Mys Söndag


Magnus bjöd på en mysmiddag!
Det blev världens godaste kycklingpaj och tända ljus. Så söt. Det var riktigt nice så här i slutet på veckan.

Men det mysiga tog slut ganska fort. Den som inte lagar maten får helt enkelt ta hand om disken. Å vi har ingen diskmaskin! Så det var bara att kavla upp armarna å börja diska. Så nu är hela diskstället fullt.

Fast nu överraskade Magnus mig med gott lösgodis som han inhandlade när han va ner till butiken. Så nu ska vi spendera resten av kvällen tillsammans å mysa framför filmen The truth about love som börjar nu på tv4+

Ha en bra kväll! Mys mys mys ♥

Liten söt guldfisk



Medan Magnus lagar mat så sitter jag och leker med vår lilla Boris. Bra fördelning va? ;) Boris är faktiskt riktigt sällskapssjuk. Jag trodde aldrig att jag skulle gilla fiskar. Men Boris är så charmig och full med personlighet. Han tycker det är jätte kul när man leker lite med honom. Speciellt så gillar han att simma runt och visa upp hur fin han är.Det är väldigt svårt att fota den rackaren, för han simmar ju runt så mycket. Inte stilla här inte :)

Så för det mesta så ser han ut såhär:


Gårdagen i sin helhet

Jag lyckades somna så här igår. Efter melodifestivalen så tänkte jag kolla på Wallander filmen... Men jag var visst alldeles för trött för det så jag somnade mitt i. Sen när jag vaknade till så var klockan 03:30 å då kröp jag ner i sängen. Jag skulle egentligen åkt till syrran å kollat på melodifestivalen med henne. Men jag hade så sjukt ont i magen så jag blev hemma. Därav mitt liggande på golvet också ;)


Just ja. Jag och Magnus var ju på bio igår. Vi såg Changeling på biografen Sture. Den var bra. Dock hade jag nog lite för höga förväntningar på den tror jag. Missförstå mig rätt nu... Den var bra. Men kanske inte SÅÅÅÅ bra. Fast den var helt klart värd att se på bio! En gripande story när man tänker på att det faktiskt har hänt i verkligheten en gång i tiden.

Efter filmen så promenerade vi längs med vattnet till Slussen. Det var en riktigt mysig promenad! Mot slutet vart det lite kallt, men det var väldigt fint ute. Där fick vi hand i hand å bara njöt av stunden. Stunden för oss själva. Längs med vattnet, där Stockholm är som finast. Romantiskt eller vad!?

Titta så fint det var!





















Det var några av dom bilder jag passade på att ta.

Så här såg det ut

Melodifestivalenkväll





Vad är du för en frukosttyp?

Jag gjorde ett frukost test på Verum.. Det blev lite som jag trodde :)

Du är frukosttypen: Sömntutan

Morgnarna är en mardröm. Vad det blir till frukost beror på vad som finns hemma. Du längtar efter en stund vid köksbordet utan att vara så trött. Satsa på två frukostar. Drick ett glad mjölk, kaffe eller te och en ostmacka om du orkar. Ta med en yoghurt eller en frukt till skolan/arbetet som du äter på förmiddagen. Då får du i dig det du behöver.


Så här blir det faktiskt rätt ofta för mig! Jag tar alltså med mig frukosten till föreläsningen.. Haha. Är man trött så är man.

Om jag hade dessa muggar hemma hos mig så skulle jag bli riktigt riktigt glad! Sitter å drömmer om dom.. *vill ha* Filippa K muggarna från Rörstrand är ju så sjukt snygga! Å dom skulle göra sig mycket fint i mitt kök, då köket kommer gå i vitt, grått och svart. Yes, det blir till att spara pengar till dessa älsklingar...



Biolördag

Som jag har sovit gott i natt!

Nu sitter jag här med en fullt uppbunkrad frukost som jag snart ska sätta i mig. Det är en grej som är skönt med helger. Man kan äta en ordentlig frukost i lugn och ro. Å ta tid på sig. På morgonen är man ju så trött och stressad så. I alla fall om man heter Mi ;)

Snart ska jag å Magnus på matiné bio. Vi ska mysa till det lite och gå på bio klockan ett. Jag ska äntligen få se filmen som jag har velat se ända sen jag såg trailern! Jippiii. Jag har väldigt höga förväntningar på filmen, så nu hoppas jag verkligen att den lever upp till dom också. Men det tror jag.

