Trolleri, mys och bebisgos

Igår åkte jag hem till Jejca efter att jag skrivit klart och skickat in en hel drös med labrapporter. *pustar fortfarande ut* Men först möttes vi inne i stan för lite rundvandring i det vackra vädret. Vi köpte med oss jordgubbar, choklad och läsk då vi skulle kolla på Illusionisten som gick på 4an igår kväll. Så där satt vi och myste till trolleri och illusioner.

Myshörnan!


Vi hade sen innan bestämt att jag skulle sova där. Så jag intog soffan å stig intog stolen så sov vi båda två i vardagsrummet. Sällskap hela natten!

Sen på dagen idag så gick jag hem till mamma för att fira mors dag lite granna. Hon fick en av alla bullkransar och en av brödlimporna som jag fick med mig hem. Aaaaa vad dom vägde!! Haha.

Men där och då fick jag äntligen träffa min söta lilla systerson! Han är ju bara för söt. Han tycker om att ligga och gapa. Så söt. Jag hade nästan hunnit glömma bort hur söta och charmiga dom är som nyfödda. Jag passade på att ta en massa bilder också. Tyvärr så vill jag inte lägga upp bilderna här på bloggen. Känns inte riktigt som att det passar en nyfödd liten....... Nej det vill jag bespara honom.
Fast om ni säger till så kan jag maila någon bild åt er ifall ni är nyfikna :)

Nej nu ska jag strax gå och lägga mig, tentadags imorgon! Wish me luck.. ♥

Ett Attentat! Ett Attentat!

Mina damer och herrar! Damen unt herren! Nu har det gått för långt. Piratpartiet vill att vi laddar ner olagligt, Papa Dee misshandlar sin fru och tv4 visar helt allvarligt "Kocken på tv! Men inte nog med det! Nu har även en liten (men het) mullvad smygit sig in på denna blogg och skriver snuskiga..nej jag menar festliga små hemligheter!


Jag kan bland annat avslöja att ägaren till denna blogg, som lämnat skrivandet i mina vilda händer, nu ligger helt uppfläkt och naken utslagen i mullvadens soffa efter att ha konsumerat för mycket av jordgubbar och tryffel som serverades till den magiska filmen "Illusionisten".

Nu ska vi fortsätta smida onda planer inför sommaren innan jag tvingar henne släpa hem arton kilo bröd som straff för att hon bidrar till att sådana här blogg-inbrott kan ske!

Adjö!



Ett mitt i natten inlägg



Jag tog på mig dom röda klackarna och begav mig ut i det okända. Som det passade idag! AG är visst inte direkt något dansvänligt ställe, utan det är mer som en bar. Dock kom det igång ett "dansgolv" efter ett tag.... Jag undrar om det berodde på oss? ;) Vi kände DJn som jobbade där ikväll. Det var kul.

Men nu sitter jag här pigg som en mört och nedrans hungrig.. Å vi har inget bra "mitt-i-natten-käk" hemma heller! Doh. Bäst jag gör ett försök till att sova i alla fall *sover bort hungern* Hoppas ni hade en trevlig fredag! ♥

Basårskul

Idag hade vi vår sista lab. Det var även det sista över huvud taget, förutom de 2 tentorna som är nästa vecka. Lite sorgligt faktiskt. Men vi hade en riktigt rolig lab idag måste jag säga. Vi har bestämt koffeinhalten i kaffe! Efter lab så satt jag, Mia, Emmi & Ted kvar för att gå igenom lite tentafrågor till biologin.





Superseriöst!

Men nu ska jag röja lite här hemma. Magnus pappa måste ha fri passage i vardagsrummet imorgon, då han kommer hit och bygger våran fönsterbänk (två bänkar med plats för böcker/filmer osv under å sittplats ovanpå).

Ska troligtvis ut med Emmi sen senare ikväll! Vi ska då till AG. Så om ni har vägarna förbi så kom in och säg hej! (gratis inträde).. Ligger någonstans i närheten av fridhemsplan (?). Vi ska i alla fall ut och svänga lite på oss inför tentan, oh yes. Emmi är extremt kär i musiken som dom kommer att spela där också.. så det vill man ju inte missunna henne ;) (vi känner en av dom som håller i det där, han går i vår klass så...)

