Nä nu måste jag rycka upp mig!

Usch jag har värsta PMS:en idag... Eller något är det i alla fall. Jag är allmänt grinig bara. Så nu har jag satt på musik i lurarna på högsta volym för att spela bort irritationen. Om ni undrar vad sjutton jag gör hemma så är detta en anledning. Jag blev helt enkelt irriterad över min föreläsning jag skulle ha i morse, jag fick för mig att den var helt onödig och det störde mig. Den skulle i och för sig handla om fåglar och dom fåglar som kommer på tentan har jag redan koll på. Så. Men det hade ju dock varit skoj att hänga med klassen idag. Fast imorgon ska vi på exkursion till en sjö där vi ska få prova på fågelskådning =p Haha, vi biologer alltså..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag dra ut en sväng, pöss! ♥


Min humor idag

 

Den är ju bara så skön!


söndag

idag var jag väldigt seg hela dagen. jag vaknade typ klockan ett, vilket är rätt sent... så jag åt frukost och diskade lite och sen var klockan redan tre. då syster fixat pengar till mig från pappa så var vi tvungna att ta en promenad till forum, men det var bara bra för det var härligt väder och då är det trevligt att promenera runt. medan vi står där och flummar med personalen så ringer det i magnus mobil. då passade jag självklart på att beställa en latte haha.. medan han tittade bort ;) det var i alla fall stille som ringde och frågade om vi ville komma på middag hem till dom. spontana som vi är tackade vi självklart JA! vi köpte med oss värsta coola sparkling pink lemonaden som vi hittade i den söta lilla butiken här nere. å den var faktiskt god. å den var rosa. å den smakade lemon. det vart en mycket trevlig kväll och ett bra avslut på denna vecka.

 

imorgon blir det skola och sen en öl med tjejerna på kvällen. ses! ♥


Party på Gréens Villa

Vilket drag det vart igår! Efter ett tag på Gröna Villan så fylldes dansgolvet med massa glada studenter som hoppade runt, inga pretto-dansare här inte. Detta gjorde att vi efter mycket om och men även fick upp Ted på dansgolvet ;) Det var även en del biologer från min klass som var där, vilket var skoj. Men jag hängde inte så mycket med dom under kvällen, då jag var där för att umgås med mina basårsvänner. Men vi pratade så klart! Å jag och två tjejer i min nya klass tog varsin tequila shot tillsammans. Hehe. Det var skoj. Jag hade självklart med mig kameran men det går inte att föra över bilderna till denna dator.... vi använder just nu Magnus Macbook, då min dator inte har nåt virusprogram just nu. Men jag har lovat tjejerna att jag ska lägga upp alla bilder som är tagna på våra partyn och under våra pluggperioder på facebook. Så det kommer. Dom hade öppet till 05, så det slutade med att vi stannade där hela kvällen i alla fall. Billig dricka också =)

Var hemma halv fyra i morse. Åh som vi hade kul! Jag saknar verkligen att hänga med basårsgänget. Det är nu det börjat sjunka in att vi inte ska sitta på föreläsningar tillsammans längre... å det känns lite sorgligt faktiskt. Trodde aldrig att jag skulle fästa mig så mycket vid några under det året. Tur att det verkar som att vi kommer ses och festa lite då och då fortfarande. Härligt!

Nu tänkte jag kolla på en svensk-finsk drama som går på 1:an. Den verkar riktig bra. Började nu halv.. Magnus är förkyld så han har deckat i sängen redan. Sötis.

inga bilder från igår kväll, men jag hittade denna från när vi var på Springsteen konserten:


Lite uppdatering =)

Oj nu var det ett tag sen jag skrev något. Först var jag väldigt trött och seg, sen var jag så trött att jag knappt kunde stå och sista dagen var jag så trött så jag knappt kunde säga vad jag heter. Å igår spårade det ur totalt då jag och en tjej i min klass satt och nycklade tillsammans, då bröt en enorm skratt-epidemi ut. Herre gud säger jag bara, som vi skrattade så vi grät. All trötthet bara sköljde över oss. 