Nu ska jag göra mig iordning. Ha en bra lördag allihopa! ♥

Var det våren som tittade fram där ett tag (?)

Idag har det varit en lång dag med massor att göra. Så det är inte förs nu jag är hemma och kan ta det lugnt en stund innan det är dags att gå och lägga sig igen. Heeelt slut är jag. Men kul har det ändå varit!

Å vilket härligt väder vi hade idag! Solen sken å det kändes alldeles vårigt. Bara för det så promenerade jag helt själv mellan AlbaNova och Frescati, en promenix på ca 15-20 minuter. Det är verkligen härligt att vara ute på Universitetet när det är sånt här väder. Ser fram emot när våren och sommaren kommer. Då kommer det bli massa plugg ute på gräsmattorna runtom.




Titta så mysigt man kan ha på SU!










Jag kunde inte låta bli att fota. Man blev bara så glad av all sol.

Jag visste hela tiden att det skulle bli en bra dag. När jag klev upp imorse, trött som få, så kände jag att det skulle bli en bra dag. När jag satt på min morgonföreläsning och nästan somnade, så kändes det som att det skulle bli en bra dag. När jag promenerade helt själv å sen åt lunch helt själv (mina klassisar var hemma å sov istället) så kändes det som att det skulle bli en bra dag. Å under hela min laboration jag hade var jag lycklig... som om jag laborerade för första gången, ALLT var spännande. Så nog vart det en bra dag alltid! Å solen var varmt välkommen. Tror att våren tittade fram ett tag där :)

Hoppas ni också hann med att va ute å njuta lite av det fina vädret vi hade idag!

Gonattis

Igår gick jag och la mig klockan nio. Då var jag så trött att jag somnade nästan direkt. Å idag är jag lika trött redan nu.. har varit det ett tag också. Så jag tänkte faktiskt fortsätta med att gå och lägga mig när jag är trött! Börjar ändå tidigt imorn. Å fy sjutton vad skönt det var att vakna imorse! Heeeelt utvilad å till och med pigg. Mmmm. Jag tror att jag äntligen håller på att få rätsida på min kropp (även om det är liiiiite knasigt att sova redan nu, men men) *hoppas*

Så hopp i säng för min del, nattiii ♥

Här var det fina fötter på G




Igår så köpte jag en liten present till Magnus. Mest för att jag hade sån jäkla PMS. Shit, jag hörde mig själv skrika rakt ut innan jag ens hann reagera. Så jag tyckte han förtjänade en present. För nåra dar sen undrade han hur man får bort förhårdnader från fötterna. Med en fotfil så klart! Så nu fixade jag en sån åt honom då vi inte hade nån tidigare :)

Jag sitter faktiskt och provar den just nu. Den funkar fint.

Magnus igår kväll när vi låg i sängen: Är den svår att använda då?

Hahaha som jag fick ett gott skratt. Tack sötis!
Du ska se att du kommer att klara den galant. Bara att fila på ;)


Vill man verkligen ha nåt så...



Efter föreläsningen idag så ville jag och Dafne ha de kopierade papprena för de kapitlen ur boken som kommer till tentan nu snart.... då boken inte släpptes i tid, å vi hade inte riktigt alla papper. Så vi stannade en timme tills grupp 1 skulle börja sin lab på eftermiddagen. Vi satt sen lugnt å lyssnade på labgenomgången, samma genomgång som vi kommer att ha imorgon sen igen. Å sen fick vi följa med den ena läraren och hämta våra kära papper!

Men sen när vi satt på tunnelbanan hem från SU, båda vrålhungriga, så kände vi att det nog var helt onödigt att vi stannade.. För vi ska ju ha lab imorgon. Å vi var båda så trötta.. så säkert blir det inte så att vi orkar plugga i kväll heller. Å då kunde vi ju lika gärna tagit papprena imorgon istället. Smarta som vi var.

Så det kan gå, ibland är man lite för smart för sitt eget bästa. Men det känns bra att ha papprena i alla fall. Äh, jag känner faktiskt att jag måste plugga lite ikväll nu ju... när jag gjort mig allt detta besvär :) Tjejorna ska på bio ikväll, men jag hänger nog inte med. Dels för att jag är så sjukt trött, men också för att jag måste plugga. Haha, vi är roliga vi! Hur tänkte vi egentligen?