Jag ville bara..

... säga godnatt - godnatt!

Jag har kollat på hjälp! jag är med i en japansk tv-show, oskyldigt dömd (repriserna startade nu), sex and the city och nu navy cis. Jag har med andra ord spenderat alldeles för mycket tid framför tv´n ikväll. Hua. Jag har visserligen gjort lite duktiga saker på datorn med. Men nu blir det hopp i säng! En lång dag imorgon väntar runt hörnet.

Natti

Tur man hann hem innan spöregnet!

Jag: Vad skulle du säga om jag piercade naveln?
Magnus: Funderar du på att göra det igen....?
Jag: Ja..... jag är rätt sugen..
          • • • • • • • • • •
Magnus: Jag tycker det skulle vara sexigt!


Hur kunde jag veta att han skulle säga så!? Haha, så förutsägbart! :)
Å som en annan sa: "det är ju bara att ta ut den om du inte vill ha den sen..." Japp, det stämmer faktiskt. Så vad grubblar jag på egentligen? Dags för navelpiercing! Oh yeah, oh yeah.


Jag & Magnus har nyss haft lite kvalitetstid tillsammans. Vi möttes upp i Sickla, så shoppade vi en present till syrrans bebbe (kan inte skriva ut vad det är, för jag vet att hon har läst min blogg några gånger..) och sen var vi och åt middag på en italiensk restaurang (snabbmatsrestaurang? dom borde ha billigare priser än vad dom hade med tanke på att de värmer maten i mikrovågsugnar! men gott var det) Sen åkte Magnus hem till sin kompis, för dom skulle fixa och trixa med maskrosvinet som de fått för sig att de ska göra. Å nu gör dom det. Heh. De skulle rensa och sila lite till. Så jag åkte helt enkelt hem.

Men jag måste säga att ni var då sopor på att hjälpa mig med kläderna. Inte EN enda kommentar med rätt innebörd. Jag kanske ska göra min blogg hemlig? Men det var en som gav mig hjälp via msn istället, så hon kan få mitt lösenord då ;)

Dessa kommer jag definitivt att spara nu i alla fall:



  1. För att det säkert är härligt att ha i sommar när det blir varmt
     3.  Som en viss person sa: lila är en snygg färg att ha på en skjorta

     5.  Som också en viss person sa: alltid bra att ha.. tex på hootchy kanske?

De övriga är jag fortfarande mycket osäker på. Så ni har fortfarande chansen att gå in och hjälpa mig! Ni får min tillåtelse att vara anonyma så klart :)


Funderingar & shopping

Gomidda!

Igår kväll när jag satt och tänkte för mig själv så blev jag ganska så sugen på att göra om min navelpiercing. Jag hade en för många, många år sen... men den var sned, så jag tog ut den efter ett tag. Men nu av någon anledning har jag börjat tycka att det är läckert. Jag har lite beslutsångest bara. Göra eller inte göra? Ska höra lite med söt.. men han skulle nog bara tycka att det var hett om jag gjorde en! Haha. Så vi får se! Lite jobbigt till sommaren kanske..

Om en liten stund ska jag åka till Sickla och se om jag kan hitta något till syrrans söta lilla pojke. Hon fick en pojke alltså! Det enda jag har sett av honom än så länge är en bild som hon skickade som MMS i måndags. Man får tydligen inte hälsa på på BB när barnet är fött. Så jag måste vänta tills hon får komma hem. Det lutar åt att hon får komma idag, men det var inte helt säkert.

I alla fall så måste jag ju ha någonting åt den lilla rackaren!! :)

Idag har jag pysslat heeeela dagen

Igår när jag precis kom till Universitetet så sprang jag in i Honken. Jag springer ofta in i honom tycker jag. Men ingen annan jag känner som går där, såvida vi inte bestämt träff å jag vet att de är där. Så medan vi stod å pratade en stund så kom vi båda fram till att det jobbigaste med att bo själv är att laga mat. När man sitter där på kvällen.. trött å hungrig... då tar det verkligen emot att laga mat.

