer


Det blev inte så att jag åkte hem med Micki, hon var trött (av förståliga skäl) så vi kanske ska ses imorgon istället. Så jag ringde Magnus som var i Gamla stan med Nathalie och så mötte jag upp dom där! Vi gick först runt och letade efter ett café som skulle ha öppet, vilket inte var det lättaste då de flesta verkar stänga vid sex där. Men tillslut hittade vi ett som vi stannade vid för varsin lyxig kaffe. Först anklagade jag dom för att va dyra (kolla den lilla koppen där uppe som är cappuccinon och kostade 28 kr, min kaffe mocka kostade 37 kr!) men sen när jag smakade på båda så trodde jag för ett tag att jag dött och kommit till kaffe-himlen. Det var det godaste jag har druckt utan att överdriva! Lyxigt värre kändes det. Med andra ord kan jag till och med tänka mig att gå tillbaka dit.

Efter fikat promenerade vi runt lite och hamnade på södra bar där jag hittade en god cider och dom andra två drack varsin öl. Sen blev klockan mycket, för dom som ska jobba, så då avslutade vi kvällen med massa kramar och åkte hem. En väldigt bra torsdagskväll alltså. Sånt här spontant borde man göra oftare!


Vi kom alltså nyligen hem. Magnus sitter på golvet och kollar igenom sina nya magickort som han köpte inne på sciensfictionbokhandeln. Haha, så söt. "Jag bygger en lek" sitter han och säger för sig själv. Nu ska jag laga till lite nudlar. Jag hann aldrig med någon riktig middag så jag känner att jag måste få i mig något i alla fall. Även fast nudlar inte är det bästa så får det faktiskt duga just nu.

Pigg och glad

I natt sov jag som en stock! Så nu känner jag mig helt utvilad för första gången på länge. Men jag väntar på att vår säng ska komma (sängar... 2*90) för då kommer jag sova underbart alla nätter *hoppas* Vill att den ska komma NU så jag kan provligga den igen ;) Den kommer preliminärt om ca 5 veckor nu.

Nu sitter jag och väntar på att Micki ska sluta, för då ska jag brumma med henne hem och leta upp hennes gamla anställningsavtal. Hennes chef är tydligen lite koko. Jag har beställt en cappuccino med henne som jag hoppas att hon kommer ihåg =p Men nu ska jag gå och ta tag i en till diskvända innan hon ringer och säger att hon är på väg. Idag är det torsdag - ha en bra torsdag! ♥

Nostalgi

Ååååå jag kommer ihåg hur mycket jag gillade Doctor Snuggles! Kanske inte så välgjort barnprogram men oj så coolt, å han är ju bara för söt! Så nu sitter jag här och kollar igenom alla avsnitt som jag kan hitta på youtube. Finns en hel del roligt här som man inte alltid tänker på. Det finns många gamla barnprogram nu... alla har vi vår egen favorit. Jag har några stycken och Doctor Snuggles är definitivt en av dom! Jag älskar barnprogram över lag. Men vissa är ju bättre än andra, det går inte att komma ifrån. Vad är din favorit?







Middagen var mycket trevlig!

Nu när alla åkt hem känns det nästan lite sorgligt ensamt. Tack för att ni kom! Det blev en mysig middag och jag tror ingen gick hem hungrig. Receptet på efterrätten åkte med Micki hem å jag skickade med en matlåda till Jejca också med henne ;) Hoppas det smakar! Jag måste ju värna om min bejbi när hon ligger hemma och har ont.. Elin var först på plats och när hon kom in i köket trodde hon att jag had gone crazy, haha. Inte riktigt. Inte riktigt än... Till middag vart det majssoppa med ostbröd (såna goa från ica) och sen päronkaka till efterrätt.

Fotograf á la Micki:

Monkey Island!

Jag är rörd till tårar, maken till känslokavalkad har jag inte varit med om på länge. Anledningen är självklart remaken på Monkey Island 1. Laddade ner den till live förut och den är helt obeskrivligt bra! De har behandlat originalet med all den respekt man kan hoppas på och originalkänslan finns verkligen kvar där. Ett totalt och obestritt mästerverk, nostalgifaktorn är total. Amen.

Rydlings recension på SvD är faktiskt rätt bra:

http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_3242539.svd

Ett annat glädjeämne är att jag beställt en prenumeration på nature (nature.com), sitter och läser onlineartiklar dagarna i ända. En spännande nyhet är att forskarna verkar på god väg att hitta ett system för att systematisera växtarter med hjälp av gener, finns ju ett liknande system för djur som dock verkar lite mindra komplicerat. Fungerar det så är det det grymaste som har hänt sen Linné härjade!

Det blir ett trevligt år med världens grymaste veckotidning i brevlådan...

/Magnus - tillbaka på jobbet

Closing up

Nu har jag varit nere i butiken och handlat. Det blev 2 kassar fulla med mat! Stackars lilla klena mig som skulle bära hem allt det där helt själv också. Haha. Snart ska jag börja med lite förberedelser. Jag tänkte vara snäll och ge en liten hint om vad det kommer att bjudas på. Så ni vet =)

Den ena är till huvudrätten och den andra till efterrätten, men vilken är vad?