Nu vart jag riktigt sugen på att gå ut och dansa




Jag satt och pratade med en vän som jag inte har sett eller pratat med på väldigt länge. När jag lärde känna honom så bodde och pluggade han i Uppsala. Numer så jobbar och bor han här i Stockholm. Å han har börjat dansa Salsa på la Isla! Himla skoj. Så vi pratade om att ses på la Isla nån gång. Kanske nu på fredag? Är det nån som skulle vara på?
Och observera nu att man INTE behöver vara duktig på att dansa salsa för att hänga där. Det ÄR kul ändå :) Så hojta till om ni vill följa med! Ut och skaka loss lite på dansgolvet, eller dricka fina drinkar.

Nästa vecka har jag massa tentaplugg så jag får passa på att festa nu i veckan :) Får se om jag kan få med mig Magnus också, jag tror inte det... men man vet ju aldrig. Det verkar som att vi ska till hans mormor på fredag också och äta kroppkakor. Kroppisar är ju så sjukt goda. Å Hornstull är ju faktiskt väldigt nära Fridhemsplan. He he.

Salsa is fun ♥


Lite fler bilder!

Här kommer lite crazy bilder från 50 års festen också.. Lyckades fånga en hel del roliga minnen under kvällen också. Enjoy! :)

Kul på dansgolvet



En glad tok underhåller en annan glad tok ute i köket



Parteeyy!!



Tre flickor som vilade fötterna ett litet tag



Nu känner vi oss riktigt duktiga efter allt städande!




Haha jag har en inspelad filmsnutt på dessa två sötisar också! Men den vågar jag nog inte lägga upp här? Jag har i alla fall sparat den på datorn och jag lyssnade på den nyss faktiskt. Jag har suttit med laborationsrapporter å behövde muntras upp sen.... Å glad vart jag! :)





Klagostund

Detta mail är nu ANDRA gången jag får tillbaka:


This is an automatically generated Delivery Status Notification


THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipient has been delayed:

Detta får jag efter att jag så snällt försöker skicka in min laborationsrapport! Jag började ju redan i fredags förra veckan med att försöka skicka in den. Så får jag sen massor av liknande svar under några dagar å tillslut så säger dom att det inte funkade. Så jag skickade om allt i måndags. Men tydligen funkar det inte nu heller. Arrrgggh, det som är så irriterande är att jag för en gång skull gjort klart den i tiiiiiiid och vill ha den rättad!

Hahaha I-lands-problem till max..

Jag ska nog maila Mia och höra om hon har lyckats skicka in sin. Jag orkar ju inte skriva ut rapporten och ta med den på fredag. Det är ju slöseri med papper när man kan maila in dom ;)


Kugghjulen snurrar för fullt

            
           



Jag undrar vart mina brillor tog vägen! När jag skulle gå ut i köket och lämna tallriken efter middagen så tog jag av mig dom för att de inte behövdes just då. Å de är fortfarande borta! Haha, crazy... Hur kan ett par brillor försvinna så där(?) Jag har till och med letat efter dom. Men icke sa nicke. Jaja, dom kommer väl fram förr eller senare. Som tur är så har jag ju två brillor så jag klarar mig :)

Jag har precis kollat på filmen Head in the clouds som gick på 1: an. Nån mer än jag som såg den? Den var lite skum, men betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig. Å nu sitter jag och väntar på att Sex And The City ska börja. Jag tänkte faktiskt kolla på det innan jag går och lägger mig. Eftersom jag inte har varken nån föreläsning eller nån laboration imorgon så kan jag sova lite längre. Jag ska inte berätta hur länge jag sov idag för då skulle ni svimma, haha. So sweet!! ♥

Girlfriends are really important



Igår var det tjejkväll! Riktigt mys med dessa måndagsdejter som vi har börjat med. Vi borde fortsätta med det sen även när vårt uppdrag är genomfört. I alla fall att vi har en dag i veckan inplanerad. Måndagar verkar ju ha funkat fint hittills så :) Vi är fyra tjejer som trivs väldigt bra med varandra och som har känt varandra nu i flera flera år. Lite som Sex And The City gänget.

