Shopping


Just det, jag glömde ju meddela att jag faktiskt har shoppat lite.
Hehe. Jag har nu under en lång tid vart ute efter en klocka. Den skulle vara snygg, liten, silver, glittra/blänka men inte för mycket. Ja..... väldigt petigt var det. Och någon sådan klocka fann jag aldrig. Tillslut så kom jag hem med en jetset klocka i färgen grön. Den är i färg, stor och i plast. Tja? Man kan ju inte alltid få det man vill ha. Haha. Men jag måste säga att jag gillar den! Den är grön! Och nu har jag i alla fall en klocka, så nu slipper jag problematiken om huruvida när det är dags att stämpla in på jobbet igen. Jag är en ovan klockanvändare, så det kommer nog ta ett tag innan jag är fullt vän med den.

Så här ser min klocka ut:



Jag hoppade även två par linnen från HM, men dom får ni inte se här. Jag hade lite dötid att förspilla helt enkelt.


En vecka utan min sambo - del 2


Jävlaskithelvetes..... (funderar på att slå sönder något)
Jag älskar att spela spel, men jag hatar att installera dem.

Just nu är jag väldigt ensam, trött, arg, frustrerad och hungrig.




Nostalgi



Åh jag blir så grymt sugen att titta på tecknat!

En vecka utan min sambo - del 1


För en gång skull så var det skönt att grannarna förde lite oväsen när det var dags att sova.
En av mina grannar spelade guitar hero efter midnatt. Jag öppnade fönstret och kunde lugnt somna. Det är lite tomt här hos mig just nu då Magnus är uppe i norr och lanar. Han kommer inte hem förs på lördag och jag har lite svårt att sova helt ensam. Det är ett handikapp. Magnus åkte redan o lördags morse, men i helgen så hade jag fint skånebesök! Ina och Hans var här på besök och jag fick turista i min egen stad :) Hans hade nämligen aldrig vart i Stockholm tidigare.

Det var himla kul att träffa dom igen!! Och så blev det inte så ensamt. Vi var bland annat uppe i kaknästornet och kollade på den otroligt vackra utsikten. När vi ändå åkt upp där så passade vi på att fika i deras café. Hans tyckte det var det absolut bästa fiket han hade besökt hittills ;) och jag förstår honom. Inte var dag man tar en fika på 155 meters höjd liksom. Sen var vi på Cosmonova också och såg Sea monsters i 3D, det var rätt coolt. Så nu har vi sagt att dom måste komma upp igen snart så vi kan turista ännu mera. Jag och Ina köpte varsin flöjt av bambu som souvenir i tursitshoppen i kaknästornet. Så nu måste jag lära mig spela flöjt, haha. De åkte dock vidare i måndags morse, då jag skulle jobba på eftermiddagen. Buhu.

Igår träffade jag först min söta systerson och min syster så klart. Han har nu slutat vara blyg för mig och är bara såååååå söt! Det var sorgligt när jag vinkade av dom för då började han gråta för han vill att jag skulle följa med. Sen mötte jag upp mina underbara klasskompisar, eller vissa av dom... de som vart på tjärnö i 3 veckor (dit skulle ju jag med, innan jag bytte inriktning... :/) och två till för att fira Iziz som fyllde år i lördags! Det blev middag och goda drinkar på Fridays. Riktigt trevligt var det. Och jag fick höra massa skoj från deras äventyr. Jag har saknat de små trollen. Och en del av mig är fortfarande ledsen för att jag missade äventyret.

Lite bilder från utflykten till kaknästornet:




Jag och bejbi sitter vid vattnet och titta...

imag0124_1311077 (MMS)

Jag och bejbi sitter vid vattnet och tittar på alla turister. De är verkligen många av dom här vi denna sevärdhet. De fotar byggnaden och vi fotar dom ;) Välkommen till Sverige under semestertider!