Tonight I´m gonna take you higher

Ikväll är det middagsdejt hemma hos mig... Jag känner att det är min tur nu. Synd att Tora har lämnat Stockholm igen, men hon är ju tillbaka nästa vecka! Jag har nu suttit och planerat vad jag ska bjuda på. Det blir något nytt som tjejorna som kommer hit förhoppningsvis inte har smakat förut ( Tora har, så därför passade jag på att ta det nu ;) ). Vad det blir är däremot hemligt *shyyyy* Men jag har haft jättekul och suttit här, klippt & klistrat och skrivit ut lite olika recept. Ibland är det inte bara bra utan också roligt att ha en skrivare =)

Vad tror ni att det blir ikväll, någon gissning..? Den som lyckas gissa rätt får ett pris ;)


WTF

Idag är det onsdag. Onsdag är det idag. Onsdag. Idag. Ja, det är det. Oj så gott det var med medwurst på mackorna i morse!! Tur att jag lyckades "övertala" Magnus om att vi skulle köpa det som pålägg. Pålägg, ja visst. Vad göra idag då? Leka. Duscha. Peta sig i naveln. Hmmmm. Värst vad det var molnigt ute nu då. Jag vill ha sol! Sol, sol.. njaa. Såja, såja. Piss, jag glömde köpa mjölk. Nej handtvål var det. Handtvål. Ja just det. Å choklaaaad. Å nåt man kan leeeka med. Nu är det sol. Internet är cp. Allt är som vanligt. Vanligt är som det ska vara. Tji fick ja´.. Trodde du ja. Ha! So long baby. Jag vill ha te. Te ska det va. Klockan är mycket. Ja som ni ser så har jag inte så mycket vettigt att skriva just nu (jag är alltså inte helt galen) så jag ska nog hoppa in i duschen istället... Bye darlings ♥

Bedtime stories



*morr*

Inlägget med bilderna har tagit mig timmar att få upp!!! Jävla internet. Men nu fick jag äntligen upp dom i alla fall =) Jag har kollat på film samtidigt som jag försökt, så jag har inte varit ett mähä som suttit och blint stirrat in i datorskärmen.. Nu sover alla utom jag och Boris. Det är vi som är nattugglorna här i hushållet. Så jag lär väl vara vaken ett tag till. Magnus ligger och sussar så sött, men han har börjat jobba igen så han måste upp tiiiidigt imorgon bitti. Själv kan jag sova gott, men jag måste fixa med lite grejor imorgon så jag kan inte sova hur länge som helst imorgon. Å jag måste ju va pigg till föreläsningen!

Nu ska jag dricka lite te ♥

Bilder på nykomlingarna






2 nya familjemedlemmar

Sjal och t-shirt var inte det enda vi fick med oss hem från Forum idag. Vi köpte med oss två pansarmalar som sällskap till pansarmalen vi redan har. Så nu är dom tre lyckliga som simmar runt på botten. Bill, som vi hade innan, och nu även Bull och Bamse. Bull och Bamse ser man ingen skillnad på, de är båda brun/grå fläckiga. Så söta =) Bill är ju som sagt albino så han ser nästan ut som en liten räka som simmar runt runt. Gullis..

Haha, å Boris verkar ha fått en mindre identitetskris eller nåt. För just nu för han precis som pansarmalarna gör: sommar runt på botten och dammsuger stenarna. Jag försökte till och med mata honom med hans mat, men stenarna är betydligt roligare. Han vill vara en av dom, sötisen. De verkar alla trivas tillsammans i alla fall och det är ju bra. Jobbigt vore det annars..

Så nu har vi alltså fyra familjemedlemmar simmandes i ett akvarium. Nu väntar vi bara på att vi ska ha råd att skaffa ett större akvarium så vi kan skaffa en kompis till Boris också + lite andra fina fiskar.

Min kamera dog precis så jag håller på att ladda batteriet, sen lägger jag upp lite bilder på småttingarna. Så bra bilder man nu kan lyckas ta på ett akvarium! Inte det lättaste alltså. Å Boris, Bill, Bull och Bamse är ju så vilda av sig så dom far och flänger i hela akvariet. Men något ska ni allt få se! =)

Shopping

Jag fick med mig Magnus till Forum också, det var riktigt nice. Han gick tidigare från jobbet (strul med inloggning på deras datorer åså) så vi möttes upp för att tillsammans fönstershoppa lite. Men det blev riktig shopping också. Liiiite iaf =) Jag hittade en skitsnygg grön sjal som Magnus verkade digga väldigt mycket så han köpte den åt mig *tack tack*. Söt köpte en t-shirt på MQ som var på rea till sig själv. Innan jag hann komma så köpte han en laddare till sin macbook.. wiiii äntligen, äntligen! Den har stått död i flera månader nu, tack vare att laddaren pajade *suck* Man tycker ju att något som kostar 800 kr borde hålla längre än så? (laddaren alltså...). Vi var även förbi där syrran jobbar, men hon stod inte ute i kassalinjen så vi ville inte störa utan gick vidare.

