Ensam tjej med 4 grabbar

Go kväll!

Nu är vi hemma igen efter en lång dag på vift. Vi var på en restaurang som ligger i samma hus som PL bor och jag måste bara säga att hallelulja vad god mat och bra service det var där. Ofattbart bra! Jag tog en smördegsinbakad kycklingfile med stekta grönsaker och gräddsås och till efterrätt vart det en kopp te och chokladkaka av nåt slag. Nu tror ni säkert att det var dyrt, men det var faktiskt rimliga priser och dit går jag mer än gärna igen.

Just nu är jag sjukt trött.. ska snart sova, för imorgon ska vi upp i tid för att börja spackla i klädkammaren. Eller, jag ska spackla medan Magnus ska ta en tripp till gymmet. Han ska bara visa mig hur man gör först, då jag aldrig spacklat tidigare. Men det kan väl inte vara så svårt? Med tanke på hur många stora hål det är i väggarna där så har jag ett stort projekt på gång nu. Vi beställde även våran fototapet idag! Så den borde komma i nästa vecka.. *hoppas, hoppas*

Kvällens citat från Magnus: " Dagens ungdomar alltså... vad är 40 * 50 (?). Det är ju bara att ta 4 * 5 och sen lägga till tre nollor... (han snappade tydligen upp en konversation, utanför en pub på vägen he ). Jaja söt ;)

Julmarknad + julklappshadel

Vi är nyss hemkomna efter att jag, Magnus och Nathalie var och besökte julmarknaden i Gamla stan. Det var jättemysigt. Vi gick runt där bland alla stånden och kollade och precis lagom till att det började bli lite kyligt så köpte Magnus en påse brända mandlar som vi delade på. Vi drack även glögg som var riktigt god för att vara alkoholfri.. sen så fick man en pepparkaka till. Jag fick också en puss när vi råkade hamna under misteln vid glöggbåset! :)

Förutom att mysa omkring på stortorget med världens julstämning så lyckades vi köpa lite julklappar! Nu har vi hela Magnus familj avklarad, vilket känns så otroligt skönt. Sånu är det bara min familj kvar. För en gångs skull är man ute i god tid, det har aldrig hänt förut så nu känner vi oss duktiga.

Jag trodde det skulle vara betydligt fler folk, visst var det en hel del, men inte smockat som det annars kan vara. Vilket dock var skönt för då fick man inte all denna stress på samma gång.

När vi kände oss klara strandade vi på ett fik i närheten och värmde oss lite. Vi bestämde där att vi ska gå på Skansens julmarknad nästa söndag. Den har jag inte varit på sen jag var liten och jag har hört att den ska vara bra, så det ska bli kul! Mera glögg och pepparkakor till mig, haha.

Snart ska vi ut igen, vi är bara hem och vänder för att lämna grejor och snygga till oss lite, för vi ska ut och äta med PL och gänget. Man säger ju inte nej till sånt om nån ringer och frågar. Jag gillar att gå ut och äta.


Boris och Svante får vakta lägenheten så länge


Idolkväll



Nu har jag bunkrat upp inför min första alldeles ensamma idolkväll. (jag hör suckarna ända hit). Magnus är på gymmet.. och här sitter jag, eller snarare ligger, och ska vräka i mig en hel bunke popcorn. Tur att teet är örtte ;) Min fina popcornskål fick vi av min mamma och den är ju bara för läcker. Riktig filmkänsla, så det ska va.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Min dag

Jag klarade det! Men oj så trötta både jag och min labkamrat var mot slutet av laborationen. Jag visade också hur speedad jag blir av kaffe.

Jag informerar mina två kursare som liksom jag orkade sig iväg till föreläsningen: Bara så ni vet så kommer jag bli rätt speedad nu...
Ted: Oj..! (en kort men ändå märkbar tystnad) av bara EN cappuccino?
Jag: Jaa... jag är som bekant ingen van kaffedrickare..
Ted: Men då ska vi ju beställa in tre koppar åt dig nästa gång!
Både Mia och Ted ler ondskefullt

Haha, tack för kaffet i alla fall!

What the fuck!?

Fortfarande vaken. Alldeles för pigg. Och svettas som en gris gör jag nu med..

Vafan

Jag VILL sova! Vill, vill, vill...

Varför kan inte min hjärna lyssna på mig för en gångs skull?

1,5h senare - och jag sover fortfarande inte

Jag borde sova. Borde verkligen sova. Imorron har jag heldag, 08.15-12.00 är det fysik och 13.00-16.00 är det kemilab. Detta betyder att jag måste ta en buss som går 07.00, vilket innebär att jag måste gå upp redan klockan 06.00. Undrar hur detta ska gå..
Förra fredagen sov jag iof bara 4 timmar eller så + att jag sen var hela kvällen och myste på odenplan. Så det kommer gå! Det gäller bara att ge sig fanken på.