Jag har världens roligaste pojkvän


Magnus (till en vän i tele):
Tänkte du ta med din bärbara eller din stationära dator? ..... För mig lutar det åt den bärbara.
Jag (lägger mig i diskussionen i bakrunden): Va, du har ju inte ens en stationär dator.
Och Älskling avhyser mig lite tyst...
Hahahaa SOM jag har garvat gott åt detta i två dar nu.
Helt perfekt!
Love ♥

Ja vissa verkar tycka att så länge man har...

imag0123_1310755 (MMS)

Ja vissa verkar tycka att så länge man har plockat upp hundbajset i påse så är det lugnt. Sen kan det ju gå trevligt att ta med sig påsen också? Eller så ville dom lämna en present till tomtägaren.


Efter en riktigt najs kväll, som började p...

imag0122_1310519 (MMS)

Efter en riktigt najs kväll, som började på wirströms och sen vidare till rålis, så hamnade jag i hökmossen till slut. Björn har tryckt i oss resorb, ställt oss att shejka loss till just dance på wii samt bäddat inför sovdax. Jag har till och med fått ett eget rum och grabbarna grus ska sova i samma rum, såna gentle men ;) Nu har Björn satt igång ett gammalt avsnitt av arkiv x. Jag säger bara: hej ungkarlslyra och godnatt!


Nu är vi framme i Hässleholm. Det var läng...

imag0119_1309975 (MMS)

Nu är vi framme i Hässleholm. Det var länge sen jag var här men nu har vi snabbt o smidigt köpt biljetter för resa med pågatåg :) Det är sjukt kul, vi satt precis intill den tysta avdelningen och vi hade det mycket tystare där vi satt. Den tysta avdelningen fick en familj som både snackade högljutt och hade mobiler som ringde. Haha. De förde sånt liv att vi fick stänga dörren om dom ;) å då var det inga barn som lät. Nu ska jag dricka Cola o sitta i solen i Hässleholm en stund, cao <3


På väg ner till Skåne! Tåget har börjat ru...

imag0118_1309962 (MMS)

På väg ner till Skåne! Tåget har börjat rulla och vi sitter i en nästan helt tom vagn. Magnus är fascinerad av hur öde det är. Själv tycker jag att det är skönt. Hihi. Och JAG fick åka åt rätt håll ;) (vi sitter vid ett bord). Hej hopp Skåne, här kommer vi!


Jag har hunnit med en del idag, men dagen har trots det varit lugn och skön.

Yepp, idag såg jag kung fu panda 2 på bio. A gör ju rösten till tigrinnan så jag var bara tvungen att se den ;) Jag fick låna ettan av Fredrik och såg den i morse. Sen mötte jag upp honom i stan för en kaffe vid två och tio i fyra startade bion. Jag älskar tecknat! Ettan var så klart bättre, men tvåan var skoj den med. Och A gjorde ett fantastiskt grymt jobb!
Idag lämnade jag även in engångskamerorna på framkallning. Det blev ganska dyrt, men det var 6 stycken kameror också, så.... och så fick jag och Lena varsin cd kopia nu också. Dock så gör de ju en skiva per kamera, så vi har nu 6 stycken var.. haha. Jag har dessvärre inte haft tid att titta på skivorna än. Måste göra det imorgon. Magnus har ockuperat sin dator hela kvällen sen jag kom hem och min cdrom har lagt av. Gått i pension eller något. Den suger i alla fall. Men nu har jag mer än någonsin bestämt att jag ska köpa mig en ny dator! HA!
När jag kom hem så lyxade jag och söt till det lite med räkor och vitt vin. Mys. Jag köpte efterrätt och snacks på vägen hem också. Alltså, räkor är ju supergott att äta men guuuuuud så jobbigt det är att skala dem! (i-lands-problem). Nu blire nog sängen strax. Ska jobba imorgon kväll och de senaste dagarna har jag varit så trött att jag inte kunnat låta bli att gäspa på jobbet :/ Så nattii ♥

Sitter på jobbet i en skön relaxstol och i...

imag0116_1309505 (MMS)

Sitter på jobbet i en skön relaxstol och inväntar arbetstid :) Jag börjar kl 10 men jag kom hit kl 9 i morse för att för en gång skull äta frukost här. Gratis är gott.


RSS 2.0