På våra måndagsdejter så bjuder värdinnan på en enklare middag. Då pratar vi alltså ENKEL. Å sen pratar vi bort kvällen. Igår var vi hemma hos vår egna lilla Carrie..

När jag skulle åka hem sen så var klockan så mycket att tunnelbanan hade slutat gå. Vilket innebar att jag skulle åka nattbuss in till Centralen och sen därifrån ta nattbussen ut till Nacka. Men grejen var att det var två helt olika hållplatser som jag skulle ta mig emellan! Åh herre gud... jag som är experten på att hitta i city, speciellt mitt i natten (not). Men jag lyckades hitta en hållplats som bussen gick från sen!! Det var inte den jag skulle till, men det spelar ju ingen roll :) Hem kom jag i alla fall! Det som jag trodde skulle bli min läskigaste resa blev helt tvärtom. Det var så lugnt och skönt att åka hem på det här viset. Men för en stund där så ångrade jag att jag inte åkte samtidigt som dom andra brudarna.




Nu har jag bättre koll på mina bilder


Puh, jag har suttit och rensat bland mina bilder! Snacka om att det verkligen behövdes... I värsta fall så hade jag tre uppsättningar av samma bilder. Å då pratar jag om tex våra semesterbilder från när vi var i Dublin. Och det var ju inte nåra bilder som vi tog där. Så snacka om att jag har haft bilder som legat och tagit upp onödig plats! Det roliga var att de låg på lite utspritt på olika platser, men alla under mappen Mina bilder. Men nu har jag rensat å gjort det fint. Medan jag rensade så hittade jag en massa gamla roliga bilder.

Här är en bild från en sommar när jag och Lena var och badad. Vi passade då på att leka lite med hennes kamera som var ny då, som helt enkelt kan ta undervattensbilder :)



Å så hittade jag en bild på vår vattenväxt som vi hade i vårt första gemensamma boende. Vi gillade vår vattenväxt så mycket att vi till och med döpte den. Bertil fick han heta. Tyvärr så dog han rätt snabbt :(



Å en hel del annat men nu ska jag sova! Ska upp tidigt imorgon för att leka med Mia på fysikföreläsningen ;) Sen blir det måndagsdejt igen med brudarna!
Sov gott allihopa, nattiii ♥

Lite bilder!






50 års festen



Så här såg jag ut igår. Jejca fixade hår och smink på mig!
(om du klickar på bilden blir den såklart större) Lena tyckte att hon var överklädd igår, men näää, du var ju skitsnygg!! Å om du var överklädd vad var då jag? Haha.


Det var riktigt kul igår!
Jag är glad att hon bestämde sig för att ha en stor fest. Först tänkte hon inte fira alls. Men detta var en höjdare! Vi höll till i en lokal ute i Nacka.Folk var lite halft sega på att dansa, men nåra var uppe lite till och från. Jag och Lena var nog dom som dansade mest tror jag :) Sen så hade vi ju Jejca där, som skötte allt runt omkring. Du var till en stor hjälp ska du veta!

Det blev inte sådär jättesent, trots att vi stannade kvar och hjälpte till att röja. Men sen när jag väl kom hem så var jag så sjuuukt trött att jag faktiskt gick och la mig direkt.

50 års fester är inte alls så dumma. Detta är den andra som jag är på och båda har varit väldigt lyckade.Den förra var när min moster fyllde 50 år.

På begäran så kommer jag lägga upp lite bilder från festen i ett inlägg snart! Jag fick hela 86 bilder. Å då har jag raderat några också som vart suddiga eller dåliga på annat sätt. Så man kan säga att jag var som en paparazzi igår ;)

Här är i alla fall en bild på när vi flickor står och dricker te precis i slutet av kvällen:


Happy Valentines Day



Den 14: e februari. Alla hjärtans dag. Det ska firas, japp! Vi ska på världens bästa 50 års fest!! Haha, det är vad jag förutspår alltså, så nu hoppas jag att det också blir så. Men det är nog nemas problemas. Så ska jag ha en av mina darlings där som ska jobba med lite medan vi partar :) Magnus mamma var så rolig i söndags förra veckan när vi var där på middag. " Bara så ni VET så är det bara EN som får betalt på lördag, och det är Jejca"  Som om vi hade räknat med nåt annat. Som hon har varit stressad över allt. Stackars.

