Vampyrtänder

Min idé om att komma i såna där läckra vampyrtänder som man gjuter till sina egna sprack precis. Jag har köpt såna och var redo att sätta igång. Men när jag skulle prova ut tänderna så skavde dem mot mitt tandkött som började blöda. Damn. Det står i beskrivningen också att man inte ska göra det om tandköttet är ömt. Så jag får spara dem till ett senare tillfälle. Jag har ju i alla fall mina öron. Och nu är jag väldans sugen på att göra en svans också! Vi får väl se :)
Jag sitter i alla fall hemma hos bejbi. Hon ska hjälpa mig med mina lösnaglar som jag ska ha. Så fort hon gjutit sina tänder, vilket hon roar sig med medan jag facebookar samt bloggar, hehe.
Nä nu tar jag mig lite mera julmust!! Love

Nu är jag trött


Idag har jag både tränat och slappat samtidigt som jag har haft kul.

Min dag började med att jag hade ställt väckarklockan på 10.00, men vaknade redan vid åtta och kunde för allt i världen inte somna om. Gah. Jag gav tillslut upp och hoppade in i duschen samtidigt som jag njöt av morgonens tystnad (tills grannarna började borra..).

Sen var jag och klättrade med Ellis, Alex och en kursare till dem som hette nåt på K (Kent?) runt ett snåret. Det var nästan bara vi där så jag klättrade massor, upp och ner, upp och ner. Ända tills mina armar, händer och ben gav upp och jag helt enkelt inte kunde hålla mig kvar på väggen lägre. Det hände typ samtidigt för mig och Ellis, då vi båda är nybörjare fortfarande.... så efter en timmes intensivt klättrande så lämnade vi Alex och K kvar medan vi drog hemåt. Alltså, det är sjukt kul att klättra! Ni som inte har provat på det nån gång borde verkligen göra det. Vi insåg när vi var där idag att om man kommer innan kl 16 så är det 40 kr billigare :) Alex var lite smått besviken över att vi inte skulle stanna längre, men jag lovade honom att ta med fika nästa gång så kunde jag ta en paus och fortsätta igen så tar det längre tid. Hehe. Allt för att fika.

Efter klättringen så var jag och fikade med Lena. Jag bjöd henne på kaffe och chokladtårta som tack för att hon har gjort mina fina kattöron som jag ska ha på lördag. Det tyckte jag att hon var värd. Så nu är hela min outfit klar. Förutom en sak. Jag kom fram till igår att jag vill måla morrhår (svarta) i fejset och undrar vad som månne är bäst att måla med?! Annars är jag all set.

Nu är jag så trött att jag faktiskt tänkte gå och lägga mig. Känns skönt. Natti


Lösenordet fixat


Så, nu är min blogg lösenordsskyddad på obestämd tid. Det känns skönt. Nu kan jag skriva lite mer fritt. Man vet ju aldrig vem som råkar halka in på bloggen annars ;)

Jag ska snart iväg på bio med tjejorna. Jag sa att jag ville följa med innan jag ens visste vad det vad filmen som de ska se handlar om. Men så igår kväll så såg jag trailern till filmen och den verkar ju sjukt bra!

Åh just det.

Jag har tagit tummen ur röven och.....

Skaffat....

SPOTIFY!

Snacka om att jag är efter.

Haha.

När jag registrerade mig så gjorde jag det via mitt fb-konto så nu har jag plötsligt en massa spotify vänner också. Oj så det kan gå liksom. Vi får väl se om jag kommer va snäll och dela mina listor med dem. (Troligen inte). Men många av mina nyfunna musikvänner har bra musiksmak måste jag i alla fall säga.

Nu ska jag dricka min cappuccino som jag lagat alldeles själv, sen bär det av in mot stan!
Puss


En bild som beskriver lördagen väldigt väl :)





Helg


Min helg har varit helt fantastisk, men nu är jag sjukt trött. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag var uppe till kl 05 i natt. Jag har haft två födelsedagsbarn att fira denna helg och båda firandena blev riktigt lyckade!

Idag var jag och Lena på jakt efter det sista inför halloweenfesten nästa helg. Snälla Lena ska bygga mina kattöron åt mig. Så jag köpte diadem samt tyg. Kommer bli snyyyggt! Hur de än ser ut :) Det blev även en fika i forum med Lena och Johan, mina två nackahomiesar. Å så fick vi kompispris på mat av syster. Kunde inte blivit en bättre avslutning på helgen.




Nattugglar


Jag har egentligen inte så mycket att förtälja just nu. Jag har bara ingenting att roa mig med. Försökte faktiskt sova. Gick och la mig i sängen bredvid Magnus som redan sov. Men jag kunde inte somna utan låg och vände mig samtidigt som jag avundades söt som sov så fint. Tillslut gav jag upp.... när jag i ren panik insåg att jag faktiskt hade en obetald räkning. Men nu är den betald i alla fall, så alltid nåt :)

Min dator låter oroväckande mycket. Den har gjort det i några dagar. Stackars dator. Jag ska se om jag kan hjälpa den på något sätt. Måste bara komma på hur.

Jag kommer förresten att sätta lösenord på min blogg snart. Inte för att jag inte vill att folk ska kunna läsa, men för att jag vill ha lite koll på vem som läser den. Det känns bättre då. Just nu. Ni kommer förstå varför. Men det är bara att hojta till om ni vill ha lösenordet! Efter helgen så låser jag bloggen.

Nu ska jag se om jag kan sova igen ♥


Dagen efter


I morse på föreläsningen direkt efter att jag stapplat in med en kopp kaffe..

Björn: Du ser förstörd ut :)
Jag: Jag är helt förstörd..
Björn: Det var kul att se dig komma gåendes..

Haha. Så kan det gå. Sex timmars sömn. Det syntes tydligen väl.

Men jag överlevde hela dagen! Och min grupp som jag ska göra mina presentationer med är riktigt najs. Då jag är mycket nöjd. Nu känns den här "hitlerkursen" mycket bättre.


Mobilblogg

Jag kom precis hem efter en riktigt trevlig biljardkväll. På vägen hem tog vi em sväng förbi islandstorget (helt åt fel håll) eftersom mitt sällskap aldrig har varit där nån av dem. Haha. Så vi var tvugna att åka dit och vända(?)! Kul var det i alla fall. Och mysigt med regnet som faller ner. Nu ska jag sova, för imorgon blir en tuff dag. Natti <3


Partysugen AB


Jag har varit riktigt trött och hängig under veckan. Jag har velat så mycket. Men jag har orkat absolut ingenting mer än nödvändigt. Knappt det. Satt och led mig genom eftermiddagens föreläsning igår. Åkte direkt hem till bejbi och sov på hennes soffa medan hon jobbade. Vi skulle gått på stan. Men jag ockuperade hennes bäddsoffa istället. Sen gick jag hem tiiidigt (enligt mitt tycke en fredag) från den mysiga middagen hos L.

Men nu sitter jag hemma och är jag sjukt partysugen!

När jag har jobbat vill jag ut och svira? Och när jag är ledig orkar jag inget?

Förra helgen hade jag extremt sug med. Då bestämde jag och bejbi att vi skulle ut och röja i torsdags. Men i torsdags var vi båda helt slut så vi hamnade framför Idol med lite vin, glass, godis, cola o te.

Men så idag så är suget återigen tillbaka. Min hjärna spelar mig ett spratt tror jag. Nu ska jag kolla på Vampire diaries som substitut. För imorgon ska jag spela biljard! <3





RSS 2.0