Å det är precis det jag håller
på med nu!

*husfrulig*

Magnus är å handlar brädor till våran fönsterbänk! I helgen kommer dom att bygga den åt mig. Ja, såklart den är åt mig ;) Sen får ni komma och sitta i mitt fönster å njuta av den underbara utsikten!

Bäst jag springer ut i köket så jag inte råkar bränna nåt

Keep or not to keep?

Hejlu dudes and dudettes! Nu är jag klar med första omgången av utrensning. Dvs de kläder jag hade i garderoberna + en säck med kläder som jag tog ner för ett tag sen. Jag har några säckar till på vinden som jag ska ta ner en och en... Men Magnus springer runt med nyckeln dit, så det får jag ta en annan gång.

Nu är det så att jag behöver lite hjälp av er. För jag har enorm beslutsångest. Jag har hittat några klädesplagg som jag är enormt osäker på vad jag ska göra med... Så nu har jag fotat dom å ni ska helt enkelt säga vad ni tycker: behålla eller slänga?!








  1.  Mouyo linne med trycket på baksidan, helt vitt framtill
  2.  Beige lång kjol
  3.  Lila tajt skjorta
  4.  Rosa lång kjol
  5.  Rutig kort kort kjol
  6.  Lång jeanskjol
  7.  Brun tröja med guldiga mönster å alvärmar


Jag har betydligt fler läsare än som brukar kommentera, så heeeeelp :) Vi gör så här. Skriv vilka jag ska behålla genom att skriva numret. Å gör samma sak med dom jag ska slänga. Go go!


Thanx babes ♥



Yes sir, I can boogie..

Jag hittade en träningsvideo bland alla ouppackade kassar... Den var dessutom helt inplastad å allt. Så jag var ju bara tvungen att prova den. Det var lite som ett core pass = härligt! Jag älskar sådana. Men fasiken vad trist det var att träna helt ensam å dessutom hemma. Hua. Men om det är någon som är sugen på att träna rygg å mage så vet ni vart ni ska vända er.. :p

Nu tänkte jag se över min garderob. Det är hög tid att rensa ut!! (borde gjorts för läääänge sen) Så nu jäklarns! Man kanske kan ha en klädbytardag eller så???? Annars ska jag ge bort dom till välgörenhet tror jag. Dom flesta av mina kläder är fortfarande hela, så.

Det här är från igår när vi pluggade..



Ted tyckte dock att jag skulle fota så här istället för att det såg ambitiösare ut (alla dom tillagda sakerna är hans + hans hand i bakrunden)



I Believe in Miracles

.... oh yeah.. (inte för att jag spelar sims men....)

 




Skrik & panik

Oj som jag har segat denna morgon. Mina klasskompisar sitter å väntar på mig på Universitetet. Näj, väntar å väntar, dom har ju så klart börjat plugga utan mig. Så nu är det bäst att jag pallar mig iväg å joinar dom! Vill man ha hjälp inför tentan så :)

Sen ikväll blir det bio!! Vi är ett gäng tjejer som ska gå på förhandsvisning av filmen the proposal. Den är säkerligen inte särskillt bra.... Men förhoppningsvis underhållande. I alla fall perfekt för våran tisdagsdejt!

Å där emellan hoppas jag på sushi till middag!!! Jejca svik mig nu inte. Oh yes.

Jag längtar redan tillbaka till Barnens ö... kolla så fiiiint:

Ride my wild heart

Hå hå, jag har träningsvärk sen i helgen. How? Haha... snacka om otränad ;) Dags att börja träna ordentligt igen! Jag är faktiskt riktigt riktigt sugen på ett cykel & core pass. Någon som känner för att göra följe?

Idag har jag gjort absolut ingenting (inte så mycket mer än att äta å andas..) vilket har varit väldans skönt. Imorgon är det dags för studier å annat nyttigt igen. So until then..

Jag hittade en mysig låt:




*Some say love...*

Godda!

Jag mår inte så bra idag. Känner mig lite nere.. Varför vet jag inte. Men man har ju såna dagar med. Så idag ska jag stanna hemma å pyssla om mig själv tror jag. Massa te, krämer, avslappning, film, choklad å mys mys.