Inte klaga nu..

Magnus ligger här bredvid och snarkar så sött (sött???)

Magnus brukar säga:
Jag snarkar inte..
Jag brukar svara: Joho, det gör du visste!
Magnus igen: Nejdå, du ljuger..

Nähä!? Inte?

Jag funderar på att spela in honom nån gång så han får höra det med egna öron.

Tur för honom att han oftast inte snarkar så högt ;)

Gonatt

Ska alldeles strax sova. Jag har precis kollat på Medium på 4an, vilket är en av mina favoritserier jag följer just nu. Nästan den enda faktiskt, förutom Våra bästa år som jag följt i alla dessa år och som alla som känner mig jämrar sig över varje gång ;) Haha, but thats me! Medium är bra på så sätt att jag älskar övernaturliga saker, det är spännande. När jag var mindre önskade jag att jag kunde drömma sanndrömmar, se in i framtiden, höra folks tankar, utföra magi, mm. Ja.. det mesta övernaturliga lockade mig. Ibland kan jag nu med önska att det var så. Att man satt på en kraft som finns i sagornas värld. Gillar att drömma mig bort, så min fantasi är det inget fel på.

Who knows, I might be a fairy?



Natti natti, sov gott och dröm sött!

Vill ha



Dessa snyggingar skulle jag gärna se i min garderob!

Jag har alldeles för lite skor så är det bara. Sen kan jag ju inte ha för höga klackar för då avlider mina fötter, så därför är det svårt att hitta snygga skor. Men dessa, mmm. Dom svarta luddiga i mitten är förstås innetofflor :)

Annars är jag ute efter en röd klänning / tunika till julen, så skrik till om du hittar nån snygg sådan!

Nostalgi

Igår när vi var på väg hem fick jag fnatt. Jag kände ett så enormt ha-begär för julmust och Magnus kunde inte förstå varför det  var så viktigt för mig, vilket gjorde mig frustrerad. Julmusten betyder mer för mig än jag visste. Det jag ville ha var ju självklart inte julmust på petflaska, för det hade jag kunnat själv, nej det var en back med julmust på glasflaskor. Efter mycket om och men fick jag hjälp att kånka hem backen och som jag vart lycklig! Så nu har jag både julmust och vinglögg hemma i jul.. Det kommer göra susen :)

Jag har även fått lov att införskaffa en adventsstjärna i år! Den ska vara stor, färgglad och vacker. Sen har jag tänkt på det där med julgran. Undrar om vi ens kommer ha nån plats för det? Eftersom vi har alla kartonger i vardagsrummet som tar en massa plats. Jag skulle dock gärna vilja ha en, men det får bli till nästa år tror jag.

Vi har sagt att vi ska ha sovrummet klart till jul, så vi måste beställa fondtapeten snart så vi vet vilken grön färg vi ska måla resten av rummet i också. Det måste ju matcha. Kommer bli kanonfint!

Nu kom Magnus hem med mörk choklad och tidningen Elle Interiör till mig eftersom jag känner mig lite nedstämd. Han är så söt!

Twilight



Jag tror jag är kär i denna filmen! Det var Twilight som vi var och såg igår på bio och den var ju så sjukt bra så jag får rysningar bara jag tänker på den. Vilken kärlekshistoria. Såhär är vampyrfilmer som allra bäst! Jag vill se den om och om igen. Hoppas den kommer på film snart så jag kan springa iväg och köpa den, för denna ska helt enkelt pryda min dvd-samling. Gå och se den!

"Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara."
sf.se

Jag har inte läst boken, men den ska införskaffas. Grym berättelse.


Vill ha mera snö!

God morgon!

Jag var så sjukt trött när vi kom hem igår så jag somnade nästan bums. Å sov hur gott som helst i natt, ända till Magnus började yla en massa i morse... jag sover, dah. Men nu är jag uppe och pigg. 

Dagens planer:
  • föreläsning 13.00-16.00
  • stanna kvar på universitetet och plugga till 17.00 
  • plocka in tvätt
  • äta middag
  • plugga lite till? 
  • surfa lite
  • sova
Ungefär det, inte så värst intressant dag idag alltså ;)

Näj nu måste jag få i mig nåt, vi höres. Puss ♥
Ps: Jag önskar mig snö till jul. Ds

Onsdag - redan mitten av veckan!


Hej hå, hej hå
vi från vår gruva gå

Nu är jag hemma! Jag lyckades pallra mig iväg till föreläsningen i morse, trots att jag inte sov så mycket i natt. Sen satt jag och en kursare kvar och gjorde alla uppgifter. Känner mig duktig. Håller på och fixar lunch.. eller jag värmer lite olika innehållande matlådor i mikron. Sen klockan 15 har jag tvättid, Magnus har visst akut brist på skjortor och strumpor nu så jag får leka rädaren i nöden.

