Who'll stop the rain?

"Long as I remember, the rain's been fallin' down
 Clouds of mystery pourin', confusion on the ground
 Well good men through the ages, they try to find some sun
 But still I wonder, yeah I wonder, who'll stop the rain..."

Det är onekligen samma väder som när vi såg Springsteen nu. På många sätt är sådant här väder mycket nyttigare för själen en kvalmigt hett strandlivsväder. Man känner att man lever och förutsättningarna för mer djuplodande grubblande är alltid bättre, det är därför jag gillar hösten bättre...

Att se kulblixtar över himlen har dock sin charm och de sker nästan uteslutande på sommarnätter.

Alla blommor är också en anledning till att sommaren är riktigt vacker. Rosor, clematis, fuschia, magnolia (en villatomt har ett magnoliaträd här i närheten, å lycka!)...

Annars har jag mest använt trubbiga verktyg på intellektet, översatta engelska thrillers exempelvis för att inte tala om att boosta en alt på wow (undead frost-mage, grymt kul). Något som dock är föga trubbigt för intellektet är Starcraft - The Board Game som är  tv-spelsnördars svar på schack. Enormt svårt att bemästra.

Sommaren innebär alltid nostalgi, har promenerat med PL och pratat minnen. Med tanke på hur mycket som händer på 15 år så undrar man hur mycket som kommer hända på 50 år. Huvaligen. Då har väl ändå höghastighetstågen kommit?

Maskrosvinet är tyvärr ett minne blott, intressant smak men man vill inte riskera att det bildats toxiska ämnen så vi har hällt ut det i vasken (läs: J:s handfat). Rest in peace, vildjäst..

Hrm, jag ska nog sluta innan jag tråkar ihjäl någon på riktigt. 

En 900 (!) år gammal ek som finns i trollskogen. Tänk om träd kunde dela med sig av vad de upplevt (vilket ju är en biologisk omöjlighet då de inte har den typen av sensoriska organ eller ens nervceller, nåja)

En 900 (!) år gammal ek. Det ger en onekligen lite perspektiv, tänk om den hade kunnat dela med sig av vad den varit med om under den tiden? Biologiskt sett totalt omöjligt givetvis, men ändå.

Over and out.

/Magnus

Kommentarer
Postat av: jejca

Tycker du borde blogga oftare :)

2009-07-07 @ 08:29:31
Postat av: Magnus

Haha, men jag är inte så bra på att blogga serru. :)

2009-07-07 @ 10:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0