Jag ska börja med att äta lite gröt nu ♥


Lite bilder från full moon festen

Som sagt så var det jäkligt kul. Här kommer nåra av dom alla bilderna som jag tog.. (jag tog sammanlagt 85 stycken, å SÅ många tänker jag absolut inte ge er. Men om nån skulle va intresserad av restrerande bilder kan ni hojta till så kan jag maila dom till er *snäll*)

Medan det fortfarande var ljust ute samlades folk nere vid bryggan där det var hur mysigt som helst. Å vi passade på att köpa en så kallad bucket, vi tyckte den gröna såg så läcker ut (den fina hinken som vi springer runt med)





Sen när mörkret började lägga sig blev folk helt vilda. Grrr




Jejca, Lena å jag hade varsitt godishalsband som vi sprang runt med. Det blev plötsligt poppis att äta av varandras halsar :D Det blev en del roliga halsbilder men här kommer dom som visar vart skåpet ska stå!





Det var nåra stycken det. Kul var det! ♥

Full moon party!

(utan fullmåne, men det rockade ändå)

Nu har jag varit hemma i ungefär en timme. Jag kan bara säga att det var sjuuuuukt roligt!!! Oj oj oj. Partyglada människor, brännboll, buckets (3 drinkar som blandas till i en hink med massa sugrör till), halsbilder, party till 5 på morgonen, sitta på bryggan massa människor å mysa, dans dans dans, eldshow, övernattning å mycket mycket mer! Jag kan inte skriva om hela festen för då kommer ni att dö (å jag är rätt osäker på om blogg.se tillåter SÅ långa inlägg)

Jag hade tänkt ladda upp lite bilder, men min kamera dog. Här var man flitig fotograf. Så jag lägger upp lite bilder senare som får tala för sig själv. Gryyyyyymma! För snart ska vi nämligen iväg å fira Magnus lillebror som fyller 17 imorgon. Grattis!

Nu ska jag hoppa in i duschen... Vi sov endast 4 timmar i natt, så nu börjar tröttheten göra sig påmind.
Puss ♥

Helt plötsligt så börjar allt hända på en gång

Jag hann aldrig med att åka till karolinska igår. Så jag ska åka snart istället. Tänkte ta med mig lite tidningar så hon har nåt att roa sig med. Å så ville hon ha sina hörlurar. För tydligen ska de sätta igång hennes förlossning imorgon. Så i helgen kommer jag att vara moster!!!! Shit vad roligt!

Igår så var jag ju på intervju nere hos Ica Maxi... Det var nervöst, men roligt. Hon som jag pratade med var mycket trevlig å det var tydligen Magnus förra chef. Haha. Så nu hoppas jag på att det gick bra också! Kanske kan vara till min fördel att jag känner både Magnus å Lena... för Magnus kände hon mycket väl till vem det var sa hon ;)

Tjejen som hade intervjun med mig: Jaha.... så det är DU som är sambo med Magnus, jo honom känner jag mycket väl till vem det är!

:)

Hoppas hoppas hoppas

Oj nu vart det mycket om den där intervjun.. Men det där jobbet skulle betyda så mycket för mig. Då kan det bli fler såna här underbara resor som den vi hade till Irland. När vi var uppe i bergen å vandrade runt.. åååå *drömmer mig bort*



Efter intervjun var jag, Lena å Jejca i stan å hämtade ut biljetter till förhandsvisningen av the Proposal.. Nån romantisk komedi antar jag. Blir perfekt tjejkvällsbio på våran nästa tisdagsdejt! Sen åkte jag å Magnus till hans kompis som vi var hos i lördags med å grillade samt spelade spel. Det var en riktigt kul kväll! Å spelet vi spelade var sjukt roligt, så nu är vi beroende å ska köpa det själva. Haha. Så kan det gå.

Nä, nu ska jag fixa brunch. Så ni inte tar å dör av det långa inlägget. Röd dag idag!! Hoppas ni har det bra.

Nu närmar det sig...