Sen ikväll ska vi gå på bio *mys*
Så jag ska möta upp söt vid Sickla 18.15, vilket innebär att jag nu måste tvätta snabbt. Inte riktigt min tvättmetod annars, jag brukar vara slösaktig med tiden. Omväxling förnöjer!

Vilka ska jag köpa?


Nu har jag hittat tre gummistövlar som är bra kandidater. De två sista är fodrade inuti, vilket gör att de antagligen är varma och sköna. Frågan är: lagom eller för varma? Jag är nog mest inne på de till höger, men jag vet inte.. rött kan ju också vara väldigt fint. Hjälp mig, vilka tycker du är finast?

Syskonkväll

Nu har Micki åkt hem, hon åkte för ungefär en timme sen. Kooom tillbaka!! Haha.

Vi hade trevligt i alla fall.. trots att vi irrade runt vid kungens kurva. Det var ju sjukt mycket svårare att hitta affärerna vi skulle till än vad jag mindes sist jag var där. Vi lyckades helt enkelt med att gå mot den delen som tydligen var heron city, och det var ju fel, så dom visade oss tillbaka ungefär dit vi kom från. Hallå, hur såg vi inte det när vi klev av bussen?

Jag fick med mig lite julstämning hem också. Shoppade en ljusslinga med olika färger som jag ska sätta upp på balkongen, och så köpte jag en massa värmeljus samt en gaständare så jag slipper bränna mig så mycket i jul. Och nu tror ni säkert att det var IKEA vi besökte.. men nejdå, vi shoppade på Rusta! Där fanns det en massa fina julsaker.

I morgon väntar dom tydligen plusgrader. Näääj vad händer med min snö.. usch och fy. Jag vill ha mera snö. Snö, snö, snö

Säg hej nu Boris



Våran Boris, lika söt som vanligt. Han simmar runt i sitt akvarium som vi än så länge har i vardagsrummet men som vi kommer flytta in till sovrummet sen när det är färdigt. Vi vill ju ha våran bebis nära oss! När man kommer nära så visar han upp sig, och han verkade gilla att bli fotad ;) Så nu säger han hej hej! På den 3e och 4e bilden syns en svart klump om ni tittar noga. Det är Svante det, vår städande tigersnäcka.. och oj så effektiv han är.


Alltid kul med besök

Godmorgon!

Eller godmorgon och godmorgon, jag har varit uppe ett tag nu.. men det är alltid kul att säga godmorgon :) Vaknade strax efter nio och trodde att klockan var sjukt mycket. Men det var den ju inte.

Idag kommer syrran hit, hon jobbar ute i Nacka idag vilket passar alldeles utmärkt. Så jag ska möta upp henne vid forum när hon slutar vid tre och då ska vi först ut till kungens kurva och kika lite, sen ska jag se om jag lyckas lura med henne hit.. Men det är nog inte alls så svårt, var ju hon som bestämde att hon skulle komma idag så. Får se vad vi ska hitta på. Vi har ju alltid det enorma forumet att tillgodose, he he, bäst att jag håller hårt i pengarna nu! De ska räcka ändra fram till jul.. å alla julklapparna. Hua.

Det här har jag roat mig med under morgonkvisten.
Dags att göra nåt vettigt nu! Vad, vad, vad?

Nu kom det post! Ska springa och kika vad för skoj vi fick idag då, igår fick vi nämligen absolut ingenting

Skumma bilder

Hm.... jag hittade denna bild i vårt fotoalbum på datorn. Jag undrar vad Magnus har försökt ta kort på? Inte är det mig i alla fall ;)

Jag blev plötsligt så extremt pigg, och det värsta jag vet är att ligga i sängen och stirra upp i taket medan man vrider och vänder på sig för att hitta en skönare ställning att sova i, så det fick bli datorn ett tag. Passade på att skriva ett lite onödigt inlägg här i bloggen också - kul va?

I morgon kommer jag låna Magnus mobil, så då går det bra att få tag på mig via den.. *lala*
Men jag måste faktiskt säga att det är rätt skönt att vara utan mobil. Mindre stress helt klart. Sen att andra tycker det är jobbigt när dom inte får tag i en kan jag förstå, he he.

Vad gjorde jag i helgen då?

I fredags var vi hemma hos Tora och Andreas och käkade mat samt kollade på idol. Jag kom direkt efter skolan så jag hann med att räkna lite matte också inför tentan. Självklart kan man ju inte undvika att leka med gulliga Siri heller.

