Familjemiddag


Vi hade precis min far och hans tjej över på middag.
Eller är det fru nu mera?! Jag såg två ringar på hennes finger. Min far (eller hans tjej för den delen) har än idag inte ens talat om för mig att han förlovat sig. Det fick jag veta via min syster som själv fick påpeka det två månader efter att det skedde. Och nu ÅR efteråt har de fortfarande inte fått tummen ur röven och tagit upp det. Jag tycker på något sätt att det är en plikt som förälder att meddela sina barn om man förlovar sig samt gifter sig mm. Jag lovar att om de skulle få för sig att skaffa barn skulle jag inte få veta något förs när ungen är född. I alla fall.. antingen så är det en vigselring eller så har hon två ringar på fingret av någon annan anledning. Ja, jag kunde ju ha frågat ;) men jag tycker de kan få kläcka ur sig det själva...

Det var i alla fall kul att de kom över. Att få hit dem är inte heller det lättaste. Men nu var de här och de gillade maten samt sällskapet. Och så blev vi inbjudna att komma på en grillkväll hemma hos dem någon gång i sommar. Najs! Jag har liksom inte ens varit där än (!?).

Trevlig kväll var det i alla fall. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Våra bästa år tror jag, sen är det dags att sova.




30 år


Jag har haft en helt fantastisk födelsedag!
Nu vill jag ju fylla 30 fler gånger! ;)

Det började med att Magnus kom in och sjöng för mig och så fick jag frukost på sängen i form av jordgubbar och glass. Mums! Jag hade så klart specialbeställt den frukosten. Hehe. Om det är någon gång man får äta jordgubbar med glass till frukost så är det faktiskt när man fyller år :) Jag fick också lite presenter på sängen. Filippa K (rörstrand) muggar med supersnyggt mönster. Och en Ida Sjöstedt klänning!!!!! Den är så sjukt snygg så jag dör bara jag tittar på den. Den var dock lite för stor i axelbanden så vi åt upp frukosten och drog på oss kläder och åkte in till stan för att se om de hade en storlek mindre kvar (rea så klart) som jag tänkte prova och se. Annars var min plan att lämna in den hos en skräddare...

Väl inne i butiken så blev jag lycklig när det visade sig att de hade en S kvar och den satt som smäck! Tjejen som jobbade där tyckte den var superfin på mig och sa att jag definitivt var en S i denna klänning. Och så berättade hon att alla klänningar är handsydda i Stockholm. Sweet! Och inte nog med det så berättade hon att en ny kollektion snart släpps. GAH! *vill ha alla hennes kläder*. Sen när vi var på väg ut var det en tjej i butiken som snappade upp att det var en Ida Sjöstedt klänning som vi var på väg därifrån med. Hon kände tydligen henne och informerade om att det är världens gulligaste tjej som man hemskt gärna vill vara vän med. Så söt! Jag bara ÄLSKAR hennes klänningar.

På väg hem tog vi vägen förbi Webhallen, där jag införskaffade mig... hör och häpna... senaste WoW expansionen. Japps, jag ska börja spela igen nu i sommar. Nu när jag ändå bara jobbar ;) Slå mig inte. Men jag har saknat att ha något att spela.

När vi var på väg hem så kom Magnus på den briljanta idén att vi kunde bada! Wohoo. Jag var så klart helt på så vi tog på oss badkläderna och traskade ner till sjön som ligger här i närheten. Vilken grej, att bada på sin födelsedag. Det var hur mysigt som helst. När vi badat klart drog vi hem och gjorde oss i ordning inför kvällens middag ute.
Jag blev bjuden på en trerätters middag på Le Rouge (uppenbart vem som tipsade om det stället ;), det var alltså en överraskning för mig vart vi skulle). Världens mysigaste ställe jag ätit mat på. Personalen var grym och maten var att dö för.

Självklart så är vi lite vilda så direkt när vi kom hem bytte vi om till badkläder och vandrade ner till sjön för ett kvällsdopp! Hihi jag har alltså badat två gånger på min födelsedag. Skööönt var det med :) Och nu sitter vi här och slappar med varsin rom och cola drink i handen.

