Stackars min blogg

Att flitigt och dagligen uppdatera bloggen känner jag att jag inte hinner med längre. Det är så sjukt mycket som händer runt omkring och mitt plugg tar, tro det eller ej, upp 90% av mitt liv just nu. (jag har nog aldrig varit så seriös som nu, amazing). Jag kommer alltså att begränsa mitt bloggskrivande. Det enda jag kommer att ta upp i bloggen är från och med nu stora & små förändringar i Magnus och mitt liv, alltså hur det går med lägenheten, om vi hittar på nåt hyss, glada nyheter osv osv... och större tankar och funderingar kan dyka upp ibland. That´s about it.

Sorry, men om det är något som ni vill veta av det som händer i mitt liv annars så kommer ni helt enkelt att få fråga. Det blir alltså inga vardagliga inlägg om hur min dag har varit, roliga fester, hur det går med skolan mm. Detta betyder alltså att min blogg inte ens kommer att uppdateras varje dag. Utan lite random. Ni får helt enkelt hålla utkik efter inläggen istället :)

Tills vidare, på obestämd tid, i alla fall...

Godmorgon

Usch, jag är så jäkla trött.. ville bara ligga kvar i sängen idag och mysa. Men jag kom upp! 7, som vanligt... dock måste jag erkänna att det där med att lägga sig 23 inte riktigt funkade just igår kväll.. men blev iof inte senare än 00. Så idag måste jag ta med mig en termos med te, även fast jag faktiskt är uppe och äter frukost hemma. Annars finns det risk för att jag somnar någon gång under dagen. Jag ska snart åka in och ha ytterligare en föreläsniing + lab om blomväxter. Sen ska jag stanna kvar på SU till klockan 19, så om det är någon annan som råkar befinna sig där eller i närheten så kan ni ju höra av er! =)

Jag fick min kanelbulle tillslut ;)

Ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag?? He he, allt för att affärerna ska tjäna in lite extra pengar. Men vem tycker inte om att äta kanelbullar? ;) så vi åt såklart det. Vi kom nyligen hem från en mycket god middag hemma hos Magnus föräldrar. Det bjöds på gryta med ris till, rött vin och levande ljus, och till efterrätt blev det te (för mig och söt då, dom andra drack kaffe) och kanelbulle. Stooooooora kanelbullar hade dom köpt på Maxi. Jummie.

Just nu sitter jag och chattar lite med en klasskamrat på msn. Ska kolla upp en skolgrej också innan jag går och lägger mig. Jag har ju bestämt att jag ska lägga mig senast 23 alla kvällar mot skoldagar. Å hittills har jag faktiskt hållt den tiden också vilket är rätt soft, för man känner verkligen att man har sovit gott när man vaknar dagen därpå. Även fast det nu i höstmörkret blir allt svårare och svårare att kliva upp på morgonen. Hua.

Shit pommes fritt

OJ kommer ni ihåg denna?! Haha, jag hade totalt glömt bort den.. Men så dök den upp på "rekommenderade låtar" för mig på youtube. Minns att jag faktiskt diggade denna rätt mycket förr! =D


Månadens möbel - gratis soffa

Den kom tidigt denna månad. Inte nog med att vi hade en riktigt trevlig spel och vinkväll (för mig alltså, alla andra drack öl) med Stille och Linnea.... vi har även fått en soffa! Japps, ni hörde rätt. Dom skulle köpa en soffa idag och på vägen hem kände de att de lika gärna kunde dumpa av sin gamla soffa här. Och det tackar man ju inte nej till =) Så söta! Vi fick den alltså gratis. Så nu behöver vi faktiskt inte lägga ner mest energi på att införskaffa en soffa, utan vi kan ta lite annat emellan. Den är rätt snygg faktiskt, så jag undrar lite varför dom inte försökte sälja den? Men så klart det är bättre att vi har den än att dom slänger den! Den är en bäddsoffa också, så nu kommer vi kunna ha övernattande gäster i större utsträckning.

Här är soffan. Nu måste vi bara komma fram till exakt hur den ska stå.



(soffan fick vi alltså nyss..)

Sista innan jag rusar ner till bussen



Här är en låt som väcker många minnen. Vilka de är får ni försöka lista ut själva.