Snart snart snart ska jag på min efterlängtade intervju. Uach, det var 3 år sen sist nu som jag var på en intervju... Läskigt. Men det viktigaste är ju att man är sig själv. Å bara att få komma på intervju är ju ett steg närmare.

Vill vill vill vill vill

Sen efter intervjun ska jag nog åka å hälsa på syrran som har blivit inlagd på KI för observation. Inte lika kul. Dom misstänker att hon har början till havandeskapsförgiftning. Kan inte ungen bara komma ut nu istället. Så jag tänkte i alla fall försöka hålla henne sällskap en liten stund. Kan inte vara kul att ligga där. Kanske ska ta med mig nåt skoj som hon kan ha använding för sen när jag åker igen också :)

Nu är det snart dags för att hoppa in i duschen.... Hel och ren! Wish me luck

Nervös

Go kväll!

Det va mys hemma hos Magnus mormor. Vi fick god mat å bullar.. jummie.

Men vet ni vad som hände idag??? Ica Maxi ringde. Jag sökte ju jobb där. Å för nåra veckor sen fick jag ett mail om att de inte behövde personal nu. Men idag ringde dom å vill att jag ska komma på intervju, så imorgon ska jag dit. Är så jäkla nervös just nu så mina nerver håller på att gå sönder.

Ghaaaa dom skulle bara veta hur mycket jag vill ha det här jobbet!!! Tänk om, tänk om *drömmer mig bort för en stund* Så nu får ni alla hålla tummarna för mig :) Åh, nä nu ska jag koka lite te å bänka mig framför Sex and the City för att varva ner lite..

Money money money....

Fan vad bra mina planer gick

Här sitter jag, hemma. Hmmmm. Det gick visst inte så bra att komma upp å iväg i morse. Men jag ska strax dra mig in mot Universitetet å möta upp mina pluggkompisar. Hoppas dom inte har saknat mig alltför mycket hittills. He he.

Sen senare ikväll ska vi hem till Magnus mormor å fira att hon fyller år idag.

Grattis!

Här får ni en låt från Snow Patrol som dom flesta säkert känner igen nu.
Dom är såååååå bra!!




Snow Patrol

Vi var ett gäng som gjorde en roadtrip till Tyskland för att se Snow Patrol spela (var det två år sen??? jag å Jejca sitter å försöker komma fram till när... Men båda har noll koll just nu, haha). Det var riktigt trevligt! Så när vi såg att dom skulle komma till Sverige å spela var det bara ett måste att gå dit.

Fy faen vad bra dom var ikväll!!! Till och med bättre än jag mindes dom.

Det roliga är att när vi var på deras konsert i Tyskland så var det inte många alls som visste vilka dom var här i Sverige, men nu spelas dom på radio lite titt som tätt. Rock är inte min favvo när det gäller musik, men dessa är grymma!

Jag är bara lite smått bitter för att jag glömde kameran hemma. Hade ju velat ha massa fina foton också. Buhuu :(

Näj nu borde jag veeeeerkligen sova!! Har suttit här å degat alldeles för länge efter att jag kom hem. Jag har nämligen föreläsning 9-12 å sen ska vi ha studiecirkel efter det. Så jag måste helt enkelt komma upp. Annars blir M, E & T inte så glada på mig ;)

Natti ♥

Dubbel D - som i dubbel-dejt ;)

Haha, jag kom på det.
Japp, vi ska snart iväg på en dubbeldej!


Det är finaly bestämt vad vi ska göra. Jag å Magnus ska helt enkelt komma över till det andra paret å så ska vi äta middag där, dricka lite vin (det har vi tänkt ta med oss som en gåva) å bara ha det allmänt nice. Det var nu ett tag sen vi träffade dessa glada människor, så det ska bli kul!

Egentligen så gillar jag inte riktigt ordet dubbeldejt. Liksom, är det nåt man gör när man är par?  What... Äh.. tycker det låter så tramsigt. Lite gubbigt å tantigt faktiskt ;) Jag ser det hellre som 4 vänner i två par som umgås och har trevligt.

Nu kom Magnus ut ur duschen, så nu ska jag kolla SL när vi måste åka. Antagligen har vi panikbrottom nu. Ha en bra lördagskväll nu alla! Kommunaltrafiken här kommer vi. Yey.