Men idag mår jag kanon. Jag började dagen med att ta emot ett samtal från ica där den söta tjejen meddelade mig att hon har en extratjänst åt mig. Jag har fått jobbet!!!! Så jäkla nice alltså! Nu går visst allt min väg. Detta tänker jag fira med mina basårsvänner. "Firandet" var dock redan förbestämt ;) Vi tänkte börja med Gröna Villan på SU, med billig öl och dricka, sen drar vi säkert vidare in mot stan. Vi ska nämligen hålla på längre än till midnatt denna gång. Kommer bli riktigt skoj! Det var ett tag sen jag träffade dom nu, har ju varit sommar och så... i miss them. På Gröna Villan är det säkert någon rolig prick från min nya klass också, det är perfekt - två flugor i en smäll. Men först ska jag fira med söt, ska försöka övertala honom om att vi ska äta på Där med pasta, som ligger precis här i centrum där vi bor.

Men nu ska jag fira ännu en gång med lite you-did-it-girl-te =) 
Får ju inte glömma att jag hade en mycket trevlig lunch med Jejca och hennes nya klasskamrat med mycket fint namn på restaurangen Lantis på Universitetet tidigare idag! 

Gosh..

Puh, jag känner mig mör efter dagens bravader. Efter skolan åkte jag och mötte upp M och J som var i stan på shoppingrunda. Oj som dom sprang runt! Själv har jag inga pengar att shoppa för, men jag hängde på som moraliskt stöd... Sen så var jag så sjukt rastlös =) Nu är jag helt slut så jag hoppas på att komma i säng tidigt i kväll.

Meeeen i morgon är det tisdagsmiddag hemma hos mig!! Och på en tisdag också.. det har det inte varit på några veckor nu. Jag har redan börjat filura över vad jag ska bjuda på och jag tror att jag har en idé.

Nu ska jag försöka skiva min tomat. Det är lättare sagt än gjort ;)

Oj som tiden sprang iväg

Jag fastnade vid något väldigt roligt... *hemligt*  ;) Men nu måste jag verkligen sova, ska på beachparty med drinkblandartävling efter skolan också.. så det gäller att inte vara alltför trött. Gha, hur kunde klockan bli så mycket helt plötsligt? 

Mys

Anledningen till att jag inte hunnit blogga är för att vi kör en städdag. Vi totalsanerar i hela lägenheten. Men just nu tar vi en liten paus. Jag är dock klar med mina städområden (är lite snabbare än Magnus på att städa....) fast jag funderar faktiskt på att vara snäll och hjälpa honom med resten också =) Är på så bra humör så. Så kan Magnus sortera våra böcker efter färgkod, hihi.. han vart lite inspirerad där av Tora. Men det kan säkert vara läckert med vår lösning. Eller vad tror ni?



Igår blev vi bjudna på middag hem till Tora och Andreas, det var sjukt mysigt! Vi fick fint kött, rött vin och massa fika. Sen blev det en hel del pratandes, så vi kom inte hem förs efter två nån gång i natt. Så kan det gå när man har roligt. Lekte lite med söta Siri ute på gården där också. En liten tripp till Ulriksdal hann vi med också.

I morgon startar mina studier på riktigt. Tajt schema på en gång, så det är full rulle nu fram till julledigheten (som iof börjar redan 3 december, helt sjukt). Vi börjar med Faunisitik och en "tenta" på det redan om två veckor. Men jag klagar inte, det ska bli så sjukt roligt bara! Än så länge i alla fall ;) Nej nu ska jag kolla min mail och lite bloggar och så... vi hörs!                                                                                   Puss ♥

invigde greens villa


 

igår kväll var det skräckfilmskväll, på gröna villan, på schemat över vår insparque. jag lyckades lura med mig lena dit också. jag kände knappt igen någon där, men det gjorde inget för det var väldigt nice i alla fall! mysigt hade vi det med massa kuddar och popcorn. dom hade fyllt flera stora pappkassar med popcorn, så det både räckte och blev över =) två filmer hann vi med. efter den första filmen gick väldigt många så det blev inte riktigt samma trånga mysiga stämning, men det gör inget för andra filmen vi såg var "the others" och den är väldigt bra så. första filmen var nån tim burton film, kommer inte ihåg vad den heter men det säger ju allt.... den var hur flummig som helst, men skön. kvällens tema gick i spökfilmer, därav dessa två. mycket bra sätt att spendera en fredagskväll på. och på måndag ska jag gå på beachparty med drinkblandartävling, det låter spännande. sugna på att bli naturvetare nu? ;) 


Vilken söt låt jag snubblade över



Nu gäller det..

Nu ska jag alldeles strax bege mig till min lilla intervju! Wish me good luck! 

Vill ha!




