Månadens möbelköp

Lampan!



Här är den! Lampan till sovrummet köptes igår. Vi tänkte köpa en möbel varje månad. Det är det vi har råd med för tillfället. Å just nu tänkte vi fortsätta med sovrummet tills det är helt klart! Det kommer bli sjukt mysigt. Ikväll flyttar vi in mattan och madrassen. Vi tänkte ha den mörkgröna ryamattan som vi köpte till förra lägenheten i sovrummet faktiskt. Den kommer passa alldeles utmärkt då det är tema skog där inne numer :)

Men innan vi flyttar in grejor passade jag på att fota lampan lite till. Såhär ser den ut i samband med själva rummet...


klicka på bilderna för att få dem större

När lampan lyser så fint så blir det ljusa "prickar" på väggen. Det är alltså INTE så att vi har målat galet. Utan det är pga lampan. Vilket jag dock tycker ser riktigt riktigt mysigt ut.

Nästa projekt blir byrå/sideboard som vi ska ha under fönstret. Så nu är det dags att börja se sig om efter en passande sådan i rätt höjd också. Vi tänkte att den även ska fungera som fönsterbräda. Typ. Då, som ni ser, vi saknar en sån. I och försig är det riktigt snyggt som det är. Men vi kommer ändå att behöva nånstans att gömma undan lite saker.

Nu börjar det äntligen kännas som att vi kommer nån vart. Planerna är att få upp lite saker på vinden ikväll också. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Kommentarer
Postat av: jejca

Jahaaaaaaaaaaaa den där lampan =) den har jag sätt dibgla i olika butiker ett tag,....mycket fin :D

haha förövrigt är en möbel i månaden ganska mycket ;D puss

2009-01-26 @ 12:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0