Shake it until you make it




Idag var jag och dansade Afro på Sats vid medborgarplatsen för första gången. Å jag måste bara säga att det var grymt kul!! Det svänger verkligen. Jag svettades som en lurk när passet var slut och det var knappt så att mina ben ville bära mig så mycket med kändes det som där ett tag. Nice! Det är så träning ska vara: jobbig men rolig. Fler Afro-pass för mig, oh yes! Har ett inbokat på torsdag som jag hoppas hinna med, får se.

För er som har missat det så har jag återupptagit min träning på Sats. Vi får väl se hur länge det håller i sig den här gången. Men jag känner att det verkligen var dags att börja röra lite på sig igen. Måste boka in ett cykel och core pass också, minns att de var riktigt trevliga. Men en massa danspass kommer det så klart att bli. Skulle vilja testa på Zumba också, men det är galet många människor som gillar den, så det är alltid en mass i kö till och med till varje pass. Sjukt. Dock sa dagens instruktör att det alltid finns platser på medis, trots 70 pers i KÖ. Så man kanske ska chansa nån gång. Då kan man ju gymma i värsta fall.

Mitt mål är beach 2011 ;)

Over and out


Efter en tung vecka kommer en bra helg


I lördags var jag på äventyr hela dagen. Först var jag och tränade dancestep med Petra, hon har också gått å skaffat sats-kort :) Efter välbehövlig lunch och lite fönstershopping begav jag mig hem till Ellis för lite julpyssel. Jag hade dock inte med mig något att pyssla för jag orkade inte släpa runt på mer då jag skulle ut och spela biljard sen också. Så jag drack chaite, åt pepparkakor, lussebullar och hade det allmänt mysigt med massa nya människor. Innan jag drog vidare på lite biljard så åt vi massa sushi och drack lite rödvin ur Ellis enorma vinglas. Vill också ha såna! Sist men inte minst biljardkväll med piff & puff från jobbet och puffs kompis. Med andra ord hängde jag på fridhemsplan typ hela dagen igår..


Idag, söndag
började jag dagen med att möta upp mina fina systrar i forum. Vi tog en liten shoppingtur. Jag hittade en randig tröja, med knappar, som är pösig å så ett randigt linne. Jag som avskydde randigt för inte alls så länge sen, vad hände? Enzo var i himmelriket när vi gick förbi parkeringen med alla bilar och när vi åkte hiss. Så söt! Jag passade också på att köpa en smoothie från naked juicebar. Fick Micki att prova också :) Å Enzo fick med smaka, det sa slurp. Det var först meningen att jag skulle åka hem till mamma på middag så här 1:a advent, men Magnus mår inte så bra så jag valde att stanna hemma med honom då vi inte hunnit ses så mycket alls den här veckan. Så jag fick världens godaste vegetariska lasagne till middag!!


Nu ska jag hoppa ner i soffan och mysa lite framför tv´n med en påse chips och lite choklad! ♥


Deppinlägg.


Jag älskar min syster över allt annat. 
Mår så himla dåligt över att hennes situation är som den är :(

All kärlek till dig för att du är så stark, för det är du!




.

Är irriterad. Går och lägger mig.

Läkartid

Idag är jag hemma. Inte på Universitetet där jag har mitt krypin. Jag var nämligen till läkaren i morse. Äntligen efter ett herrans antal år så bokade jag tid för att kolla mitt enorma födelsemärke på ryggen. Jag vill ta bort det, det är så himla obehagligt. Men det såg helt normalt ut (inget konstigt) och enligt deras riktlinjer så måste det vara medicinska fel för att de ska ta bort ett märke. Allt annat får man söka privat. Min läkare är dock så himla gullig att hon gjorde ett undantag för att vara snäll. Det var inte förs vi typ var klara som hon sa att hon kunde tänka sig att ta bort den ändå. Så den 3:e december ryker det! ♥

Saw


Jag och Magnus har nu kollat ikapp Saw filmerna. Vi kollade just på 5:an och 6:an. Usch och fy vad äckliga vissa scener är!! Jag kommer drömma en massa mardrömmar i natt är jag rädd för. Men ändå kan jag inte låta bli att se. Vill ju veta hur det kommer sluta. Som vanligt sitter jag med täcket uppdraget över ansiktet så fort det blir en slabbig scen :) Hua hua. Tur att jag har söt som kan säga till mig när det är fritt fram att kolla igen, haha.

Känsliga tittare som jag borde egentligen inte titta på sånt här. Men vad gör man... jo jag tittar så klart. Dumt. Ett beroende som inte är särskillt hälsosamt. Det blir mycket korsordslösande innan sängdags ikväll!


<3

Biljard med fina arbetskollegor ♥

Natti!

8 november 2010


Idag började vi med de gamla tentorna. Vi gjorde massor med frågor. Det kändes bra att vi var så många som samarbetade, för det var alltid någon som kunde nåt! Så vi utbytte information alltså :) Och jag insåg att jag kunde betydligt mer än vad jag trott!!!!!!!!!!!! Så jäkla nice. Det är dock MASSOR kvar att pränta in i hjärnan till nästa onsdag....

Jag avslutade kvällen med Magnus hemma hos mamma som fyllde år idag. Tårta i magen är alltid gott. Så nu sitter jag och tittar på..... hör och häpna....... *trumvirvel* .... våra bästa år ;)




Relaxing


Åhh vad skönt det var att jobba idag!
Efter en intensiv pluggvecka (jag har gått in i tenta-plugg-period nu) så var det helt underbart att slappna av med jobb i stället. Att bara tänka på något helt annat. Sen var vi ju ett roligt gäng i självscanningen idag också :) Jag märkte hur trött i huvudet jag faktiskt är.

Sen mötte Magnus mig så handlade vi lite frukost å bakelser. Halva priset på allt i bageriet efter 21.00!!! Så nu sitter vi och mumsar i oss lite gott. Jag har varit som ett dagisbarn idag. Magnus både lämnade och hämtade mig på jobbet. Sweet!

Så här ser det ofta ut när vi går in i tenta-plugg-period:


När jag, Ellis och Andrea pluggar (haha ännu värre om Björn är med också)


RSS 2.0