   <---- Det första jag kommer att köpa när jag 
            får pengar - snygg behändlig och
            perfekt *behöver en pluggdator nu ju*







Ett test


Jag hade lite "tråkigt" så jag gjorde ett test i Cosmopolitan och jag vart gudinnan Hera - hemmets, äktenskapets och barnafödelsens gudinna. 

Så här står det:

" För dig är människan i fokus. Du mår som bäst när du får umgås med dina nära och kära och är en uppskattad och lojal vän, men har dock en tendens att ta på dig för mycket ansvar och gå i "duktighetsfällan". Då blir du lätt bitter. Tänk på att om inte du mår bra själv, mår inte personer runt omkring dig bra heller. Unna dig att få vara lite självisk ibland. Det vinner alla på. På jobbet har du oftast rollen som trivselminister, oavsett yrke, men din väl utvecklade empatiska förmåga och lyhördhet gör att du trivs bäst inom sociala yrken som exempelvis sjuksköterska, personalchef, förskollärrare eller terapeut."

Good to know

Okej mina damer och herrar...

.... Jag klarade tentan! I did it!!!!!!! Ni vet den där dödsviktiga tentan i Analytisk kemi som jag bara var tvungen att klara för att få fortsätta på kandidatudbildningen i Marinbiologi. Jag är safe! Oh my gosh vad det känns skönt. En enorm lättnad lägger sig inombords och allt börjar sjunka in... Jag ska läsa Marinbiologi på Stockholms Universitet! Äntligen. Efter tentan gick jag omkring på SU ett tag för mig själv (skulle registrera bejbi på två kurser och var tvungen att vänta 2 timmar på att få göra det) och då började allt lägga sig. Det var som ett regn sköljde över mig med värme. Jag är en sån där som nästan alltid tycker att allt jag hoppar på är roligt och verkar bra... i alla fall i början. Men nu var det annorlunda - jag kände mig hemma! Jag är inte bara student. Jag är en Naturvetare. Och det är så himla skönt. Jag har hittat mitt hem och jag kommer aldrig att släppa det. Ni som följt mig under min stormiga resa i alla dessa år vet hur mycket jag har velat fram och tillbaka =)

I morgon missar jag dessvärre första insparqs-dagen då jag ska på intervju. Lite synd faktiskt för den hade jag sett fram emot. Men jag tar igen det sen, för vi ska ha insparque (stavas?) i tre veckor nu framöver med en massa skojiga aktiviteter och fester. Så jag kommer vara helt slut sen ;) Men just nu känner jag bara lycka. Och får jag ett jobb dessutom så känner sig även min plånbok lycklig.

Söt tycker att vi ska fira ikväll när han kommer hem från jobbet - det tycker jag med. Å sen får han minsann tacka sin kollega riktigt riktigt ordentligt från mig, för det var nog mycket tack vare henne som jag klarade den. Vet ni vad detta betyder också? Att jag får fortsatt studiestöd från CSN. Jey! Vi kan alltså smått börja spara inför lite hemliga saker =p Juste, än så länge väldigt hemliga.
Nu ska jag göra mig en kopp "you-did-it-girl" te och slappa, för det förtjänar jag. Jag har aldrig varit så lättad och avslappnad i hela mitt liv som jag är just nu. Borde utstråla bra feeling imorgon, hihi..

Partymood




Nää

Det här med att sova var ingen bra idé. Jag kom på att jag måste hem till Jejca idag och hämta hennes legitimation, jag ska nämligen registrera henne på en kurs i morgon. Om jag går och lägger mig nu så kommer jag aldrig orka åka iväg sen.  

Jag känner mig ungefär så här just nu  ---->

Jaja, jag har i alla fall fixat lite te som håller mig varm också. Tänkte passa på att åka förbi forum sen på vägen hem. Ska köpa en "planerar - bok" 

2 flugor i en smäll

OMG, nu har jag precis pratat med en (för övrigt jätte gullig) tjej från Ica. Ni vet jag sökte ju dit innan sommaren och så hörde jag ingenting under hela sommaren. Men nu har det gått vidare och jag ska komma ner och prata med henne på torsdag. En kortare intervju som hon uttryckte det. Jag har redan skämt ut mig lite nu i telefon så how bad can it be? Hoppas, hoppas, hoppas! Tänk om allt nu helt plötsligt går rätt för mig. Om jag äntligen påbörjar min utbildning och samtidigt får ett grymt extrajobb som ger mig cash. Lycka! Hon var lätt att prata med i alla fall. Magnus har tydligen haft henne som chef tidigare också =) 