Vi ger upp!

Vi bara MÅSTE ha en diskmaskin!!!! Fy satan vad mycket onödig tid å energi det tar att diska.  Å det är ALLTID fullt med disk! (?). Så nu har vi gett upp. En diskmaskin ska in hos oss så fort som möjligt.  Nu måste vi ta reda på hur enkelt / svårt det kommer att bli.. *hoppas på enkelt*

Om det är någon som undrar så håller vi på att städa.
Därav den enorma frustrationen..

BH-hysteri

Jag har lyckats ställa till med en stor hysteri om storlekar bland mina vänner. Det började med att jag fick ett presentkort på en underklädesbutik, där dom även måttar. Jag höll bokstavligen på att tappa hakan när hon sa att jag har storlek 65DD. DD??? Oh my god. Nu måste jag bara göra lite reklam för denna butikskedja, för de är verkligen grymma där. Change är det jag pratar om! Där får man verkligen personlig hjälp med ALLT.

Jag (till hon som mätte mig): OJ, jag har verkligen haft helt fel storlek!
Hon som mätte mig (med ett leende): Det har nästan alla.

Så idag följde jag med Tora dit. Å även hon fick en helt annorlunda storlek än vad hon haft.. Å jag passade på att shoppa en sport-bh som är väldigt stödjande. Även den fick jag så klart hjälp med! De kommer till och med å kollar så att den ser ut att sitta bra (självklart inte om man inte vill... men det är sjukt bra)

Här har ni mina 2 BH:ar som jag har införskaffat där. Båda helt perfekta. Magnus fick vara med å välja så klart ;)

Den lila är en t-shirt-bh som man även kan knäppa om till halterneck å den svarta är bara väldigt snygg!

Naughty Noodles Night

Igår var jag och dom i min klass som jag umgås mest med på en fest i kinatecken. Jag hade med mig Micki, å Ted hade med sig en kompis, så vi var 6 stycken totalt.

Emmi var dansgalen så hon höll oss på dansgolvet nästan hela kvällen. Så nu har jag motionerat ;) Men det var kul. Lite annorlunda fest mot vad som brukar va på studentpubar å uteställen.

Det gick att beställa kinadrinkar, kinesiskt öl å sockrade popcorn och självklart var vi ju tvugna att prova allt. Å ovanpå detta så hade de ett pingisbord där med massa pingisbollar å racket, vilket vi självklart också provade på.

Den kinesiska ölen



Pingis!



Micki med våran kinadrink (beståendes av whisky å icetea, faktiskt rätt gott)



Såna här mysiga lampor fanns överallt



Det fanns även en bioduk där det visades en massa musikvideos å sånt. Men den fick jag bara dåliga bilder på. Kul i alla fall!

Jag: Jag var hemma vid halv fyra i natt...
Jejca: Det besvarade min fråga.


Helg igen, yeay!

Heeeelg! Yes. Men nu ska jag först kila iväg till Universitetet för jag ska ha en DNA lab. Riktigt kul faktiskt. Äntligen! ♥♥♥

Presenter

Jag fick presenter när Magnus kom hem! Är han inte söt???

Han kom hem med en stor å lyxig påse där han hade gömt färgglada strumpor å ett presentkort på underklädesbutiken Change!! Han har även sett till så att jag kommer gå med i deras klubb när jag kommer dit, så ska dom mäta ut rätt storlekar och allt. Oh my god, romantiskt eller vad!? Så nu ska jag dit i helgen :)




Fest i helgen igen


Här är vi lite segis

Jag äter frukost nu... NU!? Ja usch och fy. Jag har visserligen varit uppe en timme... inte alls mycket det heller. Pluggisdagen tog helt kål på mig. Vi stannade å pluggade till halv sex igår. Snacka om att man får mycket gjort då! Men mitt plugg bestod mestadels av att läsa, läsa, läsa och läsa. Medan dom andra satt å tentapluggade genom att göra övningstentor.Jag har skrivit av den kursen, så jag ska inte göra tentan som kommer.. Utan jag passade på att plugga lite kemi istället.