Det var mysigt att söt var med. Gillar att gå omkring i affärer med honom. Speciellt inredningsbutiker. Oj oj så kul vi kan ha i dom. Risken finns att vi kommer ut med halva butiken också, haha. Meeeeen, det ska ju va kul också! Eller hur?


Sjalen som jag köpte! Kostar bara 59,50 på HM. Å den är gröööön ;)



...

Hej bloggen,

Igår var en jobbig dag... Jag var extremt seg och mådde inte alls bra. Kändes som att jag hade feber och gick omkring i en enda stor dimma, trots att jag inte hade feber. Så när jag hoppade in i duschen så fastnade jag där i 2 ½ timme. Snacka om att jag var skrynklig sen när jag kom ut!

Idag ska jag nog ta en sväng till Forum och fönstershoppa.. Jag kan behöva komma ut lite. Å fönstershoppa är alltid kul =) Får se om jag får tag i syrran också, det är en liten grej som jag måste prata med henne om. Men nu först så ska jag dricka lite te!! =p Ovanligt..?

Jag har fått leka

Nu har jag rakat av allt Magnus hår! Det gick sådär kan vi säga, hum. Liiiiiiiite jobbigt, för det blev lite fläckigt på några ställen. Oups. Men jag skyller på att det faktiskt är första gången jag rakar någons huvud. Nästa gång kommer det bli MYCKET bättre. Jag måste säga att jag tycker väldigt mycket om hans hår nu (om man försöker bortse från de små missarna....)! Å det är väl det som räknas i alla fall? ;) Just nu håller han på och rakar sig också.. ska bli spännande att se hur det ser ut när allt är färdigt. Då lägger vi upp en bild!

Nu har vi fått upp gardiner i sovrummet! Inte så vackra bilder kanske, var svårt att fota.. men nu får ni se i alla fall :)


Besök



Magnus föräldrar kommer vilken minut som helst. Vi har bjudit över dom på fika å så ska hans pappa hjälpa oss sätta upp våra gardiner i sovrummet. Nu ringde det på dörren så nu måste jag kila! Puss

Mohaha

Jag la precis värsta fjärten som inte luktade så gott enligt Magnus.. (han kved sig i soffan) ;) Elaka mig! Haha, sorry...

Uppdatering från city

Vi har haft en rolig dag med lillskruttan! Själv tycker hon att hon är väldigt stor ;) Vi har ätit, lekt ute på gården, promenerat runt på rådmansgatan, kollat en väldans massa på emil (filmerna) och läst/lekt mm. Nu ligger hon och sover, så jag sitter här och surfar lite medan Magnus ligger och läser en bok tills Tora och Andreas kommer hem. Än så länge är jag alldeles för pigg för mitt eget bästa.

Nanny Mi



Idag ska jag sitta barnvakt åt Siri. Mamma och pappa ska på bröllop så vi ska leka heeeeela dagen. Siri är så söt så. Jag sitter och klurar på om man kan komma på nåt skojsigt att ta med henne på, så hon får komma ut lite.



ZzZzzzZzz

Oj herre gud vad klockan var mycket helt plötsligt då. Jag borde verkligen sova. Inte undra på att jag är trött... Gonattiskramar från lilla Mi ♥

Hemma igen

Efter föreläsningen så mötte jag upp syster + prinsen och systers kompis för att ta en fika och bara slappa och snacka skit. Det blev en stor god chai latte på espresso house på sveavägen. Syster berättade för mig att BVC sagt att prinsen utvecklats som en 4-5 månaders baby, vilket är väldigt ovanligt (men positivt!). Å idag är han alltså 2 månader, grattis prinsen! =)

Kanske dags för en espresso maskin hemma?

Och ja, jag är fullt medveten om att chai latte inte innehåller kaffe. Men cappuccino är ju läskigt gott det med!

*vill ha*

Det blev ingen rakning för Magnus ikväll, vart så sent så vi ska ta det imorgon förmiddag istället. Och nu hatar jag min blogg som vägrar låta mig skriva utan centrerad text.. *morr* Aja, håll till godo. Bye ♥


Helg!

Ja, jag är en sån person som räknar fredagar som helg..
Även om man jobbar/pluggar den dagen.


Jag ska alldeles strax kila iväg till min föreläsning. Idag handlar det om Keno. Jag har alltid varit skeptisk till Keno, så det ska bli kul att gå igenom sannolikhetsgrejer om det spelet. Varje kapitel är ett nytt spel. Dom har nog gjort så för att det ska vara mer intressant för oss att läsa kursen. För egentligen så handlar ju allt om sannolikhet och dess lära med en massa olika formler och variabler mm. Men det blir ju helt klart roligare om man får tillämpa det på olika spel. Jag ser fram emot när Yatzy och Texas hold´em kommer.