Just nu är dom alla i lokalen och fixar med bord och stolar. Å annat smått som behövs. Jag behövdes tydligen inte så jag passade på att stanna hemma å fixa och dona. Magnus har legat och hostat heeela natten så jag är sjukt trött å seg. Fast han måste vara betydligt tröttare än mig. Detta kommer bli kul!



<— Den här bilden tillägnar jag min söt, puss på dig ♥




Glass i stora lass



Här äter vi glass direkt ur paketet...

Magnus: Vad gör du?
Jag: Jag ska ta glass, du sa ju att det sista var till mig
Magnus: Okej, men du kanske kan äta direkt ur.. så blir det mindre disk
Jag: Sure!!!

Så nu har jag ätit upp det sista av glassen, direkt ur paketet. Är nästan godare så ;) Den var mycket god. Apelsinchoklad. Nu ska jag återgå till filmen!

Heeeeeelg


Dom målar om i vår trappuppgång. Ni som har varit här vet att det var gulorange innan. Så det kommer bli riktigt fint nu!Det gäller bara att vara försiktig när man kommer hem å är trött, så man inte stoppar händerna vart som helst. Då blir det en fläckig trappuppgång ;)

Äntligen så är det helg igen! Jag är helt slutkörd efter denna vecka. Idag var jag också så seriös att jag skrev klart laborationsrapporten och skickade in den direkt efter att jag kom hem..... Blev precis klar. Puh.

Idag är det fredagen den 13:e (dock har jag hört att det endast är den i november som räknas, men ändå). Detta kommer vi att fira med att kolla på Den edsvurna som går på 1an 22:00. Jag försökte smått få till att vi skulle kolla på Pans Labyrint, som vi har hemma, men det tyckte inte Magnus. Han säger att han har sett den alldeles för nyligen. Jag säger att han tycker den är alldeles för läskig! Ha. Men Den edsvurna går bra, det är ju trots allt en thriller.

Å imorgon är det PARTY! 50 års festen går av stapeln 17:00 och håller på hela natten. Jag har faktiskt laddat inför denna. Å så får jag använda min nya klänning för första gången också. Party, party

Nu ska jag dricka vatten, jag är så sjukt törstig. Ha en bra kväll alla!! ♥

En riktigt stor segisdag..

<--------- Lite såhär ser jag ut nu.... Yogan som vi skulle gå på har blivit inställd :( Det var tydligen bara 4 stycken anmälda till onsdagskursen. Jag som hade sett fram emot den så sjukt mycket! Som tur är så får vi ju självklart tillbaka pengarna. Å så har jag upptäckt att Sats (som jag har träningskort på) har just Ashtanga Yoga som gruppträningspass.Så jag får gå på den istället! Dock får jag inte mitt trevliga sällskap, vilket är lite trist.... Men det finns säkert nån rolig typ där. Typ.

Annars så sov jag väldigt länge idag. Eller.... jag vaknade 12:00 (sent?) å sen låg jag kvar i sängen och löste sudoku tills klockan var 15:00 nåt sånt. Sen kom Magnus å ville mysa lite (snarare jag som ville ha pill i håret). I utbyte mot att jag ska ta hand om all disk vi har så fick jag frukost på sängen + pill. Snacka om att sälja sig billigt! Men det var mycket nice, såhär en seg söndag.

Sen har vi varit på middag hos hans föräldrar. Hela familjen var där. Å lite snack om festen vart det också. På lördag smäller det! Detta är anledningen till att jag inte har hunnit blogga idag. Jag har varit sjuuukt seg! En riktigt segisdag vart det.

Men imorgon har jag tenta så nu är det bäst att jag går och lägger mig! Nattioo ♥

Ett nattinlägg

Melodifestivalen deltävling 1 avgjord.. Vår favorit var helt klart Emilia med låten "You´re my world". af Ugglas låt var rätt härlig den med, men hon gick till andra chansen. Men Emilias var grym!

Micki nynnandes mellan låtarna: Backe upp å backe neeeeerrr.... SNÄLLLAAA snällaaa...
Haha så kul!

