Det var precis vad jag behövde!

Det var härligt, en stund på stan för att dricka varsin drink, sitta ner och slappna av.

Till en början såg det rätt mörkt ut. Men vi hittade ett mysigt ställe på götgatan som dög alldeles utmärkt för våra drinkplaner. (vi ville inte ha ett ölhak...) Vi beställde varsin drink, alla tre med olika roliga namn och ingredienser som man knappt visste vad det var. Alla var riktigt goda faktiskt. Min var så klart godast! Dit ska jag definitivt gå igen, de var bra på drinkar.





Min drink & Jejcas drink var som ni kan se rätt lika till utseendet. Men helt olika! Min var syrlig och hennes var mer bitter i smaken. Båda goda. Men min var ju som sagt godast ;) (kan ha att göra med att jag älskar syrliga drinkar..) Lenas drink var rolig. Den var både söt, syrlig och bitter på samma gång. Det var kul när bartendern skulle förklara hur den smakade, haha. Den röda där är en alkoholfri som nog jag var mer nöjd med än ägaren till drinken :p

puss ♥

Ut på stan en sväng



Min msn status just nu: peppar upp mig för en drink på stan!
Japps, för det är precis det vi ska göra! Jag, Jejca och Lena (som vi lyckades få med oss) ska snart mötas vid slussen för att promenera runt i hopp om att något bra drinkställe ska va öppet. Vi får väl se hur det går med den saken. Men en drink i den ena handen och lite tjejsnack är aldrig helt fel.

It´s saturday baby! ♥


Lyckat firande

Nu är vi hemma igen.... slutade med att vi sov över :) Det var sjukt trevligt! Fiiiint hus dom har skaffat sig. Det blev en lugn och skön midsommar med god mat och massa dricka. Jag sov som en stock i natt.. (nej jag var inte full)



Här dukades det upp fint ute på altanen. Vi fick sill till förrätt och sen vart det grillat. Mums! Tur att vi satt under tak, för vädret var ju inte det bästa.. Men vi åt utomhus i alla fall!


Fina och framförallt goda drinkar vart vi bjudna på!


Ingen midsommar utan efterrätt, eller ska jag säga ingen middag hemma hos Hannah utan efterrätt ;) God som vanligt!


Myyyyys!!!


Var bara tvungen att fota detta såg så kul ut ;p

Nu ska jag kila ner i tvättstugan...

Midsommar!

Trevlig midsommar, glad midsommar, god midsommar...... hur säger man egentligen? Vi är alldeles strax på väg hem till en kompis som har flyttat till Västerhaninge där de har köpt kedjehus (tror det var så?) Första gången vi är där, så det ska bli kul! Vi är dock lite sena. Vi borde egentligen redan vara på väg. Men fint folk kommer alltid försent, eller hur? ;) Nej vi ska verkligen skynda oss! Jag sitter och väntar på att Magnus ska bli klar i badrummet. Sen kan vi pysa.

(men den riktiga anledningen till att vi är sena beror på att JAG sov ALLDELES för länge idag *helt slut*)


Hoppas ni har och får det bra!!! Puss ♥


En gammal goding..



Jag sitter just nu och kollar på talang 2009... Efter det tänkte jag ta numbers... Å sen... tja.. who knows. Men jag har varit ensam hela dagen (Magnus är inte hemma än) och det har varit grymt skönt! *vilar vilar vilar*

Jodå, jag lever...

Jag sitter här, sjukt trött, sjukt seg, sjukt omotiverad, med ingen lust att göra något alls.. Jag sitter här med täcket omkring mig, tekoppen i handen, å tråkiga tv program.. Allt medan regnet öser ner utanför. Jag skulle behöva gå ut och göra ett ärende, men vem fasen vill gå ut frivilligt i detta väder? Dessutom lovade jag mig själv att sova bort denna dagen. Bara för att komma ikapp. Stressa ner. Ibland är det så skönt att göra ingenting. Jag har inte ens orkat logga in på msn. Jag har inte pratat med någon ännu idag. Inte skickat ett endaste sms. Ingenting. Utan jag sitter här och myser, all by myself.. And it´s so fucking good!