Sen när jag kommer hem så ska vi raka Magnus hår! Jey! DET kommer bli skoj.

Nu är det en säng på väg

Jahapp, nu har vi en säng som preliminärt kommer att levereras vecka 36. Vi tog full hemleverans så allt ingår, de tar dessutom med sig vår gamla säng (som i detta fall är en madrass). Vi behöver alltså inte bära upp sängen själva 5 trappor och vi behöver inte bygga ihop den själva heller. Så sweet! När vi ändå var igång med att spendera pengar så passade vi på att köpa gavel, sängskydd och kuddar också. Det blev liiiiite dyrare än vad vi tänkt oss, vi har nu nämligen skaffat oss en carpe diem säng ;) Men guuuuud så skön den var! Vi fick så klart hjälp med att prova ut vilken madrass vi båda skulle ha (blev samma) å vilken kudde vi tyckte bäst om. Jag valde den pluffsiga kudden, mys mys.

Å nu har jag upptäckt att Madonna spelar i Göterborg den 8:e och 9:e augusti... GHAAAAAA vill så gärna se henne på scen ju!!!!! Å jag har noll cash jag tror jag går och blir deprimerad nu =( Så jäkla ledsamt.. Fan fan fan...

Bäst jag gör mig en kopp te av det nya teet som jag fick av Tora, Andreas och Siri igår för att lugna ner mig lite. Det verkar sjukt gott så tack än en gång!


Snart kan jag fortsätta sova ;)

ZzzZzz vad trött jag är. Vi ska alldeles strax träffa en så kallad sängspecialist, på sova butiken inne i stan, för att få hjälp med den perfekta sängen för oss båda. Vi har alltså räknat med att gå därifrån med säng.. för nu är Magnus rätt så trött på att sova på madrassen på golvet. Den har vi ju trots allt sovit på sen vi flyttade in (och det var ett tag sen) så nu är vi faktiskt värda en ordentlig säng med allt vad det innebär. Nu måste vi kila, ni får ha det så bra! ♥

Busy day

Så mycket för att gå och lägga sig i tid. Haha. Tur att bejbi ville ändra tiden till runt ett, då slapp jag stressa. Jag fick ett presentkort av body shop när jag fyllde år som det är dags att utnyttja innan det går ut. (gäller bara en månad från det att man fyller år). Sen ska vi kolla runt i lite andra roliga butiker också innan jag ska på föreläsning. Som idag är räkneövningar.

Efter föreläsningen ska jag direkt hem till Tora som har kommit hem, för då är det tjejmiddag!!! Får inte glömma att ta med mig kameran nu ;)

Boris hälsar

Pain can´t kill you. But the addiction can..

Filmen som jag kollar på är inte den bästa... men den är helt okej för en slappis-dag som denna. Den bygger tydligen på en sann story. Secrets of a Sex Addict heter den. Har fått ganska så medelbetyg. Jag har precis tryckt i mig kladdig kladdkaka med chokladbitar i (mumsfilibaba!) och ska nu ta mig an en kopp varm choklad till restrerande av filmen. Så är det när man har mensmage. Tur att jag inte har lätt för att gå upp i vikt! Så som jag har svullat de senaste dagarna. Borde kolla in räkneövningarna till imorgon också...

Men men, nu ska jag kolla klart på filmen och dricka min egna varma choklad! ♥

Being human

Idag har jag haft en riktig slappis-dag. Jag har gjort så lite som möjligt. Så dagen till ända har jag spenderat med att dricka te och kolla på webtv. Först hittade jag en serie på svt play och sen har jag slötittat på sanningens ögonblick på kanal 5´s webtv. Å just nu har det börjat en film på kanal 9 som jag funderar på att kolla på. Ska nog ta mig en bit av den supergoda kladdkakan som söt bakade igår också! Jummie. Det blir till att gå och lägga sig någorlunda tidigt ikväll, för imorgon ska jag möta bejbi i city klockan 12:00.

Serien som jag hittade på svt play:

Den var ganska så underhållande faktiskt =)

Jag har blivit beroende




Varning!!



Nu varnar jag för att åka i vår hiss! Den är livsfarlig.
 Ännu en person sitter just nu fast i hissen på exakt samma ställe som syrran, prinsen (+barnvagn) & J gjorde i lördags. Hon sitter än så länge kvar i väntan på hissreparatören. Denna gången är det vår husvärd som fastnat. Magnus är ute och håller henne sällskap, det var han som hittade henne fast i hissen på väg hem från tennisspelandet med Mats. Detta kostar tydligen flera 1000-lappar för föreningen varje gång. Så nu hoppas jag att dom tar sig en ordentlig titt på hissen, för uppenbarligen är det nåt knas med den! 2 gånger på samma ställe inom loppet av 2 dagar. Så ta inte hissen när ni kommer hit om ni inte absolut måste *ett tips* Men nu är hon ute i alla fall, å det var samma reparatör också .. =)

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Min mage strejkar så det blir ingen föreläsning för mig idag =( Nu var det verkligen tur att jag redan läst kapitlet. Å tur att dom lägger upp föreläsningsanteckningarna på internet. Så i stället ska jag pombadera mig själv med te, te och bra musik! Ska se om det har kommit upp fler avsnitt av min favoritserie. Å alla vet vilken det är? ;) Haha, always!