Vilken dag! Bästa födelsedagen! ♥




Det flyter på just nu


Jag har nu haft två härliga helger i rad.
Förra helgen hade jag och Lena vår fantastiska fest som vi har planerat i evigheter vad det känns som. OCH den blev lyckad. Jag hade i alla fall skitskoj, och det verkar som en hel del andra också hade det. Så i helgen var det midsommar. Egentligen var det meningen att jag och Magnus skulle åkt hem till Petra och Eriks bakgård, men jag var inte alls på humör för att festa på midsommar så vi följde med Magnus föräldrar ut till hans kusiner på färingsö istället. Gud vilken mysig midsommar det blev! Vi var där heeela dagen, från kl 13 till midnatt. Jag hoppas att alla andra hade det lika najs som mig!

Inte nog med två underbara helger. Jag klarade Ekologikursen med ett C, vilket jag absolut inte trodde. Inte alls min favoritkurs, haha. Sen så kollade jag just om omtentan hade blivit registrerad än. Och vet ni vad?! Det hade den!! JAG FICK ETT C PÅ DEN FUCKING OMTENTAN SOM JAG HAR HAFT SLÄPANDE SEDAN FÖRSTA TERMINEN PÅ MIN UTBILDNING!!!!!! Ibland är livet på ens sida. Puh.

Nu ska jag äta sen middag ♥


Magnus fnissade när jag tog på mig gummist...

imag0115_1309092 (MMS)

Magnus fnissade när jag tog på mig gummistövlarna. Själv tyckte jag det var jätte smart då det nyss öste ner regn. Heja stövlarna!


What to do?


Idag skrev jag den sista tentan på ett tag.
Så nu har jag ett så kallat sommarlov, eller sommaruppehåll som jag skulle säga. När jag hade lämnat in tentan och var på väg därifrån så kändes det rätt tomt faktiskt. Väldigt tomt. Och så ensam som jag kände mig just då var det länge sen jag gjorde. Jag var inte alls beredd på att det skulle kännas tomt och inte befriande att äntligen få inleda den riktiga sommaren.

Jag fick tag i min söta syster som kom in och hjälpte mig att shoppa ett par skor till på lördag. Det var nödvändigt och jag hade inte klarat det utan henne.

Sen lämnade hon mig till mitt öde hos frisören ;) Jag blev nöjd med mitt nu mera levande hår. Efter frisörbesöket drog jag mig hemåt. Men på vägen hem svängde jag förbi kemtvätten där jag tidigare i veckan lämnade in min klänning som jag ska ha på festen. Mycket nöjd där med. Fläcken gick bort! (trots att den är ca 3 år gammal?) och det var inte alls så dyrt heller. Nöjd med håret och med min nu rena klänning drog jag mig hemåt. Jag tyckte att jag var värd något gott så jag passade på att svänga förbi vår lilla matbod här nere.

Min inställning var att jag skulle ha pizza till middag och chips som snacks till ikväll. Det jag kom därifrån med var pastakuddar fyllda med spenat och ost samt körsbär, blodgrape, avokado och nektariner. Jag lovar att det var för att körsbären var de första jag såg när jag klev in i affären!

Nu har jag kollat på ett avsnitt av det svenska Våra bästa år, ett avsnitt av amerikanska Våra bästa år och ett avsnitt av Vampire diaries. Happ vad nu då? 

Jag är rastlös samtidigt som jag är seg. Jag vill ut och hitta på något samtidigt som jag vill sitta hemma ensam för mig själv. Jag får ångest och stressar upp mig själv även fast jag vet att denna kväll är välbehövlig. 

Nu är det nog dags för några avsnitt av Desperate Housewives..


.

Ojdå, här var det tomt. Jag tänkte försöka ändra på det framöver. Imorgon skriver jag en tenta som jag valt att inte plugga till. Den jag så frenetiskt pluggar till är på torsdag (i övermorgon). Båda två är omtentor, så klart. Vi får se hur det här går. Nu bör jag sova tror jag. Det var en lång dag idag och det blir en ännu längre imorgon! Som tur är så börjar vi klockan 10.00, alltså det är ju helt underbart att en tenta börjar den tiden :) Natti! ♥

RSS 2.0