Efter att vi kollat klart på Melodifestivalen så mötte vi Lena på msn. Å hon undrade om vi ville följa med på pub inne i gamla stan. Eftersom vi inte hade så mycket för oss mer så hakade vi på! Så vi drog hem till henne för att sen åka tillsammans in. Det blev en riktigt trevlig kväll! Kul var det. Så nu blir det kanske singstarklubb, eller stand up komiker klubb på onsdag... får se vad det blir ;)

Två bilder från kvällen:




Jag och mina glasögon!


(du kan klicka på bilderna om du vill se dom större)

Äntligen har dom kommit. Idag var jag och hämtade ut mina två brillor. Som sagt, ett par svarta (dom till vänster) och ett par röda (dom till höger). Dom svarta ska jag ha ikväll när jag ska kolla på Melodifestivalen! Jag har som ni ser redan provat dom... Var ju även tvungen att visa för Magnus, som inte sett dom innan. Sen var syrran så snäll och fotade åt mig :) Optikern sa att det i början känns lite konstigt å man kan bli yr å illamående. Sen så kunde det kännas extra långt/kort till golvet. Jag känner redan av allt. Haha speciellt det där med golvet. Men nu mår jag dessvärre redan lite illa :/  

Jag får helt enkelt vänja in dom sakta men säkert genom att ha dom på mina föreläsningar. Ååååhh äntligen kommer jag att SE ORDENTLIGT vad som skrivs på tavlan. Har varit lite jobbigt att sitta och kisa hela tiden eller kolla på vad grannen har skrivit. Å ibland även fråga.

Näjj nu ska jag hjälpa till med teet. Mys. Det blir löste med smultronsmak för min del å Micki tar krämig persikosmak. Snart börjar första deltävlingen i Melodifestivalen... Ha en trevlig kväll! ♥


Är det nån som (på allvar!) tycker om att diska???


Puh! Nu kan jag äntligen sätta mig ner och ta det lite lugnt efter en lång dag å mycket disk! Magnus sa att jag skulle få en myskväll om jag diskade och gjorde det fint i köket. Så lättmutad man är. Men jag upptäckte att vårt diskställ är betydligt bättre än vad jag trodde. Nu är det alltså både snyggt och praktiskt. Det går alldeles utmärkt att stapla saker på varandra, nästan hur högt som helst också. Yes! Så nu har jag staplat upp halva vårt kök där. Fiiiint. Så nu får jag en myskväll ;) Eller hur, eller hur!? Mina händer är alldeles skrynkliga. Hej mormor, hej. Hihihi dags å smörja in dom med body butter igen ♥

Bäst jag passar på å slappar lite. För imorn är det pluggisdag.



Skräckiskväll!

Sist såg vi Hide and Seek och ikväll är det dags för Dolt under ytan. Också en mycket bra film! Den går på 3an, 22:00. Lite sent men what the heck. Både jag och Magnus gillar denna filmgengre.
I just love it! Magnus blir oftast räddare än mig vilket är jätte sött :)
Dolt under ytan
känns som en klassiker. Jag tror jag har sett den cirkus fem gånger. Så om du inte har sett den så tycker jag att den är värd en chans ikväll.

Förut tittade jag väldigt mycket på skräckisar. Men det har blivit mindre av det nu och mer romantiska komedier. Jag har varit inne i en sån period då jag har varit i stort behov av kärlek och skratt. Tror jag ska dra igång mitt skräckistema igen! Så från och med nu ska jag kolla på massa skräckisar. Kanske till och med kan skriva om dom här i bloggen. Får väl se :)

Nu ska jag kolla klart på Sex and the city. Den serien sänds ju om nu. Å hittills har jag sett vartenda avsnitt! Ha en bra torsdagskväll allihopa ♥



Vill att det ska bli sommar nu



Jag hittade en väldigt gammal bild på mig. Den är tagen i första lägenheten som jag och Magnus bodde tillsammans i (hans föräldrars etta som dom köpte, som hans syster bor i numer). Bilden är inge bra alls men jag la upp den pga solglasögonen jag har där. Dom brillorna gillade jag verkligen! Men dom gick sönder :( 

Jag saknar mina solglasögon. Å när jag saknar nåt så SAKNAR jag nåt. Kanske jag ska köpa nya liknande till sommaren sen när den kommer? Dom var både snygga å sköna å väldigt väldigt bra. Faktiskt så var dom bra. 