This is how I feel:

Vacker sång.. Oj vad länge sen det var man såg Titanic nu..

Ny vecka

Vill ni veta vad jag gör? Det tror jag inte. Jag tvättar (sa ju att ni inte ville veta..) och det är sååå boring! Men man får rena kläder i alla fall =) Om sisådär 2 timmar ska jag åka in till Universitetet för lite föreläsning. Idag ska vi gå igenom roulette. Jag har som sagt läst igenom det kapitlet i förväg och det kommer att bli intressant. Mina favoritspel är dock tärningsspel och kortspel, men det kommer mer utav det också. Just nu är det massa sannolikhetslära som dom pumpar oss fulla med, så att vi ska hänga med i vad dom talar om. Tur att man själv inte tycker att det är alltför svårt. Jag pratade med en äldre dam på väg från förra föreläsningen som hade valt kursen " för att lära sig spela poker bättre" Hahaha alltså för att hon ska vinna pengar på pokerspel! Så kul... Hon var lite besviken på kursen då den innehåller en massa annat också, å mer matte än vad hon trodde ;) Själv är jag bara lycklig.

Nu ska jag dricka te och mysa lite, see ya later!
puss ♥


Veckans...

Bästa: Att min roliga sommarkurs har börjat!

Mest fartfyllda: Lenas födelsedagsfirande som slutade med öl på södra bar.

Skratt: På södra bar när M gjorde gester om hur J´s kropp ser ut.

Mys: Jag & söt i fredags.

Jobbiga: När syster, prinsen (+barnvagn) och en skräckslagen J fastnade i vår lilla hiss. 20 minuter fick dom sitta innan reparatören fick ut dom.

Pyssel: Jag och Emmi när vi satt hemma hos henne och försökte förstå vad sjutton som var fel med vår labrapport!

Sötaste: Prinsen!!!!!

Middag: Ingen tisdagsdejt denna vecka så får väl säga Lenas födelesdagsmiddag. Hemma hos Lena förstås.

Bortsprugna: Tora som flytt till Italien.. bastard! ;)

Jag har busat lite :)



Detta var ju jätte kul!


Now I´m feeling much better

Åh internet lever fortfarande! Still going strong... Kan det vara så att problemen är lösta nu? *hoppas* Nu mår min mage bättre också, i alla fall för tillfället. Jag var tvungen att hoppa in i duschen för att ta hand om den lite. Sen kom söt med en kopp te... så jag satt ner med duschen på, drack kokhett te och passade på att läsa i min kursbok. Så nu har jag även varit ambitiös på samma gång och läst kapitlet som vi ska ha föreläsning på imorgon. Oj som jag engagerar mig i denna "slappa" sommarkurs! Den är faktiskt väldigt skön, så det är en kurs jag varmt kan rekommendera. Nu ska jag mysa lite för mig själv med lite jordnötter, cola och musik. Ska leka lite med fotfil och bodybutters också. I have earned it.

Räddarna i nöden:


Pain

Aj satan vad ont i magen jag har =( Akut inhopp i duschen!



Kaos

Mitt internet har strulat så in i h****** de senaste dagarna. Nu ligger det mera nere än vad det fungerar. Jag vet att dom håller på och fixar något i vårt område... Men come on? Jag vill ha internet ju! KAOS

Så igår roade vi oss med att shoppa runt i Forum. Vi har nu införskaffat gardinstång + gardiner till sovrummet, ett bananfodral och ett pastakit. Bilder på gardinstången med gardinerna kommer så klart upp sen som månadens möbel ;) När vi ändå var i Forum sprang vi förbi syrran som jobbade.. så fick vi cappuccino också. Vi passade på att bjuda över henne på middag. Middagen slutade dock med att både andra syrran + prinsen och hennes kompis var här och att Magnus bror och syster var här. Så vi kilade ner till pizzerian och käkade. Det var mys! Dock ingen pizza för min del.. själv tog jag hamburgartallrik. Nej inte sallad, ha ha.

Idag ska jag mest städa lite... plugga lite.. och slappa.
Sen imorgon blir det åter igen en föreläsning, wi!