I lördags hade vi Magnus kompis och hans flickvän, blivande sambo, på middag. Första gången de såg vår lägenhet. Och som Johan sa: det ser ut som att ni har ett flyktingläger i vardagsrummet.. hahaha det lät himla skoj när han sa det. Jag hade använt ordet bombnedslag. Vi åt god mat (laxpasta) och drack vin. Seriösa som dom var så hade de med sig en flaska också, så det vart två flaskor vin... + lite efterdricka.

Så igår i söndags skulle jag egentligen åkt hem till Tora och ätit middag, men jag var så sjukt trött och frusen så jag var tvungen att banga på det. Jag spenderade näsan hela dagen med att försöka bli varm. Jag tog en lååååång dusch, jag hinkade i mig en massa te och jag låg nedkrupen under två täcken med tjocka kläder på under! Och inget fungerade. What? Mysigt var det dock :)

Om några minuter kommer det pengar in på kontot!!


Hej mitt vinterland

... nu är jag här


Se så fint vinterlandskap vi har här!
Jag gillar snö, det är så vackert.
Hoppas hoppas nu bara att den vill ligga kvar ett tag också!

Jag och söt var nyss ute och pulsade i denna fina snön, då vi var tvugna att gå ner till affären för att köpa lite frukost tills imorgon. Annars hade jag vaknat imorgon bitti ilsken som ett bi för att jag inte får äta frukost, som jag för övrigt tycker är det bästa målet på hela dan. Frukost är helt enkelt bara så gott.

Skrev ju mattetenta i lördags.. och idag kollade jag svaren som de lagt upp, det såg himla rörigt ut. Hjälp, jag har inte den blekaste aning om vad jag har gjort för att snurra till det så. Nu kan jag inte annat än att hoppas på att bli godkänd. Det som kändes så bra efter tentan.. haha, men men, jag har ju kommit fram till att dessa betyg kommer aldrig någonsin i hela min livshistoria vara betydelsefulla för nåt. Ingen kommer att se dem ens. Så..

Är snart dags att börja tänka på julklapparna också. Usch.. sån hysteri varje jul. Vad ska man köpa? Någon som önskar sig något speciellt?? Jag vet i alla fall vad jag ska köpa till Magnus! Det är alltid nåt :)

Äntligen kan jag berätta!

Oj vad jag har fått kämpa med att hålla detta hemligt. Varje gång jag har träffat någon av mina darlings så har jag bara velat skrika det rakt ut, men jag har inte kunnat. Det känns så otroligt spännande för mig med, trots att det inte är mig det handlar om. Jag är lycklig för din skull och jag vet att du kommer klara det galant!

Jag ska bli moster!!

Problem solved


Det löste sig så nu känns det bättre. Fantastiskt mycket bättre.

Im sorry..

Jag kan tyvärr inte skriva nåt positivt inlägg idag, så jag hoppar över det. 
Hoppas på att kunna skriva i morgon igen...

Min saft!


saftflaskan med vår nya mikro i bakgrunden

Nu är min flädersaft äntligen klar och upphälld på flaska! Egentligen så har den varit klar sen i söndags kväll, men jag har inte fått för mig att ordna det innan. Å så köpte vi en sil idag för att inte få med mig fläderblommorna ner i flaskan. 

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt alls. Orkade inte plugga så jag tog en slappisdag.. det behövs ju ibland det med :) Sen när Magnus kom hem så drog vi till Forum där vi bland annat hälsade lite på min syrra medan hon jobbade. Vi var snälla och väntade tills hon slutade och lämnade henne på bussen. Självklart hann vi ju också med att kolla i lite affärer. Shoppa shoppa, det kliar i fingrarna varje gång jag går in där, forum har blivit så pampigt nu sen de byggde om! Tur att man inte har nåra pengar kvar att spendera, haha. 

Näj nu måste jag snart sova, det blir tidig uppgång imorgon! Puss ♥



Hua vad kallt


<---- mina mysisar
Brrr, jag är tvungen att sitta med vantar på, det är ju så nedrans kallt helt plötsligt. Så här kallt har det inte varit inomhus hittills. Mina händer fryyyyser. Men så saknar jag ju blodcirkulation också :p
Dessa läckra torgvantar köpte jag på indiska för ett tag sen. Å dom springer jag runt med nästan jämt för dom är ju sååå sköna!

Har sett folk springa runt med mössan som är lika fin den med och jag har funderat på om man ska införskaffa den med. Fast då blir jag väl alldeles för randig...

Tänk att man ska behöva ha på sig vantar inomhus? Snart åker väl raggsockorna på också! Haha. Då kan jag springa runt här hemma och mysa hela dan. Ja, jag ska nog göra så. Byta om till pyjamas och sätta på raggsockorna med :) Ha en bra dag!