Im everything I am because you loved me

Det är grått ute och det småduggar.. För min del blev det inget Solvalla, det kostade lite för mycket för mitt tycke att gå in. Så jag skickade iväg Magnus all by him self. Med andra ord har jag suttit hemma och............ funderat..... Jag borde ha diskat, jag borde ha städat, jag borde ha tvättat, jag borde ha pluggat, jag borde ha.... tja. Men jag kunde inte. Jag var som handlingförlamat. Så jag satte igång min spellista på youtube och när första låten spelades brast det totalt. Jag tror helt ärligt att all stress som har satt sig under denna vecka kom ut i alla dessa tårar. Så nu är jag helt tom inuti. Vi har blivit godkända på den nedrans DNA-labben och väntar nu bara på att den ska bli registrerad (vilket den ska vara i nästa vecka). Detta betyder att jag kan söka csn. Jag ligger någorlunda i fas i kursen som vi håller på med nu. Jag har fått jobb på Maxi och det ser ut att gå bra. Allt är som det alltid borde vara. Och ändå känns det så här? Som att någonting skulle fattas?

Nu ska jag i alla fall möta upp söt och sen ska vi spela spel och dricka vin med sötaste Stille och Linnea! Tror att det är precis vad jag behöver denna lördag. Jag måste bara byta om till mina mysigaste höstkläder, ehh om dom inte ligger i tvättkorgen nu med tanke på kylan vi haft. Men sen är jag fit for fight.

Dagens låt


Jag skall spela på hästar?



Vi ska snart till Solvalla med Magnus arbetskollega. Det är inte första gången jag är där, men det var väldigt länge sen OCH det är första gången jag är där "på riktigt". Sen om jag själv ska spela på någon häst, det får vi se. Magnus ska i alla fall, I guess. Egentligen är jag inte så intresserad av hästar utan jag följer mest med för att det är kul att göra något annorlunda mot vad man brukar. Vi ska möta E halv tolv vid Odenplan, sen bär det av. Tur att inga hästar som startar i detta lopp har ett blomnamn (vad Magnus har sagt i alla fall), för då skulle vi bli fattiga ;) Jag kommer alltså att befinna mig på Solvalla hela dagen!

Det är dags för fredagsmys

Jag var på stan och fikade med några tjejer i min klass efter skolan idag. Det var riktigt mysigt! Dock var fiket vi var på rätt sunkigt, så dit lär vi inte gå fler gånger. Vi har nämligen bestämt att vi ska prova så många fik som möjligt under dessa tre år, så när vi är klara med utbildningen kommer vi att vara fett haj på vart man ska gå och inte ska gå! =p Fikat var inte huvudgrejen först, men det blev så sen i alla fall. Jag skulle nämligen följa med Isabel en runda på stan, hon skulle shoppa lite småsaker, men vi hann så klart med det också. Jag är lite rädd för att jag kommer bli fikaberoende efter mina tre år på Marinbiologiutbildningen, haha.

Här hade jag och bejbi dukat upp med halva 7eleven vid vattnet en sen sommarkväll:


Hej hösten

Egentligen tänkte jag inte alls skriva något inlägg idag. Det är nämligen ingenting speciellt som har hänt idag och jag har inte riktigt haft tid till att grubbla över saker heller. Jag har nämligen haft lite fullt upp med plugg.. (usch så tråkigt det låter nu, jag hör falska toner som klingar). Men plugga behöver man ju också göra. Det har ju varit så förbaskat kallt idag också, brrrrr. Och nu blir det bara kallare och kallare..

Jag har i alla fall hämtat ut biobiljetter till förhandsvisningen av Bröllopsfotografen, som jag ska följa med Tora på! Ska bli nice med lite bio mitt i veckan. Å nu känns det som en evighet sen jag träffade folk och bara gjorde allmänna saker. Och nu har jag även kollat ikapp alla idolavsnitten ;) *duktig*

I morgon börjar vi med blomfamiljerna, då är det massa latinska namn som måste tryckas in i huvudet. Men idag fick vi kolla på en massa frukter!! Å vi fick äta upp dom sen också!!! Så jäkla nice. Kan man ha en bättre lab?? Jag snodde åt mig en massa apelsiner precis innan jag och Elenor skulle gå =)







  


          Men nu ska jag sussa, nattii ♥













RSS 2.0