Nu tycker jag att Magnus ska ta och komma hem, det börjar bli lite ensamt här! ♥

Lite lyxtid

Damernas Värld damp ned i brevlådan. Jag håller på och testar lite olika tidningar och just nu testar jag DV. Den är helt okej faktiskt. Den bästa jag har testat hittills tror jag faktiskt. Jag får se, jag ska testa fler är det tänkt. Funderar på om jag ska sätta betyg så jag vet se vilken jag ska välja.

Damernas värld är väl egentligen för lite äldre. Men jag gillar verkligen inte kändisskvaller och i cosmopolitan, glamour, elle mm så är det fullt av det. Såna sidor bläddrar jag bara förbi. Usch. Det intresserar mig verkligen inte. Vad har jag för nytta av att veta vad dom skämde ut sig med sist? Eller vad deras nya pojkvänner heter? Osv...

Innan testade jag Amelia. Det var också en bra tidning. Nu minns jag dock inte hur den var, så jag ska nog testa den igen. Man brukar få bra erbjudanden därifrån i alla fall, så det skadar inte :) Så jag testar alltså en tidning åt gången. Även om Magnus tror att det är fler. Men det är bara för att jag får gratisprover ibland när jag deltar i olika undersökningar å så.

Eftersom tidningen kom, så tog jag en liten paus. Jag hade min egna lyxtid. Bläddrade i tidningen och smörjde in mig med min body butter. Jag älskar body shops bodybutters! Jag skulle kunna ha alla hemma samtidigt. Lite jobbigt dock, haha. Men jag har faktiskt två stycken just nu. Fast den ena är snart slut.

Dessa älsklingar är det som jag har:




DuZzzZZzza är ju skönt!


Här är vårat badrum/duschrum/toalett för er som inte sett lägenheten..

Det slutade med att jag somnade i duschen! Haha så typiskt mig :) När jag skulle sätta på tevatten gick jag förbi badrummet för å tvätta ansiktet. Men så kom jag på den briljanta idén om att jag kunde duscha istället. Det är ju så varmt å skönt! Speciellt när det är jag som duschar ;) Fråga Magnus, han tycker att han döööör av värme om han ska duscha med mig. Så jag tog med mig min sudoku tidning (den som ligger på handfatet i bilden)... Ja, jag är lite knäpp, jag gillar att lösa sudoku även i duschen. Å vet ni vad! Jag lyckas även hålla tidningen torr... De ni, ha!

Men det blev inge sudoku löst. Jag satte mig ned på golvet. Å sen var jag så trött så jag somnade helt enkelt. Det är väldigt skönt att sova i duschen faktiskt. Men det är ju så klart skönare att sova i badkaret. Tur att vi ska skaffa badkar så småningom! :) När jag vaknade till helt så var mina händer helt skrynkliga. Hej mormor, här kommer jag. Så nu måste jag smörja smörja dom med min alldeles skööna body butter.

Jag duschade i hela två timmar. Helt otroligt. Nu är jag vråååålhungrig igen. Så jag får fixa nåt å äta. Sen sen ska jag plugga lite inför fysiktentan.


Min kaosmorgon

Gomorron babes!

Min morgon vart inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Jag hade egentligen tänkt sitta på föreläsning idag. Men det kaosade till sig på vägen.

Det började med att jag försov mig lite, trots att väckarklockan var rätt inställd av söt. Så jag slänger på mig kläder och rusar ned till bussen, skippade frukosten, för att inte komma alltför sent. När jag kommer ner står två bussar inne. Varav den ena var snabbussen. Men då det var sån sjukt lång kö till den tänkte jag vara smart å hoppa på den andra. Jag reagerade lite smått på att det var mycket ungdomar på bussen... men tänkte inte mer på det. När vi kört förbi forum inser jag att jag sitter på fel buss!! Ghaa. Å när den stannar så inser jag att det BARA är ungdomar på bussen. Det var alltså bussen som gick till Nacka Gymnasium. Slutstation. Å stolt som man är så vågar man ju inte säga till busschauffören att man råkade ta fel buss. Så vi kliver av...



Men vart är jag nu då.. hur tar jag mig hem? Bussarna går ju bara till Nacka Gymnasium så här dags, inte från


En väldigt lång och mörk tunnel såg ut att va enda vägen

Jag var nästan i skogen å vandra


Nehe, det var visst en återvändsgränd. Bara å vända!