Sängen har ju kommit nu också. Men gaveln råkade ut för en liten transportskada, så killarna som var här skulle komma tillbaka med en ny. Roliga boys det där. Å holy camoly så gick sängarna in i vår extremt pytte lilla hiss (tydligen inte så liten). Sen kommer de att sätta upp gaveln också, det trodde jag inte ingick... men tydligen. Sweet! Sängarna är på plats i alla fall och dom är både skööööna och snygga. Bild får ni när gaveln är på plats också. Nu tänkte jag faktiskt prova sängen också... tänkte ta med mig min sudoku-tidning och vila lite. Var ju uppe ovanligt tidigt i morse. 








Det gäller ju att vara lite försiktig nu så att man inte åker på svininfluensan ;)









Godmorgon

Jag ska strax åka in till SU för upprop. Dom har samlat alla biologer under samma tak den här första veckan. Ska bli skoj och se lite vilka jag ska läsa med. Men jag måste hem direkt efter uppropet för då kommer vår säng! Så jag missar lite chill med klassen och så.. Eller snarare så går dom igenom kursens uppläggning och tentaregler mm. Det har jag redan koll på så det är inte hela världen. Men jag ska försöka hinna in sen igen efter lunch för då är det studieteknik inför biologistudierna och det kan vara bra. 

Eldfödd

Jag är ju helt frälst i Stephen King, varför vet jag inte. Men jag läser hans böcker (har läst massor nu men inte alla) och jag ser filmer som baseras på hans böcker. Vissa bättre än andra. Men ikväll såg jag att filmen som baseras på hans bok Firestarter går! Den visas på tv4film som vi som tur är har. Jag ska alltså se den =) Om jag inte minns fel så tror jag att jag har sett den någon gång förut, men jag minns inte... så det ska bli kul att se den igen. Får väl se om den är bra. Jag tänkte koppla av under kvällen här med film, te och lite mums, så nu måste jag kila ner till butiken! Är det möjligtvis någon som skulle vara intresserad av att ha Stephen King kväll med mig någon gång framöver??? It would be so sweet!


Check!


Ja, jag håller med.... Så ursäkta språket i föregående inlägg =) Jag var så sjukt frustrerad just då. Nu har jag i alla fall mailat säljaren på sova-butiken och så har jag mailat läraren om att jag vill skriva omtentan på onsdag. Check! Jag har en grej till som jag ska maila iväg, men det tar jag om en liten stund. Först måste jag göra mer te! Jag väntar också på ett telefonsamtal. Hoppas det är ett positivt samtal, för då kommer jag att bli så lycklig så. Glad och lättad i alla fall.

Fitta

När dom hörde av sig om sängen så trodde jag först att jag hade omtentan då. Men så kollade jag upp det och insåg att tentan är på onsdag istället, så det var ju bra. Av den anledningen så ringde jag upp säljaren och meddelade att det funkade utmärkt med en leverans någon gång mellan 10:00 och 12:00. Jag har ju upprop i morgon. FEEEEEL! Hah, upprop i morgon, vilket skämt? Jag har upprop på tisdag klockan 9:00. Ghaaa! Åh vad alla dagar och tider ställer till det för mig nu. Så i morgon måste jag alltså ringa upp dom igen och meddela att dom faktiskt inte kan komma då. Antingen efter tre, för då är allt färdigt. Eller annars så vet jag inte vilken dag? Alla dagar måste vara efter klockan tre. Jaja, det löser sig säkert. Jag får helt enkelt ringa dom i morgon och sen ta det därifrån. Ingen panik - alla på en gång ;)

Puh.... hemma igen

Tentan gick bra, tror jag. Vi fick ha både boken och miniräknare, så hur mycket fel kan det egentligen gå? Efter tentan åkte jag direkt hem till Magnus föräldrar där vi blev bjudna på fika. Jag fick lite middag också =) Men nu har jag slagit mig till ro framför datorn, med lite surfande, och en rom och cola. Endast bara för att det är fredag och jag har skrivit tenta! I morgon är det dags att sadla om och börja läsa på ordentligt inför tentan i Analytisk kemi.. (fick massa bra hjälp idag!!) .. ska hem till Jejca på kvällen och plugga med henne. Hon en hemtenta? Och jag kemi. Funny. Men innan dess ska jag hinna med lite skoj.  Man måste ju hinna koppla av liiiiiiiiiite mellan tentorna i alla fall.. Annars går man crazy.