Så här känner jag mig just nu


My feet are killing me

Gosh vad jag har ont i fötterna nu.. Vi har firat min blivande svägerskas (bara jag som tycker det låter tantigt? ;)) födelsedag med god middag och en öl på södra bar. Det var mysigt! Men nu behöver mina fötter spabehandling. Jag har nämligen gått runt i mina klackade skor hela dagen, då jag hade föreläsning innan och inte skulle hinna hem emellan. Får se om jag kan hinna med lite myspys innan jag drar på vift imorgon. Ska nämligen möta Emmi kl 14 vid stationen där hon bor, för vi måste fixa med en löjlig rest på senaste labrapporten vi hade. Sen blir det utgång imorgon med, då ska vi dansa lite =) Men imorgon blir det låga skor! Sneakers kanske till och med. Nej nu ska jag sova.. Natti ♥

Dags att sova

Jag har suttit och lyssnat på webradio i snart två timmar samtidigt som jag har lekt. Idag var det ju första föreläsningen. Kursen verkar riktigt skojsig! Inte alls så svår som jag trodde.. (tror jag). Men jag har hamnat i grupp 2, så typiskt mig, så jag har föreläsning 17-19 vilket är lite surt. Fast på något mystiskt sätt ändå skönt. Jag kommer ha lektionstid varje måndag och fredag samt nästan varje onsdag (inte alla onsdagar). Detta betyder alltså att jag är ledig imorgon!

Men nu är det dags att sussa, nattiii ♥

Sitting here in my corner





Nu ska jag iväg och lära mig lite om slumpmässighet och spel!




Fortfrande på vift

Im still at Angelicas place..

Yes. Vi har alldeles strax fixat i ordning joqes gamla rum. Det som återstår är typ att dammsuga och torka golv. Fasen vad duktiga vi är! Hihi. Vi lyckades hitta deras sista dammsugarpåse så nu hoppas jag att detta går bra.

Shit vad svårt det var att skriva på Jejcas minidator då, men det är bäst att jag lär mig för jag ska ju själv införskaffa en så småningom =) Ska bara skaffa cash! Just nu mullrar dammsugaren för fullt.. Sen får nog jag erbjuda mig att moppa golven. Sånt är ju skitkul haha så det har jag inget emot. Okej nu undrar säkert folk vad sjutton vi håller på med.... och nej: jag och Magnus har inte gjort slut... mer tänker jag inte berätta här i bloggen. Fint blir det i alla fall =)

ÅÅÅÅÅÅÅ imorgon får jag äntligen gå på första föreläsningen.. Oj som jag tjatar, haha, men jag kan inte hjälpa det. Jag och jejca satt och kollade igenom mitt detaljschema över allt vi ska lära oss. Och det kommer bli tufft men hujeda mig så kul! Till min glädjande förvåning kommer kursliteraturen endast att kosta 100 kr, vilket är väldigt bra med min ekonomi..

Nej nu ska jag sluta pausa och fortsätta dona. See ya babes! ♥

Mitt-i-natten-prat

Nu sitter jag, Jejca och Micki hemma hos Jejca och filosoferar. Mestadels om killar.... eller ska jag säga svin? Just nu verkar det mesta vara upp och ner. Jsg var för en stund sen på väg hem, men vände vid busshållplatsen av att jaginsåg att det var smidigare att jag sover här då morgondagen ser ut som den gör. Så här sitter vi så att alla vissna själar får prata av sig. Jag kan känna mig riktigt lyckligt lottad. Nu ska jag återvända till filosoferandet med tjejorna och dricka mer te!

090711

Godmorgon sötnosar!

Jag har precis duschat och klätt på mig.. Snart ska vi äta frukost. Väntar bara på att syrran ska komma ut ur duschen, vilket hon gjorde nyss :) Jag är vrålhungrig! Sen ska vi på äventyr. Äventyr och äventyr. Lite. Vi ska "jobba" också. Packa och grejor. Kommer bli en heldag. Tur att vi får låna pappas bil heeeeela helgen!

Nu har jag kollat upp, och det ÄR på måndag som min sommarkurs startar. Ja! Ser så sjukt mycket fram emot den, den ska bli riktigt kul att läsa. Spelteori och sannolikhetslära.. Grymt. Enda nackdelen är att det är en kvällskurs och den är uppdelad i 2 grupper. Den ena gruppen går 15-17 och den andra går 17-19. Så nu hoppas jag att jag är i den som har tiderna 15-17. Jag får i och för sig nöja mig med att jag kommer få sovmorgon varje dag hela sommaren ut ;)

Nu är det frukosttime! Ha en bra helg alla ♥


Provsmakning

Nu är det helt plötsligt flera som undrar vad det är för hemsida till provsmakningen som jag håller på med. Jag provsmakar alltså för ett företag som heter synovate och här är adressen: https://provsmakning.synovate.se/login.asp .. Klicka er in där och gå in under "ny användare" sen är det bara att registrera för att sen fylla i massa uppgifter. Förbered er på att det tar ett tag bara ;)


Inte så händelsefylld dag

Idag har jag provsmakat starkcider. Det var torr äppelcider. 5 olika och det var bara en som var någorlunda god. Haha. Men cash blir det! Nu hoppas jag att det kommer massa fler provsmakningar till mig för jag och Jejca har börjat "tävla" om vem som får flest och roligast provsmakningar =)

Snart kommer syrran hit. Hon ska sova här i natt. Mys mys. Så det blir nog till att äta, kolla på film och snacks. Men man vet ju aldrig, kanske dyker upp något där emellan. Imorgon är det helg! Och på måndag tror jag att min sommarkurs startar. Måste kolla upp det. 13 juli klingar i alla fall riktigt högt i mitt huvud.