Sorry

Idag har jag haft fullt upp med:
  • SOVA - jag sov extremt länge idag, antagligen pga all stress
  • PLUGGA
  • Plugga
  • plugga
  • Äta
  • ..... och införskaffa viktiga saker inför tentan
Nu ska jag gå och lägga mig, för tentan startar 08:00 i morgon bitti *tired*
Å sen är det Bruce Springsteen på kvällen!!! :)

Min fot!

<---- Stackars min fot! Den gör ont. För 2:a gången på en månad.. Å sist gjorde den ont i cirkus 2 veckor också. Jag fattar inte vad jag har för mig egentligen ;) Jag borde förbjudas skor med klack på samt skor man inte kan gå normalt i. Dvs, nästan alla.. haha.

Så nu sitter jag med fötterna på stolen samtidigt som jag kollar på Lost. Jag har typ missat nästan allt av vad som har hänt i Lost på sistone. Så jag hänger inte riktigt med om jag ska vara ärlig. Men vad gör det. Jag vilar fötterna å dricker te :p Appropå te - dags för lite påfyllning! (och jag som undrar varför min mage är som den är...) Jag lär ju sitta uppe ett tag till.. PUSS


Hembesök har vi minsann haft



Idag har de spolat våra rör. Jag undrar om grannen är den som fortfarande har våra hemnycklar, så det inte är rörmokarna. Igår när vi (läs: Magnus) gick över till vår husvärd för att lämna nycklar till henne, då ingen av oss skulle vara hemma idag, så fick vi även veta att det inte kommer behövas något stambyte inom 5 års tid. Om det är positivt eller negativt har jag inte hunnit bestämma mig för än. Nu har vi i alla fall rena rör! Japps. Å en massa tidningar i köket med..

(nej jag har inte orkat plocka bort dem ännu.. det kommer, det kommer)

Just nu är Magnus på styrelsemöte med föreningen. Spännande. Jag är lite förvånad ändå av att han så gärna ville gå dit. Men det är kul :) Jag har en del småsaker som jag skulle vilja få till här i föreningen. Som skulle vara mysiga. Det får jag dock ta vid ett senare tillfälle. Vi börjar ju bli lite bundis med våra grannar. I alla fall jag. Igår kom jag hem samtidigt som värsta söta gubben. Och imorse hälsade jag och husvärden god morgon till varandra. Jag ser fler och fler grannar och jag hälsar och pratar med alla! Ambitiös eller vad??

Nej nu ska jag återgå till maten som står på spisen. Magnus övergav mig så jag måste laga min egen mat idag. Tur att jag är så gullig att jag lagar åt honom med, trots att han kommer att sno min dator hela kvällen sen..  ;)

Hej sköna sommar

Vilket vackert väder vi har idag! Jag kom nyss hem, så nu sitter jag här med en kopp te och en varm tröja *brrrr* Men det är ett perfekt väder för plugg i alla fall. Vi hade genomgång inför tentan i morse å sen satt jag, Mia, Ted & Emmi kvar och gjorde övningsuppgifter inför tentan. Som vi var duktiga! Mia såg till och med till att vi applåderade åt varandra emellanåt ;)

Det är slutspurten nu. Jag måste försöka ringa studievägledaren på KTH i kista, för jag måste ha tag i ett intyg därifrån. Krångel, krångel. Men det ska nog gå att fixa på nåt sätt. Annars blir det lite problems.

Nu är jag sjukt trött.....


Månadens möbel



Här har ni den! Våran omtalade fönsterbänk är äntligen färdig.


Å den blev så sjukt snygg *dräggel* Passar läskigt bra här i vårt vardagsrum. Lite mer personligt blev det också eftersom vi (läs: Magnus pappa med hjälp av Magnus) har byggt den själva. Nöjd! Så nu håller vi på att packa in böcker, filmer, skivor mm och ju mer vi fyller ju snyggare blir det. Nu är vi lite inne på att köpa plattare kuddar i massa olika färger och mönster som vi ska ha ovanpå. För självklart är det ju även en sittbänk :) Oh yes, här slår vi två flugor i en smäll. Å hållbar är den också. Hah. Så nu får ni allt komma och dricka te i mitt fönster ;D


RSS 2.0