Efter lunchen behövde jag en lite pause, så då blev det denna målning..


Himla kul med alla färgade kritor! Jag vill också ha en griffeltavla hemma. Eller nej, jag vill ha en magnetisk griffeltavla.. Så kan jag använda den till massor av bra saker. Perfekt att ha ovanför skrivbordet som vi ska införskaffa så småningom.

Mitt i allt får vi reda på att vi har missat uppropet till biologin som börjar nu. Gha. Vi är alltså fyra stycken som alla totalt missat det. Å ingen i klassen som pratat om det heller??? Jag fick ett mail imorse av läraren som jag svarade på, hoppas att han ger plats nu åt mig på laborationen. Inte för att det borde va nåt problem, men.. man vet ju aldrig.

Jag kan i alla fall tipsa om serien Fanny Hill som går att se på SVT Play. Den är bara i två delar å den var riktigt bra faktiskt. Rätt underhållande med, fast den ska ju visa på att man lätt kan hamna i fel sällskap. Men slutet gott allting gott! Varning för mycket sex bara ;)

Puss

Godmorgon!

Nedrans internet igår. Det bara dog. Tydligen så var det nåt strömavbrott eller liknande som pajade skiten. Även tv´n var avslagen ett tag. Så det var inte comhems fel. Men jäkla trist alltså att vara utan hela kvällen.

Nu är jag dock uppe å vaken. Jag ska kila iväg till skolan å plugga lite med nåra stycken. Inga föreläsningar alltså.. Himla smart med samlat grupplugg!

Hej svejs ♥

Kan knapp sitta still..

Gosh jag kollade just på Sex and the City. Finns det nån bättre serie?  Så nu vart jag ÄNNU mer peppad på party.... trodde inte man kunde det.

Jag ska nämligen på ett full moon party. Har ingen som helst aning om vad det är, för det får man inte veta än. Ghaaa. Är så sjukt nyfiken ju! Det är den 23 maj, men jag är redan sjukt peppad. Lovley! Trollkarlen, Elins kompis är visst med å anordnar detta. Thank you :)

Å på fredag har jag lyckats lura med mig nåra till en kul fest som ska va på handelshögskolan. Där är det en i min klass som är med å anordnar den. Hon läser egentligen ekonomi där, men leker lite med oss ett tag.

Jag vill på full moon partyt NUUUU. Nu får Magnus helt enkelt ta å komma hem snart (han kommer sju.......) så jag lugnar ner mig lite ;)


Mitt hopkok till  lunch idag. Riktigt gott vart det! Å denna lilla stekpanna är super

Det ser ut som att det blir sommarkurser för mig

Jag kollade första antagningsbeskedet för sommarkurserna. Jag kom in på tre helt olika kurser som alla är på 7,5 hp. Så nu måste jag snart välja vilka två av dom som jag vill läsa. För om inte jag minns helt fel så är 15 hp heltid under sommaren? Å att läsa mer än heltid verkar lite onödigt..

Mina tre kurser:

Slumpmässighet och spel, orienteringskurs
Denna går i halvfart på Stockholms Universitet. My home. Måste säga att jag är sjukt peppad på den. Å mina kursare tycker att jag ska läsa den.. för det är så jag. Mm, ligger högt i topp i alla fall.

3D-grafik och animering
Den här är på heltid och är på Södertörn. Haha, flummig eller vad? Undrar om jag skulle klara av det där. Vore iof himla skoj, för det är inte alls jag. Men vem vet, jag kanske hittar en helt ny hobby? Låter cool å verkar kul!

Sällskapsdjuren och vi
Också på heltid på Södertörn. Låter lite småtråkig kanske. Å vem vet, det kanske den är också. Men jag gillar sällskapsdjur. Å det finns mycket intressant bakom.. Kanske även kan vara nyttig för mig som biolog att ha?

Uj så svårt. Jag skulle i praktiken kunna gå på alla tre, för dom krockar inte med varandra. Inte de två sista iaf, för den ena är eftermiddag å den andra dagtid. Men det är kul att alla är så olika :)

I sure need to think...



Happy birthday!