Så hamnade jag mitt i ett villaområde, ingen aning om vart jag var


Åh! Mac Donalds skylten, nu hittar jag hem!


Bara under en bro till


Så var man framme vid Forum å därifrån kunde jag ta mig hem


När jag väl kom till Forum var jag både trött, kall och vråååålhungrig. Så jag bestämde mig för att åka hem, då jag redan var sjukt försenad till föreläsningen. Det värsta av allt är att detta var en föreläsning som jag verkligen hade behövt gå på. Aja, får checka av med Mia sen.. hon brukar vara bra på att anteckna å så.

Hela mitt äventyr tog en timme. Nu har jag precis satt i mig en dunderfrukost, så nu är jag mätt och belåten i alla fall. Näj nu ska jag burra ner mig i en mysig filt å dricka lite te :) Sen ska jag plugga lite till inför fysiktentan!

Come out, come out, wherever you are

Vi har spenderat kvällen framför filmen Hide and Seek. Det är en thriller i min smak. Det var ett tag sen jag såg den nu, så när vi såg att den skulle gå på tv ikväll bokade vi direkt upp oss på filmkväll. Dessvärre kom jag ihåg slutet redan innan filmen började, vilket de annars har lyckats rätt bra med att dölja... men det var också det enda jag mindes, så filmen var spännande ändå.

När Magnus var och handlade på vägen hem så lyckades han hitta Sias chokladglass! Den som har chokladrippel i sig, alltså inte den som är eko (den är helt utan). Å det var länge sen man lyckades få tag i den. Den är ju så sjuuukt god! Så vi snaskade lite glass till filmen också... eller okej... ett paket var... 0,5l :)

Jag passade på att fota en massa med min kamera också. Å nu har jag börjat få rätt bra kläm på den. Har hittat en massa roliga funktioner som faktiskt ger fina bilder! Jag har även kommit på hur man tar snyggast mörkerbilder... beroende på vad det är för ljus också. Å mina närbilder blir betydligt bättre!! Övning ger färdighet ;) Här är den goda glassen:

Orginalbilderna:


Efterhandskonstruering:



Min kamera kan alltså ordna med färger o dyl i efterhand, när fotot redan är klart. Eller så kan man ju fota med en viss inställning redan från början. Rätt tufft för att vara en kompaktkamera, som endast är till för det allra enklaste. Jag är verkligen supernöjd med min Canon Ixus 80 IS! Oj som jag kommer att fota på Magnus mammas 50-års fest!! I alla möjliga former och färger. Snacka om papparazzi, yeah. Watch out for Mi, cause here I come. Mohahahaha

Vad heter du på Alviska?

 

Arwen är en av mina favoriter i sagovärlden! Hon är vacker, hon har mystik och hon har en utstrålning som heter duga. Sen så gillar jag namnet Arwen också. Vem vet, kanske döper min första dotter efter henne ;)

Jag hittade en sida med en "elvish name generator". Mitt Alviska namn är Tári. Jag tycker det var rätt fint faktiskt. Där kan man även kolla sitt hobbit name. Mittt är Tigerlily vilket nästan är ännu finare. Vackert! Magnus heter som elf Angrod Tulcakelumë och som hobbit Gorbulas Danderfluff. Rätt coola namn ändå, men det är ju roligare och finare med bara ett "namn/ord" och inte två. Du kan kolla vad DU heter här om du vill. Liten kul grej :)

Annars så har jag faktiskt pluggat en hel del. Jag har en tenta i fysik som närmar sig. Så nu sitter jag och pluggar på alla övningstentor. Jag älskar övningstentor! För våra tentor är väldigt lika dom övningstentor vi får. Eller så är det jag som är så smart så det känns som det. Dock trodde jag att tentan var nu på fredag, men den är visst på måndag.

Alver, alver... nu kan jag plötsligt inte sluta tänka på dom. Tänk om man levde i sagornas värld *drömmer mig bort för en stund* Nej nu ska jag gå och värma lite mat, jag börjar bli hungrig. Sen ska jag plugga lite till. Å ikväll blir det top model framför tv´n! Ikväll får jag dock inge sällskap. Det hade jag igår, av alla brudarna som var här.Det var riktigt trevligt, när ni väl hittade fram! Haha.

Gissa vad jag har gjort?


(klickar du på bilderna så blir dom så klart större)

RSS 2.0