Tentadags



Jag bjuder på en gammal bild (den är från förra sommaren då jag hade cocktailparty) för så här glad som jag är på bilden är jag nu också. Magnus söta arbetskollega ska hjälpa mig lite med den Analytiska Kemin. Tack tack tack! Magnus ringde och väckte mig och sa att jag skulle komma till deras jobb efter lunch idag. Jag kan behöva all hjälp inför den tentan nästa vecka. Hua. Måste spika den denna gången, annars är jag i princip körd. Därför känns det skönt att en kemilärare tänker hjälpa mig på traven. 

Sen efter att jag har varit där så är det dags att åka och skriva tenta i spelkursen som jag har läst nu. Den tentan är 16-20, vilket är bra med tid, och vi får ha boken med oss på tentan, så det ska nog gå bra. Den är dock inte lika viktig, då den inte ingår i min utbildning, men kursen är rolig så jag vill ju klara den bra ändå. 

Wish me luck! ♥

JAA

Vår säng kommer på tisdag nästa vecka!! Jag pratade nyss med säljaren och som det ser ut nu kan dom komma mellan 10 och 12. Den är alltså klar två veckor innan det preliminära leveransdatumet. So sweet! Och allt jag behöver göra är att stå och peka vart jag vill att sängen ska stå ;)

Hur man blir av med en kille på 10 dagar



En ganska så underhållande film, börjar precis nu på tv4+ .. Var ett bra tag sen jag såg den nu, så jag tänkte passa på att se om den. Det är en perfekt tjejfilm som man ska krypa ner under en filt i soffan med en kopp te samtidigt som man kollar. Är i alla fall vad jag tänker göra! Om du inte har sett den innan och är sugen på lätt underhållning (lätt som i lättsam film...) så tipsar jag om att du slår på tv´n NU innan du missar alltför mycket =)

Nej nu måste jag ju börja leva igen!

Jag har varit hemma i några dagar nu... Men jag har inte orkat blogga av lite olika anledningar.... Jag är trött å sleeeeten......  Jag behöver en kaffe!  <3

Soon I´m leaving

Denna låt tillägnar jag alla som måste genomlida hjärtebekymmer, jag lider med er!

Nu har jag packat klart och snart åker jag till Finland! Båten går strax efter åtta tror jag. Jag tycker inte riktigt om finlandsfärjorna men jag ska nog överleva resan dit. Som tur är så har vi ju hytt, så då kan man sova bort allt om det blir för jobbigt =) Jag kommer som sagt att vara borta till på fredag kväll vilket betyder att jag inte kommer kunna uppdatera bloggen. Jag kommer alltså att ta semester. Om ni vill kan ni ju smöra lite för Magnus, så kanske han uppdaterar lite. Man vet ju aldrig ;) 

Annars så får ni ha det så bra i veckan! Det kommer jag att ha. Jag ska äta mormors mat *bli tjockis* och hälsa på massa andra söta släktingar. Alla våra släktingar bor på landet vilket är himla mysigt. Så jag kommer definitivt att kunna koppla av lite. Frisk luft får man också. Ska bli skönt! Det var två år sen sist jag var där och det är ju lite sorgligt .. släkten borde man träffa oftare. Faktiskt. Men bor dom på andra sidan sjön så.. hehe. Jag undrar vad prinsen tycker om att åka båt.

Nu ska jag laga mat, puss på er alla *smack*  ♥

Veckans..

Bästa: Det har varit mycket kul att göra

Party: Drinkkväll på Friday´s vid Kungsträdgården, det var en läskigt god drink!

Skratt: När M kläckte ur sig veckans citat

Citat: "Lena, du har en maskulin mage!" (by M)

Mys: När vi drack vin och spelade spel hemma hos Stille

Jobbiga: Har känt mig så otroligt seg de senaste dagarna och tröttheten kommer närmare

Pyssel: Efter storshoppingen idag var jag tvungen att sortera in all skafferimat i skafferiet på bästa sätt, gärna så att man hittar det man söker sen!

Sötaste: Fortfarande prinsen!!!!!

Middag: Veckans tjejmiddag som hölls hos mig

Bortsprugna: Tora igen... Men imorgon blir det jag ;)

Blogg: pillijoks.se

På slaget tolv

Sitter och kollar på filmen High Noon som går på kanal 5 just nu. Det är en amerikansk thriller (/deckare) som än så länge verkar rätt spännande. *älskar thrillers, deckare, skräckisar och rysare*

Mot sherwoodskogen!