Johan Glans

Du är så härligt bra! Fy vad vi skrattade i kväll när vi var och såg hans show, World tour of Skåne, på Rival vid Mariatorget. 1,5 h konstant underhållning. Kändes lite konstigt att se honom live.. Jag är van att man ser honom genom tv-rutan.

Showen började 17.30 och jag slutade egentligen skolan 17.00, vilket innebar att jag var tvungen att skippa en timme av vår fina räknestuga. Haha, den var ändå så förvirrande.. folk sprang runt huller om buller och de stackars doktoranderna som ska hjälpa oss hade fullt upp. (okej, kanske inte riktigt sååå farligt, överdriver väl en smula)
Jag strandade på Sandys vid Mariatorget och provade en av deras varma pastor. Skriver man pastor? Låter så himla konstigt.. eller skriver man "en av deras varma pasta"? Ehh.. ja ja :) Man får ju så mycket i dom att man med nöd och näppe orkar halva pastan. Sen mötte jag upp Magnus familj som också skulle dit.

En helt underbar kväll!

Måste bara berätta.. *skrattar*
Under medeltidsdagarna på rissneängarna så drogs ett skämt medan vi satt som publik till tornespelen. Halva delen skulle säga PA och andra halvan skulle säga RUM, och så skulle vi upprepa det snabbt efter varandra flera gånger. Vad blir det då? Detta berättade jag för Magnus nyss som först inte alls fattade vad det skulle bli. Så jag sa åt honom att prova själv, vilket han gjorde utan resultat till en början och avbröt för att säga: det blir ju inget speciellt?? Hahaha efter ett tag till insåg han att det blev RUMPA, och då kände han sig LURAD.. *skratt* Ni skulle ha sett hans min och hört honom!! Sen gick han direkt in på toa...

Nu ska jag äta kvällsmål, det blev inte så bra med middagen ikväll så jag är rätt hungrig nu med. Sen ska jag kolla på en del inspelningar som jag har gjort idag!
Ha det bäst, puss


Det ser fortfarande typ ut såhär, ändå går det framåt...



Uppe före väckarklockan igen

Hej hopp!

Vaknade innan väckarklockan ringde, trots att jag gick och la mig så sent i natt så vaknade jag till vid halv tio. Just nu sitter jag och äter lite försenad frukost och snart ska jag dra mig in mot universitetet för en föreläsning. Men innan den måste jag införskaffa ett nytt block, jag vill ha ett vitt, och en ny anteckningspenna. Jag älskar att shoppa sånt! Det är livsfarligt för mig att gå in på bokhandeln för då vill jag gärna ha med mig alla pennor som finns ut därifrån :)

I kväll ska vi gå och se Johan Glans på rival. Han är ju sjukt rolig! Det kommer bli jättekul.. jag ska bara komma på hur jag ska hinna med en middag innan föreställningen. Jag måste nog dessvärre fuska lite idag och vara onyttig.. kan inte komma på nåt annat än donken som går snabbt snabbt. Äh vi får se.

Ny vecka, nya tag

Söndag eller måndag..?

Ja vad ska man säga? Det är ju måndag den 17 november kl 03.11. Men jag har inte gått och lagt mig än... så om nån frågade mig det nu så skulle jag antagligen säga att det var söndag fortfarande. Meningsfulla saker man sitter och funderar över mitt i natten istället för att sova haha. 

Usch, jag borde verkligen sova. Men jag kan inte. Det går bara inte. Jag har en sån där natt när allt som kan snurrar runt i huvudet.. och vem kan sova då? Nä fy alltså, varför måste man tänka så mycket? Är det inte bara lättare att bara va. Jag tänkte positiva tankar i alla fall, så ni vet. Men även dom kan visst ställa till det!

Tur att jag bara har en lektion i morgon och att den är på eftermiddagen. Då kan man lata sig lite och sen dricka massa kaffe när man kommer till skolan. Hör och häpna, jag, Mi, kaffehataren, dricker cappuccino. Mina kursare har lurat mig!! 

Åter igen till sömn.. 
Jag får mina ryck lite till och från där jag inte kan sova trots att jag är jätte trött. Det går bara inte. Så vad göra? Ja jag vet att jag dricker alldeles för mycket te.. men nu för tiden dricker jag i alla fall grönt te på kvällarna, som inte ska påverka på det sättet sägs det. 03.22. Jag tror jag har hittat vad jag ska köpa till Magnus i julklapp. Men schhhhh säg inget till honom. Haha. Nej nu börjar jag yra en massa också. Dags att säga godnatt och återgå till kudden med mina tankar ♥

Är jag så otydlig?

- Stänger du av radion...?
- Ja jag tänkte sätta på den i sovrummet.
- Jaha...

Så stängde han dörren och det enda som hörs därifrån är muller muller från slipen. Hörde han inte den ledsna undertonen när jag påpekade att han stängde av radion?

