Trolleri, mys och bebisgos

Igår åkte jag hem till Jejca efter att jag skrivit klart och skickat in en hel drös med labrapporter. *pustar fortfarande ut* Men först möttes vi inne i stan för lite rundvandring i det vackra vädret. Vi köpte med oss jordgubbar, choklad och läsk då vi skulle kolla på Illusionisten som gick på 4an igår kväll. Så där satt vi och myste till trolleri och illusioner.

Myshörnan!


Vi hade sen innan bestämt att jag skulle sova där. Så jag intog soffan å stig intog stolen så sov vi båda två i vardagsrummet. Sällskap hela natten!

Sen på dagen idag så gick jag hem till mamma för att fira mors dag lite granna. Hon fick en av alla bullkransar och en av brödlimporna som jag fick med mig hem. Aaaaa vad dom vägde!! Haha.

Men där och då fick jag äntligen träffa min söta lilla systerson! Han är ju bara för söt. Han tycker om att ligga och gapa. Så söt. Jag hade nästan hunnit glömma bort hur söta och charmiga dom är som nyfödda. Jag passade på att ta en massa bilder också. Tyvärr så vill jag inte lägga upp bilderna här på bloggen. Känns inte riktigt som att det passar en nyfödd liten....... Nej det vill jag bespara honom.
Fast om ni säger till så kan jag maila någon bild åt er ifall ni är nyfikna :)

Nej nu ska jag strax gå och lägga mig, tentadags imorgon! Wish me luck.. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0