Livet går vidare

Idag tog vi en sväng förbi Magnus farmor som ligger inne på sjukhuset där vi bor. Stackarn har brytit armen. Vi var där i torsdags förra veckan också, men tyckte att det kan va kul för henne om vi kom igen. Är ju inte direkt långt att åka. Pigg och glad över att vi kom var hon. Så nu har jag fått höra lite historier också :)

Jag hade tänk putsa fönstrena idag. Men vilket skitväder det har varit! Jag hann med sovrummet i alla fall, så nu glänser det där inne ;) Mitt i allt började det blixtra och ha sig och någon sekund senare öppnade himlen sig och det bara öste ner. Sen fick jag lägga ner fönsterputsandet för dagen. Skall ta balkongfönstret senare ikväll också. För nu skiner solen litegranna. Wii. Skall bara äta middag först för min mage knorrar som aldrig förr. Som tur är så står min söt och lagar mat åt oss. Sicken tur jag har!

Nu har jag kommit över att jag skämde ut mig tidigare idag. Men som någon sa: det är alltid kul när det blir som att man är vänner med den man pratar med. Snart är det Paris Hilton-my new BFF på tv.. hehe. Det ska jag så klart se! Förvånad?


Petra ritade vackra små ögon när Jejcas strumpbyxor gått sönder en dag på stan. Watch out, mohaha


 


Ska man skämma ut sig kan man lika gärna göra det ordentligt ;)

Ni vet hur mycket jag har gnällt på com hem senaste dagarna. Så idag slog jag saken i att ringa com hem, med första tanken att säga upp dom....

"Vi håller för närvarande på att åtgärda ett nätverksfel i ditt område.." (en röst medan jag knappade in saker)

Jaha ojdå, men det kan ju faktiskt inte com hem rå för!

Men vår tv-box har ju faktiskt inte fungerat sedan vi flyttade hit... dags att ta tag i den i alla fall kanske? Com hems tekniska support here I come!

Får prata med en jätte gullig kille som verkligen gör allt för att vi ska hitta felet. Vi ominallerar hela systemet och skriver in all info för hand. Ingen åtkomst. Vi gör en ny kanalsökning. Ingen åtkomst. Efter mycket om och men (typ 10 min senare) så kommer vi fram till att jag har kortet upp och ned. UPP OCH NED!!! OMG som vi skrattade.. okej nu framstår jag ju verkligen inte som konstig, haha. Så jag rättade till det. Ingen åtkomst. Han bad mig trycka in kanal 20. "den vill inte gå till kanal 20.." (bekymrad mi). "du kanske trycker lite för långsamt" (en gullig röst som inte vill verka dömande". Och så en massa skratt igen. Kanal 20 fungerade fint. Det är com hems egna kanal. Men dåså, då fungerar det säkert senare... då jag inte fått någon signal på 100 år eftersom kortet har legat upp och ned. Men han ville för säkerhetens skull kolla kortet. Efter att jag läst upp kornummret så säger han: "hm.. det är inte riktigt det som jag har i mitt register". OJ OJ OJ jag har alltså ÄVEN lyckats med att ha fel kort inne när jag ringde. Herre guuuuuuud. Han förvånad över att jag hade fler kort. Och jag kunde inte annat än skratta och säga att det antagligen var därför som det inte fungerade. Men snäll och hjälpsam som han var så stannade han kvar i tele till vi gjort om allt och sett att det fungerade.

Nu fungerar alltså våran digitaltv igen! Wiiiiiiiiiiiii

Jag: *skratt skratt* tack så jätte mycket för hjälpen.
Com hem killen: *skratt skratt* varsegod, ring igen om du behöver hjälp med något annat.

Pinsamt. Pinsamt. Men oj så roligt.

Who'll stop the rain?

"Long as I remember, the rain's been fallin' down
 Clouds of mystery pourin', confusion on the ground
 Well good men through the ages, they try to find some sun
 But still I wonder, yeah I wonder, who'll stop the rain..."

Det är onekligen samma väder som när vi såg Springsteen nu. På många sätt är sådant här väder mycket nyttigare för själen en kvalmigt hett strandlivsväder. Man känner att man lever och förutsättningarna för mer djuplodande grubblande är alltid bättre, det är därför jag gillar hösten bättre...

Att se kulblixtar över himlen har dock sin charm och de sker nästan uteslutande på sommarnätter.

Alla blommor är också en anledning till att sommaren är riktigt vacker. Rosor, clematis, fuschia, magnolia (en villatomt har ett magnoliaträd här i närheten, å lycka!)...

Annars har jag mest använt trubbiga verktyg på intellektet, översatta engelska thrillers exempelvis för att inte tala om att boosta en alt på wow (undead frost-mage, grymt kul). Något som dock är föga trubbigt för intellektet är Starcraft - The Board Game som är  tv-spelsnördars svar på schack. Enormt svårt att bemästra.