Sista dagen på helgen

Godmorgon

Härligt vad skönt det var att sova länge idag. Känner nu att jag verkligen behövde det. Om ungefär en timmer kommer Magnus pappa över och då ska vi måla taket i sovrummet. Jag tänkte eventuellt ta och börja med att spackla i klädkammaren. Vi ska nämligen göra om den med! Kommer bli jättefint... vi ska ha en färg som heter orkidé :)
Såhär är vädret hemma hos oss just nu.
En perfekt dag att bara vara hemma och pyssla.

I kväll är min flädersaft klar också! Jippiii. Jag ska nog också försöka se till att ta en långdusch. En riktigt lång. Det var länge sen nu och det är ju så himla skönt och avslappnande. Saknar att ha badkar...

Tack för en underbar kväll

Puh, det har varit en lång dag idag. Jag startade dagen med att gå upp ca 06.20 för att sen åka iväg till min fysikföreläsning som började 08.15 (läs tidigt igen). Sen när den var slut var vi tvungna att ta oss till andra sidan universitetet (den som faktiskt ligger vid t-banan universitetet) för att laborera i kemi. Kemilabben var riktigt kul! Men den tycker ni nog inte är så roligt att höra om. 

Vi kom ganska nyligen hem efter att ha spenderat kvällen hos T & A och lilla S. Det var riktigt trevligt! Det måste vi göra om snart!!! Och lilla S är ju lika söt som alltid. 

Så nu är jag sjukt trött.. vet knappt vad jag heter. Haha, det har jag iof inte gjort på hela dan. Folk har haft lite småproblem med att få kontakt med mig, vilket de tyckte var rätt skoj. Man vet att man har haft en bra dag när man är trött på ett bra sätt.
Nej nu blir det nog sängen. Eller... vi ska nog titta en liten stund på tv för att varva ner - får se hur länge det blir. Puss på er alla ♥ 

Ps: om ni undrar varför jag plötsligt överöst bloggen med bilder så är det för att jag har lånat Magnus mobil två dagar i rad nu... måste skaffa kamera!

Husmor Marie

Jag håller på och gör flädersaft. Visst ser den smaklig ut? haha. I somras fick jag torkade fläderblommor av min mamma efter att hon varit på Gotland och cyklat. Det var väldigt enkelt att göra saft ju! Ska jag göra fler gånger. Nu ska den bara stå i tre dygn och sen är den klar. Mums, flädersaft! Det är så så gott. Åter till tv´n :)

Välkomstpresent

Detta kom jag hem till idag! En massa papper med rabatter på olika ställen. Inte en dag för tidigt, det var ju typ tre veckor sen vi flyttade (är jag rätt ute då?). Mycket trevligt iaf! Mio kommer vi definitivt utnyttja. Sen såg restaurangen himla mysig ut, och tandläkare kan vara bra.  

Ska kika lite hos sängjätten också och se om jag kan hitta nåt. Kanske kan vi köpa våra sängar där? Får se, får se.. Nu ska jag kolla vidare på mina inspelningar.  ♥

Vårt sovrum

Så här ser det ut i vårat sovrum just nu..


 

Spacklat och fint!
På söndag kommer Magnus pappa hit och hjälper oss att måla taket.


Hej!

Oj oj, förlåt för det plötsliga uppehållet! Jag åkte på en riktig dunderförkylning och har legat utslagen. Det va till och med så att Magnus klagade på att jag inte orkade göra hushållssysslorna.

Men nu ska jag till skolan i alla fall. Hoppas jag inte har missat alltför mycket, men det tror jag inte.

Här är min goda frukost som jag precis åt


hehe, jag hade tråkigt i morse så jag fotade lite
  • lättfil
  • blåbär- & vaniljmusli
  • två skivor fiberrikt bröd
  • skinka
  • ett glad vatten
Snart kommer väckarklockan att ringa. Magnus ställde om den till kl 10. Men så som han hostade och hade sig i morse kunde man inte annat än bli morgonpigg. Så här sitter jag nu...
Min lektion börjar 13. Skönt. Då har jag morgonen på mig att ta det lugnt.


Jag åkte samma buss som jultomten

Är ganska nyhemkommen från en trevlig kväll med familjen. Men de fick en hel prinsesstårta kvar ;)
Jag hade sen turen att få åka med samma buss som tomten. Haha, nej men det klev på några boys som antagligen skulle på nåt halloweenparty eller så, och den ena var utklädd som jultomten - med skägg och allt!

Jag minns när jag var liten. Varje jul försökte mamma och pappa hitta en ny jultomte i hopp om att jag inte skulle känna igen honom/henne. Men varje jul så lyckades jag avslöja vem det var. Antingen så var de skorna som de inte hade tänkt på, eller så var det röstläget mm. Jag ville inte alls tro på det där. Lite synd egentligen kan jag tycka så här i efterhand. Hur mysigt är det inte med tomten!? När jag skaffar barn så hoppas jag att de kommer tro på honom. Åtminstone i några år.