Grattis, grattis. grattis! Idag fyller Tora år.
Hipp hipp hurra, hurra, hurraaaa
.
Hoppas du har en riktigt bra dag idag. Å på lördag så stormar alla vi tjejer för att fira dig! :) I can´t wait...

                                       
            *slänger över en stoooor kram*






Godmorgon

*prosit*

Jag vaknade av att Magnus höll på att hosta bort hela huset. Sen vart jag så grymt hungrig så nu har jag dukat upp en brakfrukost igen. Jag har faktiskt blivit jätte duktig på att äta ordentliga frukostar. ÄVEN när jag har tidiga föreläsningar.

Så nu väntar jag på att syrran ska ringa efter sin vattengympa, så jag kan ta henne på en liten shoppingrunda. Skoj skoj. Men hon är inte klar förs om två - tre timmar så jag måste hitta nåt att underhålla mig med till dess. Jag ska nog passa på att kolla lite på Andra avenyn nu när jag har gott om tid..


Hootchy - lite bilder

Här kommer lite efterlängtade bilder från den grymt vilda kvällen. Dom får helt enkelt tala för sig själva.. (lägger upp dom i kronologisk ordning iaf)









Fartfylld helg

I helgen kände jag mig som en tonåring igen.. Först Bounce i torsdags, sen Hootchy Kootchy club. Å så klart fyllde min kära syster år i söndags!! Så vi avrundande helgen med en massa godsaker å myspys hemma hos henne. Vilken helg säger jag bara. Härligt! Jag har lovat att lägga upp en massa bilder från hootchy... Just nu håller jag på att komprimera dom å skicka över dom till Jejca, så jag lägger upp nåra av dom bästa snart. Den som väntar på nåt gott ;)

Här får ni en "hej här är vi" bild på mig å Magnus när vi sitter på bussen på väg till syrran å väntar på att den ska åka... (så länge)


1 maj

Just nu är jag i full rulle att tvätta - hänga i tvättstugan denna fina dag känns bläää (intresseklubben antecknar). Så mellan varven sitter jag här å hänger med min söta mini lavalampa som jag absoluuuut skulle ha när Magnus skulle beställa saker från think geek. Ja...... think geek alltså.. heh.

Magnus är sjuk den stackaren. Så honom har jag placerat i sovrummet där han ligger å sussar så sött så sött. Själv förbereder jag mig mentalt för det stora partyt som kommer imorgon. Jag har hört att det är vilt.

Jag undrar om jag ska orka åka hem till syrran å hämta ett par skor som jag ska låna, eller om jag ska ta det imorgon på dagen. Får se. Jag är rätt seg efter igår. Eller efter hela veckan snarare. Tur att det är långhelg :)

Nej nu ska jag leka vidare, puss ♥

Bounce - en dansföreställning



OMG, här pratar vi om en föreställning i världsklass. Den var så sjukt bra. Har du inte sett den så tipsar jag om att gå och se den. Se! Här pratar vi om en föreställning där publiken tas in. Man står upp hela föreställningen, å förflyttar sig runt i lokalen vid olika tillfällen. De dansar alltså i 360°, då du får vara beredd på att vända på dig. Grymt som dom utnyttjar hela stället.

Jag har precis lyckats bli varm med en massa te och mitt vintertäcke. Hela föreställningen avslutades med en massa skum. Å som vi var där och hoppade runt! Sjukt kul. Dansarna var riktigt duktiga och bjöd på en ordentlig föreställning blandat av våld, krig å kärlek. Å tro inte att du bara ska stå å titta på! Nej nej, du får hela tiden flytta på dig. Ibland även titta uppåt för att hänga med. Helt klart en kul grej som gör sig annorlunda...

Vi bokade biljetter via ticnet här i veckan. Hur ska man annars fira valborg? ;) Innan föreställningen var jag å Tora ute å åt middag. Det var mys. Sen kom Jejca å när vi var klara mötte vi upp Micki i slussen, för att sen ta oss till Orion teatern.
Efter allt var dom flesta av oss genomblöta, haha. Men det var det värt!

En skål för Bounce caution!!



RSS 2.0