Sommaren innebär alltid nostalgi, har promenerat med PL och pratat minnen. Med tanke på hur mycket som händer på 15 år så undrar man hur mycket som kommer hända på 50 år. Huvaligen. Då har väl ändå höghastighetstågen kommit?

Maskrosvinet är tyvärr ett minne blott, intressant smak men man vill inte riskera att det bildats toxiska ämnen så vi har hällt ut det i vasken (läs: J:s handfat). Rest in peace, vildjäst..

Hrm, jag ska nog sluta innan jag tråkar ihjäl någon på riktigt. 

En 900 (!) år gammal ek som finns i trollskogen. Tänk om träd kunde dela med sig av vad de upplevt (vilket ju är en biologisk omöjlighet då de inte har den typen av sensoriska organ eller ens nervceller, nåja)

En 900 (!) år gammal ek. Det ger en onekligen lite perspektiv, tänk om den hade kunnat dela med sig av vad den varit med om under den tiden? Biologiskt sett totalt omöjligt givetvis, men ändå.

Over and out.

/Magnus

Myskväll

Det går en thriller på 4an nu klockan 21:00 som verkar rätt bra. Om inte annat så handlar den om parfym ;) Så jag har bunkrat upp med glass i min underbara kopp som jag fick i födelsedagspresent av Magnus söta familj! Den är så stor att den funkar till allt möjligt och just nu får den agera glasskål (annars är den mest tekopp). Hoppas filmen är bra. På återseende! ♥

Rosor är röda, violer är blå...


Smultron är söta och Du likaså!



Ännu en avvecklad..

Goddag!

Mitt inlägg tidigare inatt vart lite snurrigt. Jag vet. Men jag var lite snurrig då också ;) Nu har vi precis varit ute på en långpromenad jag och söt. Eller mer en powerwalk skulle jag säga. Fy satan vad vi ilade fram och fy sjutton vad varmt det skulle bli då. Men mys .. det finns verkligen fina ställen att promenera på här.

Jag gick och la mig inte långt efter att jag bloggade. Sen så fastnade jag i boken som jag håller på att läsa. Sjöjungfrun (Camilla Läckberg). Jag läste och läste och läste... slutet var så spännande att jag inte kunde sluta läsa. Så jag somnade nog inte förs 6 i morse eller nåt. Nu har jag alltså läst ut boken och måste helt enkelt börja på en ny. För er som gillar deckare och inte har läst sjöjungfrun så tipsar jag om att läsa denna bok. Slutet var väl gömt, det blev ingen chock.. för man skulle ha kunnat tänka sig detta, men förvånad vart man. Jag älskar ju deckare, de är mycket spännande och man får själv fantisera och analysera hur saker kan ligga till.. mycket skoj!



Vilken upptäckt!!

Nu var det 2 veckor sedan jag bloggade sist. Jag har flera gånger velat skriva något men inte kommit på vad.... Vad skriva när det känns som att ingentig händer? Vi har inte gjort något mer med lägenheten. Vi har visserligen varit på semester en vecka. Men det känns som att jag vill lämna den utanför bloggen. Jag kan iaf säga så mycket som att det var en ruggigt mysig vecka! Så den veckan gick bort. Men så har jag varit hemma en vecka nu också. Visst, vi har hunnit med en väldigt trevlig middagsdejt + en hel del annat skoj. Dock ingenting jag har haft lust att skriva om heller. Känns lite för privat. Jag har helt enkelt börjat känna mig lite för privat. Dags att sätta lösenord på bloggen kanske? Och endast låta tjejorna läsa? - Näää det vill jag ju inte göra.

Ja, så nu sitter jag här som vanligt och filosoferar lite.. Jag har kommit fram till att jag har många drömmar. Många drömmar att arbeta för att nå. Kanske lite för många. Men kan man egentligen ha för många drömmar? Jag tror fan inte det. Inte så länge dom inte är helt orealistiska. Så fortsätt att ha massa drömmar!! Då har ni alltid något att sträva efter. Och det tror jag är en del av meningen med livet. Faktiskt. för egentligen.. hur kul skulle livet vara utan drömmarna?

Nej det var egentligen inte drömmar jag skulle prata om. Haha, i och för sig så har jag absolut ingen som helst aning om vad jag skulle prata om... så. OJ OJ OJ nu kom Magnus ut och frågade vad det var som låter. Just nu hemma hos oss låter det som om någon står och bollar med en liten boll non stop. Men så säger Magnus: "Jag tror att dom har sex"  Hahaha att jag inte tänkte så långt, det är ju klart att dom har det!! Nu hörs det ju klart och tydligt. Våra grannar har så vilt sex att sängen skakar utav bara helvete. Å nu så hörde jag ett ylande också. GOSH. Här sitter jag och skriver om när mina grannar har sex. So fucking great. Oh yes.. Hahahahaha nu kan jag inte sluta skratta *dör*

Nu vart det dock tyst. Slut på det roliga. Så nu ska jag ägna mig åt lite roligare saker ;)

RSS 2.0