Eller är det jultomten som får vissa att tvivla på förhållanden sen i framtiden? För att något man upplevde sen visade sig bara vara en bluff. 

Imorgon ska jag och syrran på hälsomässan är det nu bestämt. (http://www.alltforhalsan.se/)
Sen är det visst matmässa också, samtidigt, på samma ställe. (http://www.detgodakoket.se/)
Sista dagen i morgon för båda två. Någon som vill hänga med? Hör av er snarast, eller kontakta Magnus mobil (ska se om jag kan övertala honom till att jag får ha den tomorrow)

Kvällens citat från Magnus: Men älskling, om jag bakar chokladmuffins med rågsikt och nyttiga saker... går det bra?

Lördag

Goddag!
Sitter just nu hemma hos min mamma. Vi väntar på att dom andra ska dyka upp. Så nu passade jag på att låna syrrans dator en stund :)

Jag har fått ont i halsen. Det suger. Så nu har jag bunkrat upp med halstabletter så det heter duga!! Ha ha, sån är jag.
Eller egentligen gör det inte så ont än.. lite irriterande å så bara. 

Ska nog se om jag kan plundra kylen här på lite mat, blev plötsligt så sjukt hungrig. Sen blir det prinsesstårta! Mammsen har passat på att köpa 2 stycken, så hon tror vi ska äta tårta för hela tjocka släkten. 
Hoppas ni får en bra helg darlings! ♥

Inför nästa höst

Jag har länge funderat på en sån här dator från Asus. Jättesöt och man kan få den för under 3000 kr beroende på hur mycket prestanda man vill ha.


Men nu har jag kommit fram till att jag vill ha denna i stället:
 


Jag är helt kär! Den är blå, den är vacker, den är lika liten och kostar lika mycket som Asusen. Går att få i både Windows och Linux... så frågan är; vilket?

Det skulle vara helt perfekt att ha en bärbar dator när man studerar på Universitetet. Då kan man även ta med den till skolan när man sitter kvar och pluggar. Vilket faktiskt händer. Och vad vore bättre än en som är på bara 9"? Dessutom i en  läcker färg!

Drömmer mig bort

Blogginspiration

Det var ju hur kul som helst att blogga! Jag har nog bloggat fram och tillbaka några gånger. Börjat - slutat - börjat ingen -  och sen slutat. Men nu är det annorlunda. Det är så mycket roligare.

idag var det Magnus som bjöd på god mat. Fläskkarré med rotfukter i ugn ( i detta fall: mandelpotatis, röd paprika, rödlök och färska champinjoner ). Sen lite rödvin på det. Vin två dagar i rad. Nu kanske det låter som att vi dricker massa vin här hemma. Men faktum är att vi dricker vin alldeles för sällan. Knappt en gång i månaden ens. Vin som är så gott och sofistikerat :)

Just - nu - status:
  • Sitter och kollar på idol ( för en gångs skull )
  • Har myskväll med Magnus ( också för en gångs skull - alldeles för länge sen sist om man bortser från igår)
  • Har frysen full med toufuglass - mums mums den kommer vara slut i helgen!
  • Är lite som nykär ( och NEj, det beror INTE på vinet ;)
Nu ska jag återgå till Idoltittandet. Min favorit är nog Anna och Johan. Men om jag ska heja på bara en så är det nog Anna. Hitills.

Kvällens citat från Magnus: Älskling! Jag har brottat ner din rumpa (supernöjd)

Jag somnade visst

He he, godmorgon ;)
Vaknade till nyss av en ganska lång tupplur. Jag låg och kollade på senaste avsnittet av andra avenyn via svt´s hemsida och efter det skulle jag bara vila ögonen lite. Jovisst. Så nu kommer jag väl ha svårt att sova i natt. Men vad gör det, det är ju heeelg!

Känner mig helt slut. Infektion i kroppen eller för mycket stress på sistone?
Undrar om det går något bra på tv i kväll...

Fredag!

Hej! Jag är så ofantligt trött alltså. Shit. Fysiken började idag och självklart 8.15 (läs tidigt). Så nu blir det full rulle fram till jul. Vi ska till och med hinna med en tenta i fysiken innan vi får gå på lov. Men jag ska inte klaga, jag är så ofantligt glad att jag äntligen har kommit på vad jag vill göra med mitt liv. Jag blir mer och mer peppad för varje dag som går! Kunde jag inte kommit på det liiiite tidigare kanske!??