Nu har vi storhandlat! Massa mat tar upp plats i både frysen och skafferiet. Stooort tack till syster som kom och hämtade upp oss med bil och körde hem oss med kassarna. Yeah! Alltid mycket skönare att stor-handla än att små-handla hela tiden, billigare med sägs det. Nu väntar jag bara på middag =)

I morgon kväll åker jag till Finland. Vi ska hälsa på lite släktingar och så. Ska bli skönt med avkoppling från vardagen ett tag. Jag åker viking line med mamma och mina två systrar + prinsen och vi kommer hem sen igen på fredag kväll. 

Jag lyckades hitta en bild på mormors hus, alltid lika välkomnande!


Ingenting speciellt, egentligen.

Puh så varmt det är ute! Kom nyligen hem från en liten promenix till forum. Jag kände att jag behövde komma ut och röra lite på mig, så seg som jag var. Så jag drog med mig Magnus, han skulle ändå gå och träna sen och forum är på vägen så.. Vi passade på att besöka syster, som vi har fått lite papper från. Men synd nog hade hon redan ätit lunch så jag traskade hem igen när grabbarna grus drog till gym:et. Så nu sitter jag här hemma och svettas som en gris. Grose! Ska koka lite nudlar och kolla på webtv tills det är dags att laga middag. Vill inte äta alltför mycket nu så nudlar blir bra.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har! Love ♥



=)

Jag fick frukost på sängen idag!! Undrar om det kan ha nåt att göra med att Magnus tyckte jag skulle vakna till ;) Nu är jag uppe i alla fall efter en lång frukost, lite läsande i min bok och lugn och ro med musik.

Igår lyckades vi tillslut ta oss in till Kungsträdgården för att möta Elin och hennes brors flickvän som redan var där. Vi var ytterst sugna på varsin drink, så vi landade på Friday´s! Där hade dom läskigt många roliga drinkar och jag skulle gärna prova alla =) Alla beställde in varsin drink och så satt vi och flummade ett bra tag. Dock var jag så sjukt trött... kan inte förstå varför... men så jag och söt fick bege oss hemåt efter tolv. Vi promenerade genom Gamla stan, till Slussen, vilket var väldigt mysigt.

Tyvärr *irriterande* så glömde jag min kamera hemma hos Jejca när vi skulle gå, så jag kunde inte ta några bilder under kvällen. Men kul hade vi!

Magic

 
Jag och söt har nu tagit en runda spel i magic. Detta spel spelade jag och en kompis en del när vi var mindre, men sen dess hade jag nästan glömt bort att det fanns. Tänka sig att folk fortfarande spelar! Jag fick lite mersmak av det när vi provade lite hemma hos Stille igår, så idag byggde Magnus ihop en spelbar lek åt mig med sina vita kort som han har. Jag har fastnat för färgen vit.. det låter ju helt klart snyggast, å korten är fina! Med min nybörjartur så lyckades jag precis vinna över söt i en omgång som vi spelade =) Kommer jag att bli beroende av magic nu?

Fast nu ska vi göra oss i ordning och åka hem till Jejca och sen ska vi som sagt till Kungsträdgården!

Hum..

Pride paraden håller på som bäst och här sitter jag hemma... Hua, jag vaknade nyss... helt slut är jag. Jag undrar vad jag gjort i veckan som varit så jobbigt? Jag få helt enkelt möta upp tjejorna senare ikväll då vi ska till kungsan och kolla på nåt dragspels-band. Det ska bli skoj!

Igår: Först vad jag på föreläsning som denna gången handlade om strategier , vilket var väldigt intressant. Sen åkte jag direkt hem till Stille och Linnea där dom hade sparat thaimat åt mig. Mums! Thaimat, viiiiin och lite spel började vi kvällen med och sen när vi var klara gick vi över till nån Robin som bodde bara 5 min bort. Där hade dom en hemmafest med massa ansikten som jag känner igen. Faktiskt så var det riktigt trevligt! Dock stannade vi inte så jätte länge, då jag var trött och skulle upp i tid idag.... Vilket ju ändå inte hände ≈⁄ .. Men jag måste ju säga att det var en lyckad fredag och det var ett tag sen jag var med och träffade Magnus boys nu, så!

Team Mignus!




RSS 2.0