Jag vill också! De sjunger ju till och med...

imag0160_1322261 (MMS)

Jag vill också! De sjunger ju till och med bumbibjörnarna...


Jag vill också! De sjunger ju till och med...

imag0160_1322261 (MMS)

Jag vill också! De sjunger ju till och med bumbibjörnarna...


Ops

Idag, på väg hem från skolan, var jag så trött att jag råkade lura av några från tunnelbanan men så visade det sig att det visst var rätt tåg de skulle med. Pinsamt. Förlåt. Tur att tunnelbanan går rätt så ofta till varje plats iallafall så jag hoppas att de inte hade brottom till nåt. Ops.
(försökte ladda upp en bild men google chrome ville inte vara med? google chrome suger)

Sjuk


Hemma från jobbet idag. Mår inge bra. Sjukanmälde mig redan när jag började igår. Men jag orkade med mycket vilja jobba hela kvällen igår i alla fall.

Jag ska jobba, bra eller dåligt?

Jag har bestämt mig för att prova jobba idag trots min enorma förkyldning.
Det är alldeles för mycket pengar som går förlorade annars. Och jag befinner mig i en period där jag känner mig så otroligt snål. Skumt? Men det är lite roligt att vara snål, för sparpengarna växer och medan de växer så känns ett litet lyckorus. Dessvärre finns det så himla mycket som jag skulle vilja ha just nu också, så mitt inre är inne i en liten dragkamp just nu. Vi får se vad som vinner ;) Men fram till löning tänker jag i alla fall fortsätta att vara snål, sådeså, haha.
Som tur är så börjar jag inte förs klockan 15 idag. Så jag gjorde något ypperligt smart för att orka med kvällen. Jag gick och la mig klockan 00 och klev upp klockan 12! Så jag har 12 timmars sömn bakom mig. Helt fantastiskt vad mycket bättre jag känner mig just nu! :)

Nu ska jag fortsätta dricka min STORA cappuccino samt kolla på Våra bästa år en stund till, innan det är dags att bege sig mot en spännande kväll...

Gud?

Jag hittade ett roligt fotoprogram till mobilen så jag roade mig lite på väg hem från skolan :) Jag ville pigga upp darling lite som stressar alldeles för mycket. Puss på dig!
Vi hade nämligen dugga idag igen, som jag verkligen inte vill missa eftersom varje dugga ger upp till 3 bonuspoäng till tentan (och idag var det en dubbeldugga), så jag var tvungen att masa mig in. Men jag är glad att jag åkte! Även om jag inte har orkat plugga nåt i veckan så får jag några poäng i alla fall.
Nu ska jag dricka lite te och äta choklad, tjopp!

Dags att fixa nåt att äta kanske?


Saker jag ska införskaffa:
  • Tigerbalsam
  • Apelsiner! (meeeer, är helt beroende)
  • En varm vinterjacka
  • Något som botar min tillfälliga trötthet?
Jag ligger hemma idag. FÖRKYLD. Jag ä helt slut och har inte orkat göra mer än sova och titta på webtv. Det suger!
♣♣♣
Jag har även googlat runt lite för skojs skull. Och plötsligt kom jag in på massa sidor med kattungar. Ghaaa jag vill vill vill verkligen ha en lite misse!! Speciellt efter att jag snubblade över dessa små söta liv.. brittisk långhår... hur söta?!

Krasslig

imag0125_1321456 (MMS)

Jag hade tänkt att sitta kvar på SU och läsa till kl 18. Men det fick jag ge upp då jag känner mig febrig, så nu är jag på väg hem. Björn tyckte jag skulle följa med och äta för att fira att han skrev tenta idag och det hade ju vart najs men inte ens det pallade jag. Här har ni i alla fall en bild från i somras, på ett lustigt litet kryp som jag självklart, biologistudent som jag är, var tvungen att fota :p


Mardröm

Härom natten drömde jag en mardröm. Jag vaknade med tårar i ögonen.
Jag drömde att min mamma skulle ta livet av sig.
Jag var hemma hos henne och hade upptäckt att hon planerade att dränka sig själv i någon sjö (minns inte nu hur jag kom fram till det och i drömmen visste jag inte heller i vilken sjö..). Jag konfronterade henne och en massa ord utbyttes. Jag gjorde allt för att försöka stoppa henne men så till slut lyckades hon smita ut..
Paniken spred sig i hela kroppen.
Ordentligt skärrad ringde jag 112 och meddelade dem om vad min mamma planerade att göra.
Larmcentralen: Vill du att vi ska lägga in henne? Vänta lite ska vi se... Vi kan göra det på fredag om du vill.
Jag: Vadå fredag? Ni måste komma nu, det är akut!
Larmcentralen: Ok, vi har en ledig bil som vi kan skicka om ca 7 timmar.
Jag: Men hon ska dränka sig själv just nu!!!
Och paniken spred sig ännu mer...
Nej jag säger då det. Usch och fy vilken dröm. Ångest. Vilken tur att det bara var en dröm. Och om ni undrar varför jag inte har några mellanrum i detta inlägg så är det bara för att mina mellanrum tas bort? Orka liksom. Puss

Fredag = helg!

Juste, efter skolan slutat idag (ska dock gå och lägga mig och vakna igen först också) så ska vi ha filmkväll hemma hos Björn. En av filmerna vi ska se är:

?......

*Gurgel**Gurgel* Jag skrev precis på ett inlägg som bara försvann när sidan uppdaterade sig själv?! Gah orka skriva om! Kanske någon annan dag. Nu blev jag lack och återgår till att roa mig med att googla på roliga saker. Jag kan i alla fall meddela att jag har hittat min gamla blogg, som jag för övrigt totalt glömt bort att jag haft innan!

Med allt bra som händer måste ju något mindre bra också hända..

Händelserna i mitt liv just nu:
  • Halloweenfest - det var crazy like hell (får berätta mer om det i ett annat inlägg)
  • Ny kursstart - läser nu en kurs som heter Molekylär fysiologi - den bästa kursen hittills! Jag har en väldans massa ny energi och är riktigt motiverad, därför jag inte hunnit blogga om min underbara lördag än (jag har redan börjat läsa i kursboken istället?! - crazy). Måste berätta mer om den i ett annat inlägg nån dag med!
  • Nu till det tråkiga.... min dator fungerar inte riktigt som den ska :( Ser ut som att jag kanske kommer få skicka den på retur så de kan fixa skiten så? Tur att de jag köpte datorn av är sjukt snälla och snabba på att svara på mail + att jag har 1 års garanti, puh.
Sen lite annat smått och gott. Men detta är det stora. Nu är jag galet trött.

RSS 2.0