Vad händer annars då? Jag har precis avverkat en tentavecka.. puh. Så nu har jag börjat leva igen. Imorgon fyller min mamma år, så då ska vi dit och gratta henne lite på dagen är det tänkt. Sen på kvällen har Magnus fått två fribiljetter till Wall-E - tack miljöpartiet! Fredagskvällen tänkte jag avsätta till att tvätta och dona med lägenheten. Måste fortsätta med att strukturera upp garderoberna. Eller i alla fall se till att alla kläder nu kommer in (är på tiden). På söndag har jag ingen aning... än så länge. Får se om T har lust med en fika eller så :)

Nej usch.. jag tror jag ska ta och vila lite i alla fall. Puss

Dålig början, bra slut

Det hela började med att jag inte fick upp teriyakisåsburken (japp teriyaki vart det!!) så jag var tvungen att vänta tills söt kom hem och öppnade den åt mig. Vilket förstörde en del av överraskningen. Hittade heller inga ljus som jag hade tänkt..

En diskussion
Jag: Jag ställde en flaska vitt vin på kylning som jag tänkte vi kunde ta till maten.
Magnus: Det är mitt i veckan älskling ska vi verkligen dricka vin då!???
(jaa han lät så som bara Magnus kan)
.....

Stämningen var inte direkt på topp i början. Men det ändrades snabbt och kvällen förvandlades till en av de mysigaste ever!
Inga ljus eller så, men vad gjorde det. Vi hade varandra, god mat och så blev det vin i alla fall som passade suveränt till denna kväll. Alltid lika kul att piffa upp det mitt i veckan ibland.

Maten jag bjöd på var: buljongsoppa med basilika i, lax med teriyakisås och sist örtte och mörk 70%-ig choklad.

Just nu ligger Magnus och sover. Han är helt deckad och slocknade för en timme sen redan. Vad gjorde jag för att göra honom sååå trött!?? haha


En liten surprise

Jag tänkte laga en liten överraskningsmiddag till Magnus. Han vet att jag ska laga mat idag, men han vet inte vad jag har planerat. Vad han inte vet är att jag tänkte bjuda på både förrätt, varmrätt och efterrätt. Det kommer bli mys och det kommer gå i japanskt tecken (mestadels, är lite lite annat inblandat). Vi har fått jätte fina sushi-set. Det blir tyvärr inte sushi, men jag tänkte nog använda mig av dom i alla fall. Kommer bli prima! :) 

Jag vill att svaren till kemitentan ska komma upp NU NU NU på en gång... men jag får nog vänta lite, buhu..

Ordning och reda i garderoberna?

Jag och syrran var på Ikea för några dagar sen och då fick jag med mig en massa galgar. Men nu när jag börjat ordna med kläderna så inser jag att jag behöver betydligt fler! Även trådbackar och/eller annat som är bra förvaring måste införskaffas. Av fyra garderober är det bara en som har hyllplan. Gaaah, jag får försöka trycka ihop allt med det jag har, för jag måste få undan lite känner jag (hela rummet fullt med både smutstvätt, nytvättat och vanliga kläder)

Dags för lunch!

Här har man koll..

..*host*

Tentan är visst 8-12. Tur att jag kollade för jag trodde den var 9-12 som den andra. 
Bara att krypa ner under täcket och försöka sova! Lättare sagt än gjort.. Jag är hur pigg som helst och lampan här i vardagsrummet gick för några dagar sen, så jag kan inte varva ner med min kära kakurobok. Men men!
Sov så gott alla darlings and wish me luck tomorrow ♥

Nervös

Internet har legat nere hela dagen. Så jag har inte kunnat göra så mycket annat än lite nytta. Har pluggat och pysslat lite med lägenheten. I morgon är det kemitenta och jag är SÅ nervös. Den måste sitta!

Mitt i mitt pluggande kom jag på att jag ju måste ha en formelsamling, så i all panik for jag iväg till den största och bästa Akademibokhandeln som jag känner till. Och igår tog vi en långpromenad till Ica maxi för att inhandla batterier till min kära miniräknare. Nu går det ju bara inte att misslyckas ;)

Snart dags för lite mat (sent som vanligt) och sen blir det lite mer plugg *känner mig oerhört duktig för en gångs skull*


Välkommen till min nya blogg!

Sådär! 

Jag och min söt har nu flyttat in i världens underbaraste tvåa. Äntligen något helt eget! Det har varit mycket på sistone, både med flytt och plugg. Nu är vi i alla fall äntligen klara med att flytta ut från den andra lägenheten. Vi har så många idéer om hur vi ska förvandla denna lya till något alldeles extra. Med andra ord: här är ett ställe att stanna på (i alla fall så länge som det bara går ;)

 
Så här ser det ut just nu. Vi har precis allt i vardagsrummet. Bökigt men mysigt :)
Häng med under förvandlingen